wmaraci reklam

Sıkı Dur Siri! Artık Samsung’un da Bixby’si Var!

Son günlerde hangi internet sitesini ziyaret ederseniz edin, mutlaka her taşın altından Samsung’un yeni ürünlerini ve bilhassa Samsung Galaxy S8’e dair haberler çıkıyor. Hiç merak etmeyin, bu sefer ortaya çıkan bir iddia değil. Bizzat Samsung’un kendi ağzından dökülenler.

Samsung’un uzun yıllardır yapay zeka ile harmanlanmış kişisel bir asistan meydana getirme hayali vardı. Özellikle Siri’nin karşısına çıkartmak istediği ve bugün resmi olarak duyurulan Bixby isimli asistanıyla artık Samsung’un hayallerine tam olarak eriştiğini söyleyebiliriz. Samsung’un yapmış olduğu açıklamaya göre önce Samsung Galaxy S8 ve S8+ modellerinde göreceğimiz Bixby’i ilerleyen yıllarda Samsung klimalardan Samsung TV’lere kadar birçok farklı Samsung ürününde de göreceğiz.

Yani, Samsung yeni AI destekli asistanıyla bir nevi 90’lı yıllarda hayalini kurduğumuz akıllı ev düşünü gerçeğe dönüştürmeye çalışacak. Bixby için cihazların üzerine ekstradan bir tuş ataması gerçekleştirilecek ve bu sayede kolayca Bixby’e erişilebilecek. Bu resmi bilgiden yola çıkarsak muhtemelen S8 modelinin üzerinde de harici bir Bixby tuşunun yer alacak olması muhtemel.

Bixby resmi olarak duyuruldu duyurulmasına da, şimdilik Bixby ile ilgili söylenebilecekler ne yazık ki bundan fazlası değil. Şirket henüz yeni asistanı hakkında ballandıra ballandıra ütü yapar, bulaşıkları yıkar gibi söylemlerde bulunmadı. 29 Mart’ta nasıl olsa Samsung lansmanı gerçekleştirilecek, bu lansman ile birlikte Bixby’e dair tüm gerçekler de ortaya dökülecektir.

Samsung’un Note 7 faciasından sonra çok iyi atılımlar yaptığı görünüyor. Sizce bu hamleler Note 7 faciasını kurtarmaya yeterli olabilir mi?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al