wmaraci reklam

Suyla Silip Silip Tekrar Kullanabileceğiniz Akıllı Defter: Everlast

Geçtiğimiz yıl birkaç kafadar bir araya gelip dünyayı değiştirme hayali kurmuş, ardından yenilenebilir bir defter çıkarmıştı. Bu defteri baştan sona kullandıktan sonra kaldırıp çöpe atmak yerine, mikro dalga fırında kısık ateşte çevirip tertemiz sayfalarınızla kaldığınız yerde yola devam edebiliyordunuz. Kendilerine Rocketbook adını veren bu çılgın ekibin yeni projesi ise ıslak mendil veya havlu yardımıyla silerek tekrardan kullanabileceğiniz akıllı defter; Everlast.

Sayfayı her temizlemek istediğinizde mikro dalgaya atıp çevirmek kullanıcılara zul getirince Rocketbook bu kez daha pratik, dünyayı ve cüzdanlarımızı kesinlikle daha yeşil bırakacak bir defter geliştirdi. Everlast’ın sayfaları sıradan kağıt yerine polyester karşımı bir maddeden harmanlanarak meydana getirilmiş. Kullanıcı normal bir defter gibi notlarını alıyor ve defterin sayfalarını temizleme ya da sayfayı silme ihtiyacı duyduğunuda ıslak mendil ya da ıslak havlu yardımıyla sayfayı kuruluyor. Sonuç olarak sayfa tertemiz ve tekrardan kullanılabilir olarak karşımızda duruyor.

İşi yalnızca bu kadar basit tutmak istemeyen Rocketbook ekibi bir de defterleri için doğa dostu mobil aplikasyonlar geliştirmiş. Bu mobil aplikasyonlar yardımıyla Everlast’daki sayfalarınızı yalnızca saniyeler içince cihazınıza tarayıp hemen popüler bulut hesaplarınıza aktarabiliyorsunuz. Sayfalarınızı sonsuzluğa uğurlamak zorunda kalıp aynı zamanda sayfalarınıza bir gün ihtiyacınız olabileceğini düşünürsek, Rocketbook tüm eksikleri düşünmüş gibi duruyor.

Sıradan bir kalemle kullanılabilen Everlast’ın insanları her yıl onlarca defter satın alma maliyetinden kurtaracağını düşünürsek Everlast’ın h em dünyayı hem ceplerimizi daha yeşil hale getireceği kesin. Everlast projesi hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz projenin Kickstarter üzerindeki sayfasına bir göz atabilirsiniz.

Her gün dünyayı değiştirip daha iyi bir yer haline getireceği vaat edilen teknolojilerle karşılaştırırsak Everlast’ın çok hakiki bir çözüm olduğu kesin. Suyla silip silip tekrar kullanabileceğiniz akıllı defter hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al