wmaraci reklam

Toprak Burçlarının Özellikleri Nelerdir?

Astrolojide 12 burç ateş, toprak, hava, su olarak 4 element grubuna ayrılır. Toprak burçları sırasıyla Boğa, Başak ve Oğlak’tır. Aşağıda her birini yakından inceleyelim.

Boğa Burcu Özellikleri (21 Nisan- 20 Mayıs)

Boğa burcu toprak burçları grubunda yer alan, Zodyak döngüsünde ki ilk toprak burcudur. Dengeleyici burçlardan biri olan Boğa burcu, ilk önce kendilerine bir amaç belirleyerek bu amaç doğrultusunda binayı inşa etmeye başlarlar. Başkaları ve kendileri için güven oluşturmaya çalışırlar. Gerçekçi, pratik ve ayakları yere basan bir tavır sergilemeye çalışırlar.

Boğa burcunun para kazanması çok kolay olduğu gibi uzun yıllar aynı projelerde ve işte çalışabilirler. Boğa burcu genellikle inatçı ve hantal olduğu gibi enerjileri konusunda farklı hızlara sahiptirler. Son derece sabırlı, sorumluluk sahibi, sıcakkanlı ve insancıl bir burçtur. Venüs yönetiminde olan Boğa burçları hayatın güzelliklerine karşı bir düşkünlükleri vardır. Her şeye karşı emin adımlarla ilerlemektedirler. Lükse karşı oldukça düşkün bir burçtur.

Facebook 2015 Yılının Özetini Paylaştı
İlginizi Çekebilir!

Facebook 2015 Yılının Özetini Paylaştı

Facebook, 2015 yılında yaşanan en önemli anları, hazırladığı video ile kullanıcıları ile paylaştı. 2015 Year In Review sayfasında, bu yıla ait en çok konuşulan olayları, en popüler mekanları, en çok izlenen filmler, televizyon d...

Boğa Burcu Kadınlarının Özellikleri

Boğa burcu kadını her daim sevgiye aç, sevgi ve ilgi görmekten hoşlanan kişilerdir. Çalışkan bir yapıda oldukları için karşısında ki kişinin de çok çalışkan olmasını isterler. Daha refah ve kaliteli bir yaşam tarzı sürdürmek istedikleri için tembel bir kişiyle birlikte olmak istemezler. Aşka karşı öncelikle mesafeli davranabilirler.

İlk adımın karşı taraftan gelmesini, karşı tarafın ne kadar ilgili olduğunu görmek isterler. Gerçek aşkı bulduklarında partnerine karşı birçok fedakârlık yapabilmektedirler. Özverili, çalışkan yapıda ki Boğa burcu kadınlarının maddi imkânları ve yaşam kalitesi düşmeye başladığında ikili ilişkilerde belli bir sarsıntı söz konusu olabilir. Sakin ve sessiz bir yapıya sahiptirler. Bunun yanı sıra kırılgan ve hassas bir yapıları bulunmaktadır.

Boğa Burcu Erkeğinin Özellikleri

Çalışkan, sakin, hareketli oldukları gibi aynı zamanda inatçı bir yapıya sahip olan Boğa burcu erkeği kesinlikle düşüncelerinden ödün vermemektedirler. Evine bağlı, uyumlu bir birliktelik gösteren Boğa burcu erkeğinin çocuklarıyla aralarında da sıcak bir bağ bulunmaktadır. Sert ve disiplinli bir yapıda oldukları gibi şefkatli ve ilgili bir kişiliğe de sahiptirler.

Karşı cins tarafından çok beğenilen Boğa burcu erkeği, hem fedakar hem de ikili ilişkilerde oldukça sadıktırlar. Konforlu ve lüks bir yaşam onlar için kaçınılmazdır. Aynı zamanda cömerttirler fakat savurgan bir yapıları yoktur. Samimi tavırlardan ve ilgi, sevgi görmekten çok hoşlanırlar.

Başak Burcu Özellikleri (22 Ağustos- 23 Eylül)

Toprak burçları arasında yer alan Başak burcu, değişken burçlardan birisidir. Diğer burçlardan daha bilge bir yapıya sahiptirler. Değişime karşı kolaylıkla ayak uydurabilirler ve birçok duruma karşı uyum sağlayabilmek için adeta bukalemun gibi renk değiştirmektedirler. Zodyaktaki ikinci toprak burcu olduğundan dolayı Boğa’nın bıraktığı yerden hemen bir inşa planı yaparak Boğa’nın inşa ettiği temel yapı üzerinde yükselmeye başlar. Başak burcu toprak grubu burçlarından biri olduğu için muhafazakâr ve güçlü bir kişi olmaya yönelir.

Günlük yaşantısında oldukça pratik ve düzenlidir. Her ne kadar olumsuzluklar ile karşılaşsalar bile düzenli hayatlarından ödün vermezler. Hayalleri ve hedefleri doğrultusunda yaşantılarını sürdürmeye devam ederler. Hayata dair planlarını santim santim ve eksiksiz bir şekilde tasarlarlar. İnce ayrıntılara çok önem verirler. Karşı tarafı eleştirmeyi çok severler. Zekâları ve çalışkan yapılarını bir arada kullanmaları halinde başarılı bir iş insanına dönüşürler.

Başak Burcu Kadınının Özellikleri

Başak burcu kadını nazik, idealist, hassas, detaycı, sorumluluk sahibi ve hırslı bir kişiliğe sahiptir. En ince ayrıntılara dikkat etmesinin yanı sıra çok titiz bir yapısı vardır. Evcimen yapısından dolayı çocuklarına karşı çok düşkündür. Evinde vakit geçirmekten, evine karşı ilgili olmaktan çok hoşlanırlar. Sahip olduğu hoş mizacı dolayısıyla herkesle iyi geçinirler ve çok sayıda arkadaşı bulunmaktadır.

Başak burcu kadını çok azimli ve çalışkan bir yapıya sahiptir. Almış oldukları sorumlulukları tamamlamadan bırakmazlar. Herhangi bir konuda başarısını göstermek için elinden gelenin fazlasını yaparlar. Pratik özelliklerinden dolayı her olaya hemen müdahale edebilmektedirler. Merhamet ve adalet duyguları fazlasıyla gelişmiştir. Başak burcu kadını özellikleri hakkında daha fazla bilgi için Natal Astroloji sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Başak Burcu Erkeğinin Özellikleri

Başak burcu erkeği titiz, detaycı, mantıklı ve inatçı bir yapıya sahiptir. Sevecen ve hoş bir mizacı bulunmaktadır. Sürekli hoş ve bakımlı görünmeye çalışırlar. Çalışkan ve hırslı bir yapısı bulunmaktadır. Para konusunda tutumlu bir davranış sergilerler. Çevresindeki olumsuzluklara karşı hiçbir şekilde sözünü esirgemez.

Her ne kadar düşünceli bir yapısı olsa da hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda sözünü esirgemekten çekinmez. Eleştirmeyi sever. Bazı durumlarda kırıcı olabilir. Temizlik konusuna çok önem verir. Canlı ve neşeli bir karakter yapısı vardır. Disiplinsizlikten ve düzensizlikten hiç haz etmezler. Daima her şeyin yerli yerinde olmasını isterler. Karşı cinse karşı oldukça kibar ve nezaketli bir tavır sergilerler

Oğlak Burcu Özellikleri (23 Aralık- 20 Ocak)

Oğlak burcu toprak burçları arasında yer alan, toprak grubu burcunun üçüncü ve son burcudur. Çalışkan, sabırlı ve ciddiyete önem veren yapısıyla girmiş oldukları ortamlarda çok dikkat çekerler. Bütün konulara karşı ciddiyetçi bir tavır sergilerler. Bulundukları ortamlarda sergilemiş oldukları mesafeli tavırlarından dolayı dikkat çekmektedirler. Tanışmış oldukları kişilerle hemen samimi olma yaklaşımına girmezler. Çalışkan ve analitik düşünce yapılarından dolayı diğer kişilere göre daha çok vizyon ve bilgi birikimine sahiptirler.

Aceleci bir tutum sergilemezler. Sabretmeleri halinde istedikleri şeyin gerçekleşeceği düşüncesindedirler. Hızlı ve aceleci olmanın hatalar oluşturabileceği düşüncesindedirler. Kendilerine daima bir hedef koyarlar. Zorluklara karşı çalışkan tavırlarıyla göğüs gererler. İş hayatlarında daima mükemmeliyetçi olma çabasındadırlar. Yalnız olmayı severler. Savurgan değildirler. Kalabalıkları çok sevmezler.

Oğlak Burcu Kadınının Özellikleri

Oğlak burcu kadını evcimen, hırslı, neşeli, dürüst ve çalışkan bir kişiliğe sahiptir. Her daim güçlü olmayı, güçlü görünmeyi severler ve bu konuda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışırlar. Kültür ve bilgi konusunda zengin olmaya önem verirler. Sahip olduğu karamsar yapısından dolayı zaman zaman kendilerine bir duvar örerek içine kapanırlar.

 Bunun yanı sıra güçlü ve hırslı yapısını her daim ön planda tutmaya çalışırlar. Kolay kolay çevresindekilere karşı güven oluşturamazlar. Tutucu bir tavır sergilerler. Son derece mantıklı ve gerçekçi bir tavır sergilerler. Maddi konularda çok tutumludurlar. İş hayatında çok hırslı ve çalışkandırlar. İkili ilişkilerde sevdiklerine karşı sahiplenici bir tutum sergilerler. Çocuklarına karşı ilgili, sevecen ve neşelidirler.

Oğlak Burcu Erkeğinin Özellikleri

Sevecen, hırslı, azimli, çalışkan kişiliğiyle ön plana çıkan Oğlak burcu erkeği, çalışmaktan oldukça keyif alır. Maddiyata karşı aşırı düşkündür. Para kazanma konusunda çok isteklidir. Tasarrufu sevdiği gibi tutumlu bir yaklaşım sergilerler. Karşısına çıkan fırsatları değerlendirmeyi bilir. Disiplinli, kuralcı ve güvenilir bir yapıya sahiptirler. Düzenli ve disiplinli bir şekilde çalışmayı severler.

Şüpheci bir tavır sergilerler. Dostluğa karşı çok önem verirler ve dostlarını iyi analiz ederek seçerler. Katı kuralları bulunmaktadır. Bu kuralların dışına kolay kolay çıkmazlar. Soğukkanlı bir görünüme sahiptirler. Sevdiği kişiye karşı kıskanç ve sadık bir tavır sergilerler. Bakımlı, akıllı, ne istediğini bile kişilerden daha çok hoşlanmaktadırlar. Uzun süreli ilişkileri vardır. Oğlak burcu erkeği kadını özelliklerini https://www.natalastroloji.com/oglak-burcu-ozellikleri/ sayfasından detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al