wmaraci reklam

U Dönüşü Yapan WhatsApp Yazılı Durum Özelliğini Geri Getirecek

Facebook’un Snapchat’i kopyalama furyasının son halkası olarak “Hikayeler” özelliğine kavuşan WhatsApp’da geri adım atılarak, kullanıcıların WhatsApp’da görmek istediği yazılı “Yazılı Durum” özelliği muhtemelen bir sonraki sürümde tekrardan geri getirilecek.

WhatsApp’a getirilen “Hikayeler” özelliği sonrasında sosyal medya kullanıcıları yorumlarıyla WhatsApp’ı linç ederek, özelliğin ne kadar gerekli olup olmadığına dair büyük bir tartışma ortamı yaratmayı başarmıştı. Daha çok kullanıcılar tarafından anlık mesajlaşmalar için mahremiyetle kullanılmak için tercih edilen WhatsApp’da Hikayeler özelliğinin yer almasını birçok kullanıcı tamamen gereksiz bir özellik olarak yorumluyor.

WhatsApp ekibi çığ gibi büyüyen yorumları göz önüne almış olmalı ki, internette çıkan sızıntı haberlerine göre WhatsApp’a yazılı durum özelliği tekrardan geri getirilecek. Twitter’dan @WABetaInfo’nun sızdırdığı görsele göre bir sonraki WhatsApp güncellemesinde kaybetmekten korktuğumuz yazılı durum özelliğine tekrardan geri kavuşacağız.

Yazılı durum özelliği tıpkı önceden olduğu gibi işleyecek ve ekstradan yenilenmiş bir özelliği barındırmayacak. U dönüşü yaptı dediysek, WhatsApp tamamen hikayeler özelliğinden vazgeçmiş değil. Hikaye durum özelliği WhatsApp’da yerleşik olarak yer alacak ancak kullanıcılar isterse bu özelliği es geçip sadece metin durumlarını kullanabilecek.

WhatsApp’ın hikayeler özelliği konusunda U dönüşü yapıp, metin durum özelliğini getirecek olması hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sahi WhatsApp’ın hikayeler özelliğine ısındınız mı? Yakında hepimiz Ömer Seyfettin’e dönüşeceğiz gibime geliyor.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al