wmaraci reklam

Weepay weeLink İle İşlemler Çok Kolay!

Bireysel ya da kurumsal fark etmeden ürün satışı yapanların güven ile dünyanın her yerinden ödeme alabildiği weeLink kullanımı bir web site alt yapısının kullanılmasına gerek duymadan kullanılır. weepay üzerinden ödemelerin alındığı sistemde ürünlerin linkinin müşterileriniz ile paylaşmanızla birlikte ödemeleri almaya başlayabilirsiniz.

Değişik Para Birimleri İle Ödeme

weepay.co adresinden üyeliği yapıp kontrol kayıt işlemi yaparak weeLink üyeliğini aktif hale getiren satıcılar ürün eklemesi yapabilir ve linki paylaşarak link ile ödeme alabilir. Türk lirası ile birlikte Amerikan Doları, Avrupa Birliği Para Birimi Euro ve İngiliz Sterlini gibi değişik para birimleri ile ödeme kabul edilir ancak bunun için panelde döviz ile ödeme almak için başvuru yapılmalı. Kayıt olduktan sonra bir teknik geliştirme yapmadan kullanılan sistem Android ve IOS uyumlu telefonlardan yönetilme imkanına sahip, 3D Secure sistemini kullanan satıcılar müşterilerine güvenli satış alternatifi ile ulaştıkları kitleleri arttırabilirler.

Sosyal Medya Platformlarına Erişim Engellendi!
İlginizi Çekebilir!

Sosyal Medya Platformlarına Erişim Engellendi!

Ülkemizde yaşanan siyasi olaylar nedeniyle 4 Kasım Cuma 2016 tarihinde uygulanan gizli sansür neticesinde başta Facebook ve Twitter olmak üzere birçok sosyal medya platformuna erişimler olası terör provakatörlerini engellemek amacıyla kı...

Ödeme Almanın En Kolay Yolu

Taksitli ödeme almak için kayıt yaptırıldıktan sonra taksitli ödeme alınır ancak devlet politikaları gereği taksit seçeneği olmayan ürünlere bu hizmet kullanılmaz. weeLink kullanıcıları belirlenen komisyonlar dışında kesintiye uğramazlar, ödemelerini beklemeden ertesi gün hesaplarına yatırıldığı için hemen alırlar ve böylelikle hızlı nakit akışı sağlanmış olur. Tüm ara yüzlere uyumlu olduğu için kullanımı çok kolay olan, detaylı ve modern bir ara yüze sahip ve ödeme almanın en kolay yolu çok güçlü ve çok yönlü, müşterinizden ücret talep etmeden bir link paylaşımı ile online ödeme alabilirsiniz.

Ödeme İçin Günlerce Beklemeye Son

E-ticarette yeni bir dönemin başlamasını sağlayan kolay ödeme sistemini çok düşük oranlardaki komisyonlar karşılığında güven ile kullanmaya başlayabilirsiniz. Satıcının da alıcının da güvende olduğu weelink ile ödeme almak için günlerce beklemeye son verilmekte, oluşturulan linkler güvenlik filtreli olup sürekli denetlenir bunun için güvenlik risk yaşanmasına son verir. Birkaç dakika içinde tüm kartlara ödeme yapılır üstelik size uygun seçtiğiniz kart ile ödeme şeklini de belirleyebilirsiniz. Ödemenin kolay ve temassız yolu weelink’in avantajlarından yararlanmaya başlamalısınız, kolay ödeme sisteminden marketler, fırınlar, eczaneler, avukatlar, doktorlar, muhasebeciler, toptancılar, tüccarlar, komisyoncular, hizmet sağlayıcıları, kasaplar ve manavlar yani KOBİ’ler, perakendeciler ve serbest meslek çalışanlarının tamamı yararlanabilir.

Tüketici ve Üretici İçin Avantaj

Online siparişlerin yoğun hale geldiği bu dönemde tüketiciler ödeme için hem güvenli hem de pratik yollar arıyor, gerek tüketici gerekse üretici ya da satıcı açısından avantaj olan link ile ödeme alma yöntemi sanal pos kadar tercih edilir durumda. Link ile ödeme alımında oluşturulan ödeme linki müşteriye gönderilir, müşteri kendisine ulaşan linke tıklar ve ödemesini kart bilgilerini girerek tamamlar, ödeme tamamlanır ve nakit bir gün sonra hesabınıza aktarılır. İşyerlerindeki muhasebe departmanlarının işini hafifleten ve maliyeti çok düşük olan ödeme yöntemi sayesinde nakit para ya da pos cihazı ile temas etmeye de gerek kalmaz.

Güvenlik ve Profesyonellik Arayanların Adresiyiz

Sektörde güçlü bir referansa sahip, sertifikası olan bir firmadan link ile ödeme hizmetinin alınması ve 3DS’nin mutlaka sunuluyor olması hem sizin hem de müşterilerinizin güven duymasını sağlayacaktır bunun için kesinlikle bizimle iletişime geçmeniz lazım, zira güvenlik ve profesyonellik arayanların adresiyiz. Bize ulaşabileceğiniz adres İstanbul Merter Platform B blok / 147 ya da destek@weepay.co veya 0 212 909 93 37 numaralı telefon. Uzman, yenilikçi ve profesyonel kadromuz ile sorularınızı cevaplamaya hazırız.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al