-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Arkadaşlar forumda dayanışma başlıkları altında çok sayıda yorumlaşma başlığı var. Ben de birkaçına dahilim. Fakat her grupta 5-6 kişi var ve herkes kendi başlığını oluşturup ona katılım sağlanmasını istiyor. Bu şekilde hem parça parça hiçbir şeye yaramayan küçük gruplar oluşuyor, hem de daha hızlı alexa düşüşü sağlanabilecekken zaman aleyhte işliyor.
Benim tavsiyem başlık açan arkadaşlar bir araya gelerek tek bir başlık altında toplanalım. Toplam yorumcu olan ya da olmak isteyen ne kadar insan varsa en azından tek başlıkta ve kalabalık bir şekilde bu işi yapalım. Bu sayede günde 5 kişilik gruptan 5 yorum gelecek diye beklemek yerine, belki 20 kişilik bir grubumuz olur ve çok daha hızlı başarı elde ederiz.
Benzer görüşte olan arkadaşlar mesaj altına yorum bırakırlar ve bu tarz birşeye katılım göstermek isterlerse, açılacak bir başlıkta birleşelim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
benim kendi oluşturduğum grup 3 buçuk aylık köklü geçmişe sahip. en son toplam 10 üyeye çıktık ve sayımız 6 ya düşene kadar üye alımını durdurdum. Bu durumun sebebi kişi sayısı artınca kontrol edebilme imkanı zor oluyor. 15-20 kişiyi hergün yorum attı mı atmadı mı kurallarıihlal ediyor mu diye takip etek çok zor. bence ideal boyut 6-7 kişilik çalışmalar yapmak
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
kendi halinde
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Ben bunu kendi grubumda denedim 15 kişiydik. Ama günlük yorum yapan en fazla 9-10 kişi oluyor bir düzen kurulamıyordu. Kimileri bana yorum gelmiyor, kimileri çok kişi var yorum atmak sıkıcı ve yorucu geliyor gibisinden şikayetlerde bulundu. Kalabalık sayı olunca ancak anlık yorumlaşma olabilir bir düzen kesinlikle sağlanamaz.
Bir diğer husus ise ben insanları kendi grubumda görmeyi isterim elbette nede olsa aktif olan en eski grup bende :p
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
valla bence kontrol çok zor olacak gerçekten. benim grubumda 2 gün içerisinde nedensiz yere yorum atmayan gruptan çıkarılıyor. yorum atılmayan günler bir sonraki güne borç olarak ekleniyor. mesela bir kişi mesaj atamayacaksa bana bildiriyor ve o kişi yorum yapamadığı günün yorumunu başka bir gün telafi ediyor. ama gruptaki kişi sayısı 10 olduktan sonra bazı kişiler gruptan çıkıyor. çünkü 10 siteye yorum atmak çok zahmetli oluyor. benim kurduğum grupta anlamsız yorumlar yazmak yasak. genellikle içeriği okuyor kişiler