lostyazilim

Karşılıklı Yorumlaşma Başlıkları

10 Mesajlar 857 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
Arkadaşlar forumda dayanışma başlıkları altında çok sayıda yorumlaşma başlığı var. Ben de birkaçına dahilim. Fakat her grupta 5-6 kişi var ve herkes kendi başlığını oluşturup ona katılım sağlanmasını istiyor. Bu şekilde hem parça parça hiçbir şeye yaramayan küçük gruplar oluşuyor, hem de daha hızlı alexa düşüşü sağlanabilecekken zaman aleyhte işliyor.
Benim tavsiyem başlık açan arkadaşlar bir araya gelerek tek bir başlık altında toplanalım. Toplam yorumcu olan ya da olmak isteyen ne kadar insan varsa en azından tek başlıkta ve kalabalık bir şekilde bu işi yapalım. Bu sayede günde 5 kişilik gruptan 5 yorum gelecek diye beklemek yerine, belki 20 kişilik bir grubumuz olur ve çok daha hızlı başarı elde ederiz.
Benzer görüşte olan arkadaşlar mesaj altına yorum bırakırlar ve bu tarz birşeye katılım göstermek isterlerse, açılacak bir başlıkta birleşelim.

wmaraci
reklam

MGencTurk MGencTurk Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Ögrenciyim
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 144
  • Beğeniler 53 / 11
  • Ticaret 5, (%100)
Benide ekle ozaman :)

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)
benim kendi oluşturduğum grup 3 buçuk aylık köklü geçmişe sahip. en son toplam 10 üyeye çıktık ve sayımız 6 ya düşene kadar üye alımını durdurdum. Bu durumun sebebi kişi sayısı artınca kontrol edebilme imkanı zor oluyor. 15-20 kişiyi hergün yorum attı mı atmadı mı kurallarıihlal ediyor mu diye takip etek çok zor. bence ideal boyut 6-7 kişilik çalışmalar yapmak

karayas karayas Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek makina teknikeri
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** D**
  • Mesajlar 101
  • Beğeniler 12 / 9
  • Ticaret 1, (%100)
benıde ekle hocam :) ):

wmaraci
wmaraci

ibo71 ibo71 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek kendi halinde
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1051
  • Beğeniler 930 / 196
  • Ticaret 14, (%100)
Ben bunu kendi grubumda denedim 15 kişiydik. Ama günlük yorum yapan en fazla 9-10 kişi oluyor bir düzen kurulamıyordu. Kimileri bana yorum gelmiyor, kimileri çok kişi var yorum atmak sıkıcı ve yorucu geliyor gibisinden şikayetlerde bulundu. Kalabalık sayı olunca ancak anlık yorumlaşma olabilir bir düzen kesinlikle sağlanamaz.
Bir diğer husus ise ben insanları kendi grubumda görmeyi isterim elbette nede olsa aktif olan en eski grup bende :p

• Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)

bjlkl adlı üyeden alıntı

benim kendi oluşturduğum grup 3 buçuk aylık köklü geçmişe sahip. en son toplam 10 üyeye çıktık ve sayımız 6 ya düşene kadar üye alımını durdurdum. Bu durumun sebebi kişi sayısı artınca kontrol edebilme imkanı zor oluyor. 15-20 kişiyi hergün yorum attı mı atmadı mı kurallarıihlal ediyor mu diye takip etek çok zor. bence ideal boyut 6-7 kişilik çalışmalar yapmak

ibo71 adlı üyeden alıntı

Ben bunu kendi grubumda denedim 15 kişiydik. Ama günlük yorum yapan en fazla 9-10 kişi oluyor bir düzen kurulamıyordu. Kimileri bana yorum gelmiyor, kimileri çok kişi var yorum atmak sıkıcı ve yorucu geliyor gibisinden şikayetlerde bulundu. Kalabalık sayı olunca ancak anlık yorumlaşma olabilir bir düzen kesinlikle sağlanamaz.
Bir diğer husus ise ben insanları kendi grubumda görmeyi isterim elbette nede olsa aktif olan en eski grup bende :p

Tek bir başlık ve mesela 20 kişi olursa, sorun çıkartanları tek başlıkta ifşa eder, bu sayede o kişilerin diğer gruplara musallat olmasının önüne geçeriz. Zaten burada konu başlığı sahibi birkaç kişi var. Bu grupta yorum yapmayıp atılan, başka bir gruba dahil olup orayı da sabote edecek neticesinde.
En azından günlük bir log tutarız. Gün sonu yorum yapanları 'tik'ler, yapmayanlarla yollar ayrılır, başka bir grup da o kişiyi kabul etmez ve kontrol daha kolay sağlanır.
Şu an forumda konu başlığı sahibi arkadaşlar da tek açılacak başlığın moderatörü olurlar.

• Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)
valla bence kontrol çok zor olacak gerçekten. benim grubumda 2 gün içerisinde nedensiz yere yorum atmayan gruptan çıkarılıyor. yorum atılmayan günler bir sonraki güne borç olarak ekleniyor. mesela bir kişi mesaj atamayacaksa bana bildiriyor ve o kişi yorum yapamadığı günün yorumunu başka bir gün telafi ediyor. ama gruptaki kişi sayısı 10 olduktan sonra bazı kişiler gruptan çıkıyor. çünkü 10 siteye yorum atmak çok zahmetli oluyor. benim kurduğum grupta anlamsız yorumlar yazmak yasak. genellikle içeriği okuyor kişiler

ibo71 ibo71 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek kendi halinde
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1051
  • Beğeniler 930 / 196
  • Ticaret 14, (%100)

NK1864 adlı üyeden alıntı

Tek bir başlık ve mesela 20 kişi olursa, sorun çıkartanları tek başlıkta ifşa eder, bu sayede o kişilerin diğer gruplara musallat olmasının önüne geçeriz. Zaten burada konu başlığı sahibi birkaç kişi var. Bu grupta yorum yapmayıp atılan, başka bir gruba dahil olup orayı da sabote edecek neticesinde.
En azından günlük bir log tutarız. Gün sonu yorum yapanları 'tik'ler, yapmayanlarla yollar ayrılır, başka bir grup da o kişiyi kabul etmez ve kontrol daha kolay sağlanır.
Şu an forumda konu başlığı sahibi arkadaşlar da tek açılacak başlığın moderatörü olurlar.

Hocam fikrinize katılmıyorum bu dediğiniz zahmetli ve kontrolü zor bi iş ben şahsen bu işe üstlenmek istemem ki ayrıca yorum atmayan kişileri gruptan çıkardığımız zaman diğer grupların alıp almama olayına karışmamız pek mümkün olmaz. Ben bu işin en fazla 6-7 kişi ile yapılacağı düşüncesindeyim. Eğer siz daha fazla potansiyel istiyorsanız tüm gruplara katılarak eksiğinizi kapatabilirsiniz.

• Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)

bjlkl adlı üyeden alıntı

valla bence kontrol çok zor olacak gerçekten. benim grubumda 2 gün içerisinde nedensiz yere yorum atmayan gruptan çıkarılıyor. yorum atılmayan günler bir sonraki güne borç olarak ekleniyor. mesela bir kişi mesaj atamayacaksa bana bildiriyor ve o kişi yorum yapamadığı günün yorumunu başka bir gün telafi ediyor. ama gruptaki kişi sayısı 10 olduktan sonra bazı kişiler gruptan çıkıyor. çünkü 10 siteye yorum atmak çok zahmetli oluyor. benim kurduğum grupta anlamsız yorumlar yazmak yasak. genellikle içeriği okuyor kişiler

Ya burası *** ya da Webmaster sitesi kadar kalabalık değil. Dediğim gibi toplasak tüm gruplarda yorumcu 15 kişi ya çıkar ya çıkmayız herhalde. Benimki sadece öneri. Bugün bir arkadaş daha başlık açmış mesela. Şimdi ben gidip ona da üye olayım desem, 3 ayrı gruptan bana kim yorum yaptı yapmadı diye uğraşmam da kontrolü zor birşey. Şayet tek başlık yapacaksak ben yoruma devam edeceğim. Yoksa bu sitedeki gruplardan çıkacağım. 10 tane yorumcu var, 5 tane grup var.

Ek Olarak: O zaman ben fikrimi belirtmiş oldum en azından. Sitedeki yorum gruplarından çıkıyorum. Yeni yorum bırakmış arkadaşların yorumlarını bırakacağım gün içinde. Ben kendim de günde farklı ip'lerden 5 mesajı atarım zaten kendi siteme. Bu şekilde bence yürümez. Yorum grubunda olduğum arkadaşlar beni gruplarından çıkarabilirler. Kişisel bir sıkıntım yok hiç biriyle. Sağolsunlar hepsi gayet iyi niyetli ama performans açısından bana pek uymuyor şu anki sistem. Hepinize bol hitler dilerim.

• Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)

ibo71 adlı üyeden alıntı

Hocam fikrinize katılmıyorum bu dediğiniz zahmetli ve kontrolü zor bi iş ben şahsen bu işe üstlenmek istemem ki ayrıca yorum atmayan kişileri gruptan çıkardığımız zaman diğer grupların alıp almama olayına karışmamız pek mümkün olmaz. Ben bu işin en fazla 6-7 kişi ile yapılacağı düşüncesindeyim. Eğer siz daha fazla potansiyel istiyorsanız tüm gruplara katılarak eksiğinizi kapatabilirsiniz.

size katılıyorum hocam. kontrol gerçekten zor olur 20 kişiyle. ben zaten daha nceki mesajımda belirttim 6 7 kişi daha mantıklı diye. ve artık neredeyse tüm yorum atanlar birbirlerini tanır konuma gelmeye başladı gibi az çok
ibo71

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al