Merhaba arkadaşlar,
Resimlerle ne demek istediğimi anlatmaya çalışacağım ya da siz kendinizde siteye uğrayıp ne demek istediğime bir göz atabilirsiniz. Biraz karışık olabilir çünkü anlatımım ben bile yanlış anlarım kendimi :D
Neyse konumuza dönecek olursak. Bir ilan sitem var ve muzdarıp olduğum konu ödemeler yapılmıyor bekletiliyor biz sebebini direk önüne çıkmayan ödeme ekranı olarak görüyoruz bunun için Ödeme Yap butonuna tıklayınca başka bir sayfaya atacağına(aşağıdaki resimlerde anlattım) direk PayPal'a gitsin istiyoruz. Ben üzerinde uğraştım ama site çöküyor :) En sonunda sizlerinde bilgilerine başvurmam gerektiğini düşündüm. Yardım edebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden Teşekkür ediyorum[/B][/I]
Burdaki resimde ilanı veren kişi daha sonra Doping Yapma kısmına gelmiş ve Dopinglerini seçmiş ve Devam Et butonuyla Bir sonraki sayfaya gitmeye hazırlanıyor buraya kadar her şey normal sonraki sayfada işler karışıyor.
[B][I]Buda sonraki sayfa Devam et diyen kişi Bu sayfaya geliyor ve önüne hesaplanmış doping fiyatları çıkıyor Ödeme Yap diyince PayPal'a atmak yerine resim 2 olarak adlandırdığım kısma geliyor. Şu kadar ödeme yapmanız gerekiyor. Ödeme yapmak için Bana Özel - Bekleyen Ödemeler sekmesinden yapabilirsiniz diyor. Tabiki doğal olarak insan 3-4 iş brden yapmak istemez. Direk paypala atsa ya geri dönüp dopinglerini silecek ya da ödemesini yapıp tekrar sayfaya gelip Bizim tekrar Ödememi Yaptım Devam Et butonuna tıkladıkdan sonra 2. sayfa gelsin diyorum.
Buda resim
İnşallah karışık olmamıştır elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Aslında olay basitte ben karmaşıklaştırdım :D
Ödeme Yap butonuna tıklayan kişi paypala gitsin ödemesini yapıp gelsin Ödememi Yaptım Devam Et(biz oluşturacağız bunuda sizlerle yani) diyince 2. Resim önüne çıksın. istiyoruz. Aslında bu cümle tüm anlatmaya çalıştığımı özetledi :)
Şimdiden Yardım edeceklere çok teşekkür ediyorum.