lostyazilim

'' ''Ödemeyi Yap'' diyince PayPal'a atsın istiyorum.'' yardımcı olur musunuz?

10 Mesajlar 1.073 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ilanliyo ilanliyo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 56
  • Beğeniler 3 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,

Resimlerle ne demek istediğimi anlatmaya çalışacağım ya da siz kendinizde siteye uğrayıp ne demek istediğime bir göz atabilirsiniz. Biraz karışık olabilir çünkü anlatımım ben bile yanlış anlarım kendimi :D

Neyse konumuza dönecek olursak. Bir ilan sitem var ve muzdarıp olduğum konu ödemeler yapılmıyor bekletiliyor biz sebebini direk önüne çıkmayan ödeme ekranı olarak görüyoruz bunun için Ödeme Yap butonuna tıklayınca başka bir sayfaya atacağına(aşağıdaki resimlerde anlattım) direk PayPal'a gitsin istiyoruz. Ben üzerinde uğraştım ama site çöküyor :) En sonunda sizlerinde bilgilerine başvurmam gerektiğini düşündüm. Yardım edebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden Teşekkür ediyorum[/B][/I]

Burdaki resimde ilanı veren kişi daha sonra Doping Yapma kısmına gelmiş ve Dopinglerini seçmiş ve Devam Et butonuyla Bir sonraki sayfaya gitmeye hazırlanıyor buraya kadar her şey normal sonraki sayfada işler karışıyor.

[B][I]Buda sonraki sayfa Devam et diyen kişi Bu sayfaya geliyor ve önüne hesaplanmış doping fiyatları çıkıyor Ödeme Yap diyince PayPal'a atmak yerine resim 2 olarak adlandırdığım kısma geliyor. Şu kadar ödeme yapmanız gerekiyor. Ödeme yapmak için Bana Özel - Bekleyen Ödemeler sekmesinden yapabilirsiniz diyor. Tabiki doğal olarak insan 3-4 iş brden yapmak istemez. Direk paypala atsa ya geri dönüp dopinglerini silecek ya da ödemesini yapıp tekrar sayfaya gelip Bizim tekrar Ödememi Yaptım Devam Et butonuna tıkladıkdan sonra 2. sayfa gelsin diyorum.

Buda resim

İnşallah karışık olmamıştır elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Aslında olay basitte ben karmaşıklaştırdım :D

Ödeme Yap butonuna tıklayan kişi paypala gitsin ödemesini yapıp gelsin Ödememi Yaptım Devam Et(biz oluşturacağız bunuda sizlerle yani) diyince 2. Resim önüne çıksın. istiyoruz. Aslında bu cümle tüm anlatmaya çalıştığımı özetledi :)

Şimdiden Yardım edeceklere çok teşekkür ediyorum.

http://www.ilanliyo.com
wmaraci
reklam

EscomeBilisim EscomeBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster, Grafiker, Sunucu Ba
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 493
  • Beğeniler 135 / 80
  • Ticaret 4, (%25)
Hocam şöyle bişey yapabilirsiniz fiyat tutarını belirleyerek ödeme yap butonu yerine paypal butonuyla değiştirisiniz paypal ödeme yaptıktan sonra yönlendirilecek sayfa diyecek sizde ödeme yaptıysanız bunu dikkate almayan sayfasını güzel bir sayfaya döküp sunabilirsiniz ama siz ben kimin ne ödeme yaptığını nerden bilicem diceksin onun içinde not ekliyolar ödemelere paypalda oto kod oluşturucu yaparsanız müşterileriniz açıklama kısmına bu kodu girince sizde sorluk çekmezsiniz inşallah bende karışık anlatmamışımdır : https://www.paypal.com/tr/webapps/helpcenter/helphub/article/?solutionId=FAQ2333&topicID=&m=ARA

• Üyelik 18.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 56
  • Beğeniler 3 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

EscomeBilisim adlı üyeden alıntı

Hocam şöyle bişey yapabilirsiniz fiyat tutarını belirleyerek ödeme yap butonu yerine paypal butonuyla değiştirisiniz paypal ödeme yaptıktan sonra yönlendirilecek sayfa diyecek sizde ödeme yaptıysanız bunu dikkate almayan sayfasını güzel bir sayfaya döküp sunabilirsiniz ama siz ben kimin ne ödeme yaptığını nerden bilicem diceksin onun içinde not ekliyolar ödemelere paypalda oto kod oluşturucu yaparsanız müşterileriniz açıklama kısmına bu kodu girince sizde sorluk çekmezsiniz inşallah bende karışık anlatmamışımdır : https://www.paypal.com/tr/webapps/helpcenter/helphub/article/?solutionId=FAQ2333&topicID=&m=ARA

Hocam bu işe yaramıyor benim kimin ödeme yaptığını ne için yaptığını bilmem gerekiyor o yüzden direk paypala atması daha mantıklı olur. Bu dediğin başka yerlerde kullanmak için uygun bir yöntem bunu biliyorum bana benim dediğim yoldan bir şeyler lazım yani. Zaten bi çok işi manuel yapıyoruz buda manuel olursa kimdi kimlerdendi falan diye karışıklık çıkar can sıkıcı olur. Daha otomatik olması için benim yöntemim en iyisi öyle bir şey yapmaya çalışıyorum yukarda anlattığım gibi yani

GokhanKara GokhanKara Whatsappla.com Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 1421
  • Beğeniler 760 / 545
  • Ticaret 21, (%100)
Sistem alt yapısı nedir ? Ücretli yardımcı olabilirim.

Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
wmaraci
wmaraci

YazilimMimari YazilimMimari Eski adi: Turgay Can Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Engineering Director
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** C**
  • Mesajlar 771
  • Beğeniler 2 / 260
  • Ticaret 0, (%0)
Paypal'ın apisi ile entegrasyon yapmanız gerekiyor.

https://www.linkedin.com/in/turgaycan/
Kaliteli kod yazılır.. (Günlük/Saatlik ücreti ile)

• Üyelik 18.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 56
  • Beğeniler 3 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

GokhanKara adlı üyeden alıntı

Sistem alt yapısı nedir ? Ücretli yardımcı olabilirim.

PHP css bunu soruyorsan tabi altyapidan kastini bu anladım bana 100 200 lira senede çünkü ücretli yaptırsam uzman kiraladan yaptiririm zaten keza ben kendim yapmak istiyorum o yüzden buraya yazdim

Ek Olarak:

Turgay Can adlı üyeden alıntı

Paypal'ın apisi ile entegrasyon yapmanız gerekiyor.

Bunu zaten biliyoruz benim anlatmaya calistigimi okumadiniz ya da hic bakmadan cevap veriyorsunuz entegre olmadan zaten şuanda ödeme alamam değil mi ama?

• Üyelik 17.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 1421
  • Beğeniler 760 / 545
  • Ticaret 21, (%100)

ilanliyo adlı üyeden alıntı

PHP css bunu soruyorsan tabi altyapidan kastini bu anladım bana 100 200 lira senede çünkü ücretli yaptırsam uzman kiraladan yaptiririm zaten keza ben kendim yapmak istiyorum o yüzden buraya yazdim

Maalesef, PHP bilgim yok sadece Wordpress alt yapısı ile eklentiler ve temalar geliştiriyorum.

Yardımcı olamıyorum, üzgünüm ..
PHP bilginiz yok ise sizde yapamazsınız, " anlatın, gösterin yapayım " gibi bir olay kadar basit birşey değildir.

Paypal'ın api kodları var.Tayfun arkadaşım burada anlatmıştı burayı incelerseniz belki bir ihtimal yapabilirsiniz ..

Kolay gelsin, iyi günler dilerim.

Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial

• Üyelik 18.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 56
  • Beğeniler 3 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Maalesef, PHP bilgim yok sadece Wordpress alt yapısı ile eklentiler ve temalar geliştiriyorum.

Yardımcı olamıyorum, üzgünüm ..
PHP bilginiz yok ise sizde yapamazsınız, " anlatın, gösterin yapayım " gibi bir olay kadar basit birşey değildir.

Paypal'ın api kodları var.Tayfun arkadaşım burada anlatmıştı burayı incelerseniz belki bir ihtimal yapabilirsiniz ..

Kolay gelsin, iyi günler dilerim.

Bu gördüğün sitenin bir çok yeri benim emegimle yapıldı düzeltmeleri iyileştirmeler yeni eklentiler falan anlatın demekle öğrenilir öyle zengin değilim herşey için para verecek kadar. Apiyle isim yok benim zaten şuan ödeme sistemi çalışıyor benim dediğimi zaten anlamamissiniz arkadaş :) benim dediğim ayrı sizin cevaplariniz apayrı nasıl bir okuma tarzınızı var yemin ederiz anlamadim. Paypal sistemim zaten çalışıyor ödeme alıyorum sorun bu değil sorun daha kolay ulasilqbilmek gelde bunu okumadan cevaplayanlara anlat. He bide reklam yapmak içim al apiyi burdan anlatmıştı diyorsun oda ayrı bi komedi bi üstteki arkadaşa zaten sorunumun o olmadığını anlattım sana da anlatmak zorunda bıraktığın için sağol

• Üyelik 17.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 1421
  • Beğeniler 760 / 545
  • Ticaret 21, (%100)

ilanliyo adlı üyeden alıntı

Bu gördüğün sitenin bir çok yeri benim emegimle yapıldı düzeltmeleri iyileştirmeler yeni eklentiler falan anlatın demekle öğrenilir öyle zengin değilim herşey için para verecek kadar. Apiyle isim yok benim zaten şuan ödeme sistemi çalışıyor benim dediğimi zaten anlamamissiniz arkadaş :) benim dediğim ayrı sizin cevaplariniz apayrı nasıl bir okuma tarzınızı var yemin ederiz anlamadim. Paypal sistemim zaten çalışıyor ödeme alıyorum sorun bu değil sorun daha kolay ulasilqbilmek gelde bunu okumadan cevaplayanlara anlat. He bide reklam yapmak içim al apiyi burdan anlatmıştı diyorsun oda ayrı bi komedi bi üstteki arkadaşa zaten sorunumun o olmadığını anlattım sana da anlatmak zorunda bıraktığın için sağol

Siz kendinizdemisiniz ?
Benim işim gücüm yok reklammı yapacağım ?

Paypal sistemim çalışıyor, bunu daha kolay ulaşabilmekde nedir ? KULLANICI PAYPALIN EKRANINA GİRECEK VE BU ÖDEMEYİ PAYPALIN KENDİ EKRANINDA YAPACAK - Başarılı ise sizin sayfanıza geri dönecek. Bu işlemin adıda Paypal'dan verileri geri kendi sitenize post etmesini sağlamaktır.

PHP bilmiyorsunuz, birşey yapamıyorsunuz diye birşey yazmadım. Bilginiz tavan yapmış olabilir. Size yardımcı olmak isteyen insanlara saçma sapan yorum yaptığınız vakit benim gözümde zerre birşey bilmiyorsunuz anlamına düşersiniz.

Neyse tartışmaya girmiyorum, umarım aradığınızı bulursunuz. Gerçi ne aradığınızı, ne istediğinizi tam bilmeden birşeyi aramak, bulmak ne kadar mantıklı tartışılır.

Saygılarımla.

• Üyelik 18.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 56
  • Beğeniler 3 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Siz kendinizdemisiniz ?
Benim işim gücüm yok reklammı yapacağım ?

Paypal sistemim çalışıyor, bunu daha kolay ulaşabilmekde nedir ? KULLANICI PAYPALIN EKRANINA GİRECEK VE BU ÖDEMEYİ PAYPALIN KENDİ EKRANINDA YAPACAK - Başarılı ise sizin sayfanıza geri dönecek. Bu işlemin adıda Paypal'dan verileri geri kendi sitenize post etmesini sağlamaktır.

PHP bilmiyorsunuz, birşey yapamıyorsunuz diye birşey yazmadım. Bilginiz tavan yapmış olabilir. Size yardımcı olmak isteyen insanlara saçma sapan yorum yaptığınız vakit benim gözümde zerre birşey bilmiyorsunuz anlamına düşersiniz.

Neyse tartışmaya girmiyorum, umarım aradığınızı bulursunuz. Gerçi ne aradığınızı, ne istediğinizi tam bilmeden birşeyi aramak, bulmak ne kadar mantıklı tartışılır.

Saygılarımla.

Arkadaşım anlatmaya çalıştığım zaten sistemim çalışıyor sadece 3 aşamadan geçiyor biz bunu 1 aşamaya düşürme derdindeyiz paypal ödenmeme sorunum yok benim yukarda açıklamasını uzun uzun yaptım okuyarak ya da bi deneme yaparak ne dediğimi anlardınız yardımcı olmak isteyen zaten okuyupta yardımcı olmak ister okumadan etmeden boş beleşten sallama api ile yapın demez!

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al