ReCo
www.recepbaglar.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhabalar, öncelikle bu yazıyı düşüncelerimi sizlerle paylaşmak için yazdığımı bilmenizi isterim. Makale yazmak konusunda eksiklerim çok. Sürç-ü lisanım olursa affola.
Bir web sitesinin görevi nedir deyince aklıma direk olarak insanlara konu aldığı alan hakkında bilgi vermek, yardımcı olmak geliyor. Peki şu an öyle mi? Kesinlikle hayır. İnsanlar bilgisi olsa da olmasa da iyi para getiren sektörler üzerine yoğunlaşıyor. Tabi sitelerinde yazdıkları yazılar gerçek mi yoksa uydurma mı belli değil.
Aslında her site yöneticisi sitesine gerçekten bilgisinin olduğu bir alanda yazıp çizse, hiç üst sıra endişesi olmasa, yazılarını samimi bir dille tamamen özgün bir şekilde yazsa zaten Google gözünde değerli bir site halini almaz mı?
Lafı fazla uzattım sanırım. Sadece düşüncelerimi paylaşmak istedim. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Siteden siteye farklılık gösterebilecek bir düşünce bence. Bilgi sağlayan siteler için belki dediğin doğru olabilir ama örneğin ticaret siteleri için bu düşüncenin etkili olacağını sanmam.
Seobaz
www.seobaz.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / K
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
N** D**
-
-
-
Ticaret
190, (%100)
Herkez tutturmuş bir özgün kelimesi.Nerede bir seo içerikli makale görsek özgün yazın demiş kapatmış konuyu.
Örnek : film izle kelimesinde özgün film ekliyerek 1.ci sıraya otursun hadi birisi ?
Hadi filmin tanıtım acıklama alanını baştan yazdı filmidemi baştan cekecek özgün olsun diye :)
Bu noktada ister istemez seo devreye giriyor.Rakiple yarışmanız icin dost sitelere linklere ihtiyacınız var.Ayrıca seo demek dışarken link tanıtım yazısı almak demek değilki.
Site içi optimize dogru değil ise açtıgı konu ne derece google'a yansıyacak ?
Yada siteye antiseo yapılıyor bu durumda disawow gerekli bu işlemi yaptınız bunlarda seonun bir parçası değilmi sizce ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Nekrotasarim adlı üyeden alıntı
Herkez tutturmuş bir özgün kelimesi.Nerede bir seo içerikli makale görsek özgün yazın demiş kapatmış konuyu.
Örnek : film izle kelimesinde özgün film ekliyerek 1.ci sıraya otursun hadi birisi ?
Hadi filmin tanıtım acıklama alanını baştan yazdı filmidemi baştan cekecek özgün olsun diye :)
Bu noktada ister istemez seo devreye giriyor.Rakiple yarışmanız icin dost sitelere linklere ihtiyacınız var.Ayrıca seo demek dışarken link tanıtım yazısı almak demek değilki.
Site içi optimize dogru değil ise açtıgı konu ne derece google'a yansıyacak ?
Yada siteye antiseo yapılıyor bu durumda disawow gerekli bu işlemi yaptınız bunlarda seonun bir parçası değilmi sizce ?
ReCo adlı üyeden alıntı
Evet e-ticaret sitelerini bunları yazarken aklıma hiç gelmemişti :)
Ek Olarak:
Hocam söylediklerinizde haklısınız ancak. Bu aralar gerçekten bıktırma derecesine geldi seo sektörü. Önüne gelen seo uzmanıyım diyor.
Benimde merak ettiğim birşey var , her önüne gelen arkadaş seo uzmanıyım diyor evet , fakat bu seo uzmanı arkadaşlar hani istediği kelimeyi istediği sıraya taşıyorlar ya , 5 BİN TL ye kadar çıkan fiyatlarla , peki bu insanlar neden millete seo yapmak yerine kendileri siteler açıp kendi kendilerini en tepeye çıkartıp reklamlardan para kırmıyorlar.Yada kendilerine seo uzmanıyım diyenler neden seo kelimesinde 1.sıraya gelemiyorlar felan filan kafama takılan sorular.Herkes kendince seo uzmanı işte.Merak ettiğimden soruyorum kimseye garezim yok yada kötü düşüncem..
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Her zaman derim, yineleyeyim. Kendi SEO'nuzu kendiniz yapın. Boş yere para kaptırmayın.
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2