-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Wordpress'ten şaşmayın hocam hertürlü oynama yapabilirsiniz yeterki kod bilgisi olsun yeter Sahifa temasına gelince bence artık alışılmış bir tema oldu daha kaliteli temalar var ücretsiz bence iyice bir bakının.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Hocam druphalda wordpress kadar oynanamaz. İsteğiniz doğrultusunda bir iş yapmak istiyorsanız wordpress tavsiye ederim. Eklentiler gün geçtikçe geliştiriliyor.
Tema yönünden bakarsak emin hocamın dediği gibi ücretsiz/ücretli bir çok fonksiyonlu yeni temalar mevcut iyice gözgezdirin acele etmeyin.
Seo için size yardımcı olabilirim.
Özel olarakda seo yaptırmak istiyorsanız pm atabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
1.Seo için birsürü farklı yol var ben siteniz için elimden geleni yapabilirim.
2.Siteniz ne üzerineydi tema ona göre birkaç link atabilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Emi Ajans / Founder
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Kullandığım tema Sahifa, çok fonksiyonel ve full responsive uyumlu bir tema. Yani mobil uyumluluğu, seo uyumluluğu konusunda bence sıkıntı yok. Kaldı ki her ne kadar alışılmış bir tema olsa da temayı kullanmayı öğrendikten sonra herşeyini değiştirebiliyorsunuz. İsterseniz bu alışılmış durumun dışına çıkabiliyorsunuz. Hem şık, hem kaliteli, hem çok farklı fonksiyonları olan bir tema. Arka plan değiştirmesi, özel renk değiştirmesi, tam ayarlanabilir ana sayfa özelliği, yüzlerce google font özelliği, 4 farklı bileşen alanı, 2 farklı menü alanı, ayrıca son sürümde mega menü (açılır resimli menü) özelliği.. Kısaca hocam Sahifa saymakla bitmeyecek kadar büyük özelliklere sahiptir. Satıcısı değilim. Kullanıcısıyım ama eğer wordpress kullanacaksanız ki şaşmayın derim, ve sosyal medya içerikli bir site oluşturmayı düşünüyorsanız, biraz da magazinsel olacaı için emin olun bu tema tam sizlik.
Maksadım konuyu baltalamak değil. Diğer arkadaşlar haklarını helal etsinler ama ben Sahifa kullandığım için bilgim dahilinde konuşuyorum. Herkese kolay gelsin.
Allah hepimize rahmet eylesin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** K**