-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam Selam ,
wordpress film sitem var ve domain ismini yeni değiştirdim şuan site 1 aylık hit 1000 ile 200 arası idi
ben all in seo kullanırken yoast seoya gectim 1 hafta bekledim hitlrde %90 düşüş olunca tekrar all in seoya gectim sonra google webmaster tolsa baktıgımda bür sürü hatalar almaya başladım bri cok linkim engelli görünüyor robots.txt herşeyi her linkli engellemiş gibi görünüyor kunuyla ilgili ne yapmam lazım , gerci buradan ne kadar anlatabilirki insan webmaster a girip bakmadan sanırım anlaması zor olacak
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
erken index almak konusundaki yorumlarınız nedir neler yapılmalı
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...
Akademig
hep aynı şeyler işte..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Grafikerlik
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sitenizden bi konuda soru sordum. Tşk ederim güzel hizmet
elegan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bana göre seo da önemli olan rakibi incelemek ve ona göre hareket etmek, bunu en iyi nasıl yaparız?
krm
Kerem
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
gezgin
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Seo kelimesinde uzun süre ilk sırada kalarak kendini fazlasıyla kanıtlamış birisin.
Bu konu 50 sayfayı bulur Samet :)
Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Baska firmaya ait bir konuda sordum ama istedigim cevabi alamadim. Yaklasik 5 yillik bir sitem var. 900den fazla ozgun icerigi var ve anahtar kelimelerde ilk sayfada cikabiliyorum genelde. Fakat hitten memnun değilim. Rakiplerim hit bazında oldukca yukarda. Site son 2 yildir inaktif bu arada. 1 aydir yeni icerik giriyorum. Hiti artirmak icin ne gibi calismalar yapmaliyim. Link mi almaliyim yoksa tanıtım yazisi mi? Sozluk sitelerinde, sosyal medyada ve forumlarda tanitim yapanlar var. Bunlardan hangisi daha faydali olur? Sitelerin banner alanlarina reklam versem bir artisi olur mu? Sitenin sirasi fena değil. Olumsuz etkisi olacak calismalardan uzak durmak istiyorum. Bu konularda bilgilendirirseniz sevinirim.