-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Merhaba, 5 yılı aşkın süredir vücut geliştirme ve fitness ile uğraşıyorum. Son yıllarda fast foot tüketimi ve zararlı paket gıdalardan dolayı çeşitli sağlık sorunları çıkabiliyor.
Forumdaki arkadaşların zayıflama, yağ yakımı ve vücut geliştirme gibi soruları ve sorunlarını özel mesaj veya konu altından ücretsiz cevaplayabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
yiyip yiyip kilo alamayanlara tavsiyeniz var mı ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Temel Analiz ve Teknik Analiz Eğitimleri:
https://www.borsaci.org/udemy-egitimlerinde-dev-indirim/
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
berkakalinn adlı üyeden alıntı
Hocam sizin dediğiniz sorun ile karşılaşan arkadaşların vücut tipi ectomorf olduğundan dolayı kilo ve hacimlenmeleri oldukça zordur (bknz:
ectomorf)
Size verebileceğim öneriler;
- Spor salonlarında cardio antrenmanlarına ağırlık vermeyin ısınmak amacıyla 10 dakika koşu bandında düşük tempoda yürüyebilirsiniz.
- Kilo almak için fastfood ve gazlı içecekler gibi zararlı besinler tüketmeyin sağlığınıza zararlı.
- Ara öğünlerde sık sık beslenerek limitlerinizi zorlayın.
- Bu bir hastalık ise doktorunuzdan kontrolünüzü yaptırıp düzenli beslenme listesi alın.
- İnternet üzerindeki kilo alma listelerine uymayın (çeşitli alerjik sorunlarınız olabilir farklı besinlerden dolayı.
yanlış anlama belki bilgilisin ama yemek tüketiminin kiloya etkisi olmadığını bilimsel kaynaklar açıkladı yani sık sık yemenin bir faydası yok gün içinde tükettiğin kalorinin 300 400 fazlasını tüketirsen kilo alırsın bende zayıf biriydim 57 de başladım 65 oldum günde 3 öğün birde ara öğünler aldım ama öyle aşırı beslenme şeklinde değil.
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Faydalı bir başlık olmuş hocam özelden sordum sorumu :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bi yerden tanıdık geldi sanki :/
ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
Ön çapraz bag ameliyatı oldum. Tembellikten dolayı diz üstü kaslarını geliştiremedim. Diz hareketlerinde sıkıntı yok ama diz üstü kaslar zayıf. Ne yapmalıyım?