-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/Çalışan
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
hocam bende göbek var ve sanırım belimi ağrıtıyor öyle ahım sahım bir göbek değil ama bel ağrısı felaket çekilde yapıyor özellikle kasığa yakın yerde yağ çok fazla bu yağı evde hangi hareketlerle eritebilirim ? 73,7 kilodan 70 kiloya düştüm 2 haftada (3-4 gün kahvaltıda ekmek arası yedim öğlen çorba ve az yemek akşam sadece çorba) ancak yağ hiç gitmedi sanırım sadece ödemi attım yağları nasıl eritirim mekik hareketlerinden hangilerini yapmalıyım
Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Research Analyzer
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bende vücut geliştirmeye başlayalı 3 ay kadar oluyor. 85 kilo 1.84 boyundayım. Haftanın 3 günü 1,5 saat düzenli gidiyorum. Şimdi kreatin suplementer ve protein tozuna başlayacağım. Gitmiş olduğum spor salonunda hocamız bilek güreşi şampiyonu ve işinin uzmanı yıllardır bu işi yapıyor her gün protein tozu da kullanıyor.
Sormak istediğim soru şudur: Hangi protein tozunu ve kreatini kullanmalıyız ? Vücuda bir zararı var mıdır ? Bu konu hakkında çok internette konular var ama sizden de duymak isterim.
NOT: Marka olarak Hard Line öneriyor salonda da onu satıyor sponsoru olarak. Hard Line nasıldır ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
suskun009 adlı üyeden alıntı
Hocam ne kadar zamanda 57 den 65 e yükseldiniz? Ben de zayıf biriyim 1,72 boy 60 kg'um. Kemiklerde zayıf olduğundan 15-16 yaşında gösteriyorum. Yakında kalorili bir diyete başlayacağım ben de.
yaptığın diyete göre değişiyor ben yağsız almaya özen gösterdim ondan birazcık uzun sürdü :)
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Normalde yağlanmak dan zarar yok yağ en kolay kaybedilen şey bizim metabolizmamıza göre ayda 2 kilo alırsan bence 5 ayda mantıklı bir hale gelirsin :) ben 1 1.5 kilo almaya ama kas olarak almaya özen göstermiştim
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.