lostyazilim
tr.link

WMAraci - Spor Klübü - Vucut geliştirme

53 Mesajlar 6.687 Okunma
lstbozum
tr.link

Caesar Caesar ich bin /root Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 77 / 558
  • Ticaret 10, (%100)

EnderGrafik adlı üyeden alıntı

Peki siz bir ilaç veya protein tozu kullanıyormusunuz?

Evet sanırsam sizi çok yanlış yönlendirmişler.

Protein ve Karbonhidrat tozu kullanıyorum aynı zamanda kan dolaşımını hızlandıran bitkisel karışımlar kullanıyorum.

Supplementl olarak nitelendirilir bunlar ve zararsızdırlar. Örneğin protein tozu; proteince bol olan peynir altı suyundan yapılmaktadır.

İlaç dediğiniz nedir çözemedim ama kastınız hormonsa evet ekstra hormonda alıyorum. Testesteron, Parabolin, Deca ve Growth gibi.

>/dev/null 2>&1
wmaraci
reklam

4531 4531 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 13.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 996
  • Beğeniler 210 / 211
  • Ticaret 3, (%100)
2014'te sırf kilo almaya başlamak için gittim ve gerçekten spor işe yaradı. 60-64 kg'yi geçemeyen ben 70-75 arası kiloya ulaştım. Bununla beraber sırf kaslar olsun diye değil günde 1-2 saat insanı hayatın genel bunalımından birazcık olsun kurtarıyor ve rahatlatıyor diye gidiyordum. Bir de uyku sorununa iyi geliyor normalde hep geç vakitlerde gece 1-3 arası uyuyabilen ben spor yapmaya başladığımda en geç 1'de uyuyordum o da kendimi uyanık tutmaya çalışırsam. Yakın zamanda akşamları salona gitmek için bir yol bulursam (evimle salon arası uzak en boş vaktim (6.30-8.30 arası yazın bisikletle iyi oluyordu ama kışın biraz yaş :) ) gitmeyi düşünüyorum.
Gitmek isteyen arkadaşlar varsa kesinlikle gidin kesinlike yararlıdır ama başlar başlamaz son hız hareketler yapmaya başlamayın ilk hafta yataktan çıkamazsınız :D

Abateknik Abateknik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Ticaretle uğraşıyorum
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 158
  • Beğeniler 11 / 35
  • Ticaret 27, (%100)
Ben L-Carnitine ve CLA kullanıyorum.İkiside yağ yakıcı ve performans arttırıcı.Herşey ilaç değildir.Ve çükü öldürmez :) Ben spor olarak gidiyorum salona vücut geliştirmek için değil.Biraz yağ oranım yüksek sadece.Onu düşürürsem problem yok
Caesar

kişi bu mesajı beğendi.

Nisroc Nisroc Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** P**
  • Mesajlar 100
  • Beğeniler 30 / 17
  • Ticaret 3, (%100)
PM attım hocam.

wmaraci
wmaraci

Being Being İçeriklerin Gücü Adına! Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Metin Yazarı/Editörü
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 935
  • Beğeniler 1087 / 1028
  • Ticaret 91, (%100)
Geçen gün kız arkadaşımla yeni bu konuyu konuştuk. Aslında ben de gitmek istiyorum fakat vaktim gerçekten yeterli değil. Evime en yakın spor salonu 40 KM ilerde, e zaten benim okul da eve 50 KM git gel 180 KM yapar günlük o da zaten hem fiziksel hem de maddi anlamda şuan için beni baya yorar.

Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.

• Üyelik 24.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 77 / 558
  • Ticaret 10, (%100)

Being adlı üyeden alıntı

Geçen gün kız arkadaşımla yeni bu konuyu konuştuk. Aslında ben de gitmek istiyorum fakat vaktim gerçekten yeterli değil. Evime en yakın spor salonu 40 KM ilerde, e zaten benim okul da eve 50 KM git gel 180 KM yapar günlük o da zaten hem fiziksel hem de maddi anlamda şuan için beni baya yorar.

Bunlar sebep değil. Spor sadece salonda olan birşey değil. Sabah aç karna yürümek, gece yine aynı şekilde yatmadan temiz havada yürüyüş yapmak inanılmaz zinde tutar ve şekil verir.

>/dev/null 2>&1

• Üyelik 08.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 935
  • Beğeniler 1087 / 1028
  • Ticaret 91, (%100)

Caesar adlı üyeden alıntı

Bunlar sebep değil. Spor sadece salonda olan birşey değil. Sabah aç karna yürümek, gece yine aynı şekilde yatmadan temiz havada yürüyüş yapmak inanılmaz zinde tutar ve şekil verir.

Sabah 8 akşam 5 üniversitedeyim hocam akşam 6 ile gece 2 arası da çalışıyorum. Kalan 6 saatte de uyumayıp spor mu yapayım :D:eek::eek::D

Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.

• Üyelik 24.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 77 / 558
  • Ticaret 10, (%100)

Being adlı üyeden alıntı

Sabah 8 akşam 5 üniversitedeyim hocam akşam 6 ile gece 2 arası da çalışıyorum. Kalan 6 saatte de uyumayıp spor mu yapayım :D:eek::eek::D

Bu tempoda senin zaten spora ihtiyacın olmaması lazım. Dediğin gibiyse gayet fit olman lazım.

Değilsen sadece şöyle böyle yapiyorum hiç vaktim yok diye kendini kandırıyorsundur unutma bak bunu :)

>/dev/null 2>&1

• Üyelik 08.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 935
  • Beğeniler 1087 / 1028
  • Ticaret 91, (%100)

Caesar adlı üyeden alıntı

Bu tempoda senin zaten spora ihtiyacın olmaması lazım. Dediğin gibiyse gayet fit olman lazım.

Değilsen sadece şöyle böyle yapiyorum hiç vaktim yok diye kendini kandırıyorsundur unutma bak bunu :)

183 boy ve 72 kiloyum galiba normal sayılıyorum? Yine de çelimsiz duruyorum yani biraz kas kütlesini arttırsam hiç fena olmazdı.

Stero0 Stero0 Sadness Prisoner Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 534
  • Beğeniler 99 / 118
  • Ticaret 3, (%100)
2 yıldır bir kaç ay gittim toplamda. Üniversite hazırlığı dershane vs. derken zaman kalmıyor gerçekten. Daha bu saatte dersten kalktım. Ama vücut fit genlerle alakalı heralde :D

3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al