freelance iş ilanları

Çok kararsızım devam etmeli miyim ?

32 Mesajlar 3.031 Okunma
lstbozum
smsonayhizmeti

suatpasha suatpasha all is well Kullanıcı
  • Üyelik 06.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek İşletme
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 25 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Şurdan siteye merak edip giren bir sürü kişi vardır, ama bir çoğu reklamlara bir kere tıklayım diye düşünmemiştir.aslında günlük 100 200 hitte iyi para getirir,siteye giren kişi aradığını bulup katkı olsun diye reklama tıklarsa tabii, ama maalesef giren kişi istediğini alıyor sonra çekip gidiyor...Bu kafa yapısı değişmeli bence...
 

 

wmaraci
reklam

seoakcy seoakcy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)
Yazılar organikse pes etme! Zamanında arnold schwarzenegger olmasaydı hiç kimse olmayacaktı belki de. Bence bırakma ve içerik için Pumping Ercan'ı takip et.
 

 

berkakalinn berkakalinn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1723
  • Beğeniler 159 / 334
  • Ticaret 39, (%97)

MaMiFilm adlı üyeden alıntı

Dostum önce ne yapacağına karar vermen lazım. Öncelikle kendin vücut geliştirme çalışması yapıyorsan ve bu işten gerçekten anlıyorsan bu işi yap. Yoksa vücut geliştirme yapmayıp sadece başka sitelerdeki videoları siteye ekleyip altına özgün makale yazmakla olmaz. Kendin vücut geliştirme yapıyorsan videolar çek insanlara ders olarak sun ve kendi kitleni oluştur. Belli bir kaliteli kitleye ulaştıktan sonra da bu ders videolarını ücretli izlettir. Ben böyle yapan siteler biliyorum ve adamların çok güzel ziyaretçileri var. Videoları kendileri çekiyorlar ve işi bilerek çekiyorlar.


Hocam uzun yıllardır vücut geliştirme ve fitness ile uğraşıyorum. Bu kategoride site açmamın asıl sebebi bu aslında. Dediğiniz fikri uygulayacağım öneriniz için şimdiden teşekkür ederim.

dadaskral adlı üyeden alıntı

hocam bende bi aralar amatör olarak fitnessle uğraştım.Bence yaz<ılarınız gayet güzel.Siteyi değerlendirecek olursak bence site tasarımı da güzel.Facebook sayfa ve twitter syfası açarak daha ilerilere taşıyabilirsiniz sitenizi gibime geliyor.Ha ben uzmanmıyım hayır değilim.Ama o siteye girip kgezecek olan ben ve benim gibiler olduğu için görüşlerimizi göz önüne alın bence :)


Öneriniz ve yorumunuz için teşekkürler hocam sosyal medya gerçekten önemli.

selimcayir adlı üyeden alıntı

"Kazanan nasıl kazanıyor" dedikten sonra gerisi gelir. "Azimle s*çan betonu deler" :) İçerik girmeye devam, sitenizi beğendim ;) 3. adsense reklamı footerda olmamış, ilerde düzenlemeyi düşünün :)


Yorumunuz için teşekkürler hocam, footer'e 1 saat önce ekledim reklamı boş duruyordu orası.

SerkanALAZ adlı üyeden alıntı

Berk, seçmiş olduğun sektör aslında aranma hacminin düşük olduğu ve sadece 10 yada 15 terim anlatımla yapılacak şeyler. Sana birşey önermiştim hatırlıyor musun ? Bu siteye vereceğin emeği sana söylediğim yolda harcarsan eğer daha çok kazancın olur. Peki neden vücut geliştirme sitesinden neden kazanilmiyor dersen eğer, önce rakiplerine bakmalisin. Bilmiyorum ama o sektörün günlük hit ortalaması tahminimce 50-100'dur diye düşünüyorum.

Bu 50-100 de kazanç getirmez ki ! Ama iyi bir sektörden başlayacağın proje ziyaretçi potansiyelini daha da çok arttıracaktır.

Örnek veriyorum:
100 hit: 0-0,20 krş anlamında (adsense)
1k hit: 2.00- 5.00 tl anlamında (adsense)
5K hit: 30tl civarı bırakır ( adsense )

Şimdi sen hesap et :)


Dediğiniz mantıklı geliyor hocam gerçekten bu sektörün hiti düşük sosyal medyayı doğru kullanırsak günlük 5 k bile elde edebiliyoruz. Fakat alternatif olarak o kategoriye gireceğim.

TacerWeb adlı üyeden alıntı

Adsense'den siteniz üzerinde adam gibi para kazanabilmeniz için premiuma sahip olmanız gerekir ve ben sitenizin o kadar hit alabileceğini sanmıyorum.

şu soruyu sormalısınız kendinize siteye içerik girmeden önce;

Bu içerik ile ilgili anahtar kelimeler google da kaç kez aranmakta? ve ben bu kelimelerde ilk üç sırada olabilir miyim?

Eğer yazdığınız yazının verdiği bilgiler/ilgili kelimeler ayda 10.000 ve üstü aranıryosa ve siz her yazınızda ilk sayfaya çıkabiliyorsanız devam edin.

http://vucutgelistirici.net/kilo-alamiyorum-nasil-kilo-alabilirim/

şu yazınızı baz aldım ''nasıl kilo alırım'' kelime öbekleri ortalama 100.000 aranıyor ve siz bu kelimede ilk sayfada görünmüyorsunuz. yani dünyanın en yararlı yazısını yazsanız günler harcasanızda bir önemi kalmıyor.


Hocam bu kategori yıllardır olduğu için aranma hacmi yüksek kelimeleri bulsam bile 1. sırada yerini belirlemiş rakipler var bunları nasıl geçeceğim ? Yorumunuz için teşekkürler.

Muhammed adlı üyeden alıntı

Hocam bence sitenize vücut geliştirmeyle ilgili ne merak ediliyorsa ne lazımsa tümüyle ayrıntılı bir site yaptıktan sonra bir SEO danışmanıyla anlaşın yavaş yavaş ilk sıralara çıkıp o içerikler den hit alın daha sonrası da reklama tıklama artışı vs.


Yorumunuz için teşekkürler hocam. Gerçekten reklam en önemli kriterlerden biri.

zeytin8899 adlı üyeden alıntı

hocam para ön planda ise bu işi yapmayın dışarda çok daha iyi paralar kazanırsınız bu hobidir getiriside zamanla oluyor.


Hocam hobi olarak açtım zaten fakat ortalama 1000 tl gibi masraf yapacağım :)
Bunun bir kısmı geri dönüş olsa bile vereceğim emeğin geri dönüşü çok zor olacaktırç

Bellow adlı üyeden alıntı

kesinlikle birakma siteden bir kisinin verim almasi zamana dayali bir konu insanlarin geneli bu ise girdikten sonra yakin bir zamanda birakiyor cunku giren kisi sayisinin azligindan yakiniyor yakin bir zamanda da yuksek hite sahip olanlarda gelirden sikayetci oluyor zaten kisa zamanda hit sahibi olanlarin geneli adense politikalarina ters sitelerdir iyi incelersen onun icin bu işte zaman cok onemli ne kadar siten yıllanırsa okadar duzenli hite ve sayfa degerine sahip olursun dikkat edersen yuksek hit demedim duzenli hit dedim bunu gozden cikarma.


Teşekkürler hocam vazgeçmek yok ozaman :)

mustiraper adlı üyeden alıntı

Bu tarz sitelerde günlük ziyaretçi sayısı yazdığınız içeriğe bağlı olarak da değişir ama çok fazla getirisi olmaz. Yani bir film izleme sitesi gibi düşünmemek lazım bunu. Sizin sektörünüz ayrı haliyle. Ancak şu da var, belirlenen bazı kelimeler ve yapılan içerik desteği ile hit arttırmak elbette mümkün.

Ben şunu bilir şunu söylerim, ne olursa olsun, ne kadar içerik olarak sağlam makaleler yazılırsa yazılsın siteyi destekleyen başka adresler yoksa yükselmek ve ziyaretçi çekmek çok zordur. Düzenli link çalışmaları ile birlikte güzel ziyaretçiler alabilirsiniz. Zaman+Yatırım+Sabır+Emek ve en önemlisi de Reklam. Bunları yapabiliyorsanız sırtınız yere gelmez. Google sıralamalarında yükselmek için içerik yetmiyor artık.

Kolay gelsin...


Yorumunuz için teşekkürler sosyal medya gerçekten iyi hit gelmesini sağlıyor.


AtagunBaltacioglu adlı üyeden alıntı

Öncelikle bu sporla hobi olarak mı ilgileniyorsunuz ?
Spor salonunda mı çalışıyorsunuz ?
Ne kadar bilginiz var ?
Şahsi fikrim, adsense ile para kazanmak biraz güç. Kazanmak için harcamak ve çok fazla emek vermek gerekli ek olarakta sabır. Sizin yerinizde olsam siteye yazılarımızı yazarım ancak karşılığında para beklemem. Site için değil, yazılar yazarak kendi reklamımı yaparım. Eğer ki bu işte iyisenizi ya da iyi olursanız Özel dersler ayarlayarak siteden kazabileceğiniz miktarlardan çook daha fazlasını kazanabilirsiniz.


Bu sporu yıllardır yapıyorum denilebilir. Spor salonunda çalışmıyorum fakat salonda çoğu kişi bilgi almak için bana soru sorduğunu bilirim. Yorumunuz için teşekkürler hocam düşüneceğim.

NK1864 adlı üyeden alıntı

300 kelime makale ile sizin kategorinizde günlük 3 TL kazanç şu an için zor. Yazmaya hevesliyseniz, yazdıklarınızı makale olarak sağlık ve kategorinizdeki sitelere satın. Günde 3 konu yazsanız 10 TL eder. Birçok webmaster forumunda Adsense sahibi olup da günlük 10 TL bile kazanamayan insan çok.
Ben de bir dönem minimum 500 kelime makalelerin olduğu bir site açtım. Siteyi satış amaçlı yapmıştım ama yazdığım makaleleri tek tek satsaydım, satış fiyatının üstünde gelir elde ederdim. Şu dönem site açmaktansa, mevcut sitelere içerik tedariği yapmak çok daha kazançlı. Özellikle bilgi sahibi olduğunuz bir konuyken.
Hem ödeme için de 1 ay beklemenize gerek yok.


Hocam sizin dediğinizde mantıklı fakat kendi siteme yoğun içerik girersem kiralık ev gibi devamlı gelir elde edeceğim.

Ek Olarak:

heymam2bab adlı üyeden alıntı

hocam bende fitness ve vg ile uğraşıyorum isterseniz yarıdmcı olabilirim


Hocam teşekkür ederim yorumunuz için size tekrardan geri dönüş yapacağım birazdan.

AzX66 adlı üyeden alıntı

hocam para harcamadan para kazanmak çok zor bence bir seo danışmanıyla anlaşın


Hocam seo yaptırmayı düşünüyorum fakat henüz yeterli içerik yok denilebilir.

suat pasha adlı üyeden alıntı

Şurdan siteye merak edip giren bir sürü kişi vardır, ama bir çoğu reklamlara bir kere tıklayım diye düşünmemiştir.aslında günlük 100 200 hitte iyi para getirir,siteye giren kişi aradığını bulup katkı olsun diye reklama tıklarsa tabii, ama maalesef giren kişi istediğini alıyor sonra çekip gidiyor...Bu kafa yapısı değişmeli bence...


Malesef öyle bir yapı var hocam kimse düşünmüyor denilebilir. Fakat ziyaretçi kaynağımın yaş ortalaması +20 olacağından reklamlara tıklayacaklarını düşünüyorum.

seoakcy adlı üyeden alıntı

Yazılar organikse pes etme! Zamanında arnold schwarzenegger olmasaydı hiç kimse olmayacaktı belki de. Bence bırakma ve içerik için Pumping Ercan'ı takip et.


Öneriniz için teşekkürler hocam :) yazı rakiplerime karşı en güçlü silahım hepsi organik :)
 

 

sokrates sokrates WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster | Grafik tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 980
  • Beğeniler 223 / 222
  • Ticaret 61, (%100)
Bir zamanlar 2k sitem vardı hergün 10 makale aldık. sağlam bir seo yaptırdım 1 defaya mahsus. . makale olayını aralıksız yaptım site 4*5 ayda 5 K. ya çıktı geliride o kezza maaş gibi geliyordu sonra sattım gitti. Sonra daha kalitelisini yapmak isteyip güzel bir tema ve uygun özgün makalelerle tekrar devam etmeye basladım. vakit buldukça yazıyorum şuan geliri yok ancak düzenli bir çalışmadan sonra kısa sürede güzel bir sonuç alacağımı düşünüyorum. Güzel bir konu açmışsın bence en dogrusunu yapıyorsun herks bana söylerdide ben pek sallamazdım açıkçası ancak biliyorumki birgün emegimin karşılıgınıda alıcam sende o kezza alacaksın. Bol şans.
 

 

Recbook Creative 
wmaraci
wmaraci

berkakalinn berkakalinn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1723
  • Beğeniler 159 / 334
  • Ticaret 39, (%97)

heymam2bab adlı üyeden alıntı

hocam bende fitness ve vg ile uğraşıyorum isterseniz yarıdmcı olabilirim


AzX66 adlı üyeden alıntı

hocam para harcamadan para kazanmak çok zor bence bir seo danışmanıyla anlaşın


suat pasha adlı üyeden alıntı

Şurdan siteye merak edip giren bir sürü kişi vardır, ama bir çoğu reklamlara bir kere tıklayım diye düşünmemiştir.aslında günlük 100 200 hitte iyi para getirir,siteye giren kişi aradığını bulup katkı olsun diye reklama tıklarsa tabii, ama maalesef giren kişi istediğini alıyor sonra çekip gidiyor...Bu kafa yapısı değişmeli bence...


sokrates adlı üyeden alıntı

Bir zamanlar 2k sitem vardı hergün 10 makale aldık. sağlam bir seo yaptırdım 1 defaya mahsus. . makale olayını aralıksız yaptım site 4*5 ayda 5 K. ya çıktı geliride o kezza maaş gibi geliyordu sonra sattım gitti. Sonra daha kalitelisini yapmak isteyip güzel bir tema ve uygun özgün makalelerle tekrar devam etmeye basladım. vakit buldukça yazıyorum şuan geliri yok ancak düzenli bir çalışmadan sonra kısa sürede güzel bir sonuç alacağımı düşünüyorum. Güzel bir konu açmışsın bence en dogrusunu yapıyorsun herks bana söylerdide ben pek sallamazdım açıkçası ancak biliyorumki birgün emegimin karşılıgınıda alıcam sende o kezza alacaksın. Bol şans.


İnşallah hocam bende günlük 10 makale girebilirim fakat makaleleri kesinlikle doğru girmem gerekiyor. Sonuçta sağlık ile ilgili yazdığımdan kesinlikle doğru olması ve iyi bir araştırma sonucu girilmesi gerekiyor. Bu nedenle 600 kelimelik bir makale 1,5 saatimi alıyor.
 

 

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)

berkakalinn adlı üyeden alıntı



Hocam sizin dediğinizde mantıklı fakat kendi siteme yoğun içerik girersem kiralık ev gibi devamlı gelir elde edeceğim.


Ben size garanti kazanç yöntemini söyledim sadece.
Günde 10 TL kazanmak için 3 makale yazmak yeterli. Aynı ücreti mesela 'vücut geliştirme' anahtar sözcüğünden gelecek aramalara göre hesaplarsanız; günlük 100 tık almanız gerek. Onun için de ortalama siteye minimum 5K ziyaretçi girmesi lazım.
Kategorinizde sadece kişisel siteler yok. Spor salonlarının açtığı işletme siteleri var. Aynı anahtar sözcüğü kullanan farklı kategorilere sahip siteler var. Spam olsun diye bile içerik ekleyen insanlar var. Zaten son dönemlerde vücut geliştirme, pilates, meditasyon ve yoga ile alakalı popülaritesinden ötürü tonla site açıldı.
Yani özetle sizin kiralık evin kapısına iki aya ev sahibi dayanır.
Kolay gelsin.
 

 

berkakalinn berkakalinn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1723
  • Beğeniler 159 / 334
  • Ticaret 39, (%97)

NK1864 adlı üyeden alıntı

Ben size garanti kazanç yöntemini söyledim sadece.
Günde 10 TL kazanmak için 3 makale yazmak yeterli. Aynı ücreti mesela 'vücut geliştirme' anahtar sözcüğünden gelecek aramalara göre hesaplarsanız; günlük 100 tık almanız gerek. Onun için de ortalama siteye minimum 5K ziyaretçi girmesi lazım.
Kategorinizde sadece kişisel siteler yok. Spor salonlarının açtığı işletme siteleri var. Aynı anahtar sözcüğü kullanan farklı kategorilere sahip siteler var. Spam olsun diye bile içerik ekleyen insanlar var. Zaten son dönemlerde vücut geliştirme, pilates, meditasyon ve yoga ile alakalı popülaritesinden ötürü tonla site açıldı.
Yani özetle sizin kiralık evin kapısına iki aya ev sahibi dayanır.
Kolay gelsin.


Hocam müşteri bulmak o kadar kolay değil öyle olsaydı yazabilirim sıkıntı olmayacağını düşünüyorum :)
 

 

sokrates sokrates WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster | Grafik tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 980
  • Beğeniler 223 / 222
  • Ticaret 61, (%100)

berkakalinn adlı üyeden alıntı

İnşallah hocam bende günlük 10 makale girebilirim fakat makaleleri kesinlikle doğru girmem gerekiyor. Sonuçta sağlık ile ilgili yazdığımdan kesinlikle doğru olması ve iyi bir araştırma sonucu girilmesi gerekiyor. Bu nedenle 600 kelimelik bir makale 1,5 saatimi alıyor.


Ben 200 kelime yazıyordum 10 adet 200 er kelime. Sende ya günde 5 adet 400 kelimelik makale yaz yada günde 200-300 kelimelik 10 adet makale yaz 600 çok güzel ancak insanı bunaltır ya :) yani kişisel görüşüm bu artık bıkış biri olarak söylüyorum yoksa kelimesi yüksek olması çok iyi. diğerlerininde söylediği gibi para (emek)harcamadan para gelmiyor. sana kişisel bir tavsiye vereyim. Sayfa değilde bir grup aç herkesin paylaşım yapabileceği vücut bilimi gibi mesela. sonrasında şöyle bi 1000-2000 kişi kastıktan sonra günde 2-3 kez önerilerde bulunarak site baglantısı paylaş. Üyelerede kendini sevdirirsen sırf destek için bile sitene gireceklerdir ki paylaşım oranı yüksek alanlardan bir site açmışsın. sitenin hiti şuan kaç bilmiyorum ama günde 200 kişinin girmesini sağlayacak kadar içerik dolulugun olduktan sonra ve makale düzenini tutturduktan sonra google ninde suyuna gittiğin sürece güzel ekmek yersin kardeşim.
 

 

Recbook Creative 

sinans1996 sinans1996 twitch.tv/romanticarcher Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Twitch Partner Streamer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 1225
  • Beğeniler 110 / 260
  • Ticaret 20, (%90)
Ayrıca bu işlere sizin gibi başlayıp sağlam kitlelere ulaşan insanların tek kazancı Adsense'de değil hocam yani sağlam bir kitleye eriştiğinizde farklı farklı projeler için teklif alabilirsiniz peşine sponsorluklar başlar yani siz hele şu yolda düzgün yürümeyi planlayın yılmadan uğraşın zafer gelecektir. Örnek veriyorum 10 ay 11 gün önce yani 2014 bitip 2015 başlarken o gün herkes yıl başını kutlarken ben YouTube'da Asosyal Coder isimli projeye başladım ve hala devam ediyorum. Knıght Online'da beni tanımayan kalmadı diyebilirim size :D Sonra bir tane oyun parası satışı yapan site sponsorum oldu iyi kötü daha yeni yeni bir şeyler kazanmaya başladım blog açtım bende ve bu gün daha WmAracı'ndan açılan bir konudan Seo çalıştırması yaptırdım yani bakın ben bu iş için emek veriyorum para harcıyorum kazanacağıma da inanıyorum kazanamazsam da böyle güzide bir oyuncu kitlesi kazandım onun için mutluyum umarım bu yazı size heves verici olur.
 

 

Sosyal olan her şey.

Katzfiel Katzfiel x² + y² = ∞ Kullanıcı
  • Üyelik 25.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 770
  • Beğeniler 5 / 173
  • Ticaret 30, (%100)
herzaman farkli alanlarla yonelin belki youtubede iyisiniz .vucut gelistirme bilginiz varsa omuz kol sirt karin kasi vs. videolari cekin ozgun olarak kanalinizda ingilizce yazi ile yayinlayin siteden kazanacaginiz paranin katlarini kesin kazanirsiniz.
 

 

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al