lostyazilim
tr.link

Boy uzatma

33 Mesajlar 4.144 Okunma
lstbozum
tr.link

Sirius Sirius WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtube
  • Konum ABD
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 1332
  • Beğeniler 0 / 468
  • Ticaret 17, (%100)

metin2bloguns adlı üyeden alıntı

1.80'im bunları okuyunca gaza geldim hedef 1.85 gerçi yaş 18 daha yolu var ama, bir şeyler yapalım bizde :)

oho hocam sen 2 yi görürsün yaş çok genç
melankolia

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

metin2bloguns metin2bloguns Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad B** Z**
  • Mesajlar 315
  • Beğeniler 41 / 42
  • Ticaret 11, (%73)

underworld adlı üyeden alıntı

oho hocam sen 2 yi görürsün yaş çok genç

16 yaşımda 1.78 falandım 2 yılda anca 2 cm atmışım ondan taktım biraz her sabah en az 2 yumurta akşamda yatmadan 1 bardak süt içme alışkanlığım vardır oysa :)

• Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtube
  • Konum ABD
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 1332
  • Beğeniler 0 / 468
  • Ticaret 17, (%100)

16 yaşımda 1.78 falandım 2 yılda anca 2 cm atmışım ondan taktım biraz her sabah en az 2 yumurta akşamda yatmadan 1 bardak süt içme alışkanlığım vardır oysa :)

Yumurtayı haşlamadan ye yoksa bir yararı olmaz 5 tanede yesen neden dersen. Haşlanmış yumartadaki öğeleri sindirmek için vucut yumurtadan daha fazla enerji ve protein tüketiyor. En önemlisi durda düzenli ve vucuda yararlı şekilde beslenmektir.

metin2bloguns metin2bloguns Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad B** Z**
  • Mesajlar 315
  • Beğeniler 41 / 42
  • Ticaret 11, (%73)

underworld adlı üyeden alıntı

Yumurtayı haşlamadan ye yoksa bir yararı olmaz 5 tanede yesen neden dersen. Haşlanmış yumartadaki öğeleri sindirmek için vucut yumurtadan daha fazla enerji ve protein tüketiyor. En önemlisi durda düzenli ve vucuda yararlı şekilde beslenmektir.

Ful haşlanmış tüketiyordum :) çiğmi yiyim hocam

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtube
  • Konum ABD
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 1332
  • Beğeniler 0 / 468
  • Ticaret 17, (%100)

Ful haşlanmış tüketiyordum :) çiğmi yiyim hocam

Tavanın içine kırıp ye bir sürü çeşiti var nasıl kolayına geliyorsa
metin2bloguns

kişi bu mesajı beğendi.

Caesar Caesar ich bin /root Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 77 / 558
  • Ticaret 10, (%100)
O kadar boş konuşan varki konuda. Tekrar yazıyorum boyun uzamak kardeşim en fazla eklem araların genişler ytoplamda 1-2 cm belki uzarsın ama bu uzamak değildir.

Kemik ile eklem arasının açılmasıdır.

Şimdi gelelim teknik bilgiye boy uzatan hormonun adı Growth hormonudur. Ergenlik dönemi bitene kadar bu hormon kemikleri uzatır.

Ergenlik dönemi bittikten sonra ne yazıkki kemikler boyuna uzamayı bırakır ve enine genişlemeye başlar.

4 senedir profesyonel olarak vucut geliştiriyorum ve düzenli olarak günde 6 Ui (6 unite) dışarıdan growth hormonu alıyorum.

Boyu uzattığı gibi kaslarıda hızlı geliştirir growth hormonu. (45 Uİ si - 750 tl) öyne düşünün.

4 Senedir 1 cm bile boyum uzamadı ama omuzlarım ve çenem çok genişledi.

Çünkü kemikler artık boyuna değil enine genişliyor growth ile.

Saygılar.

Growth'un türkçe adı büyüme hormonudur. İnsanlar ergenlik çağında çok fazla salgılarlar sonra yavaşlar ve durur insan için artık yıkım başlar.

O yüzden boş boş konuşanları bırak en azından bir doktora gidersen söylediklerimi aynen sana ileticektir.

>/dev/null 2>&1

• Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtube
  • Konum ABD
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 1332
  • Beğeniler 0 / 468
  • Ticaret 17, (%100)

Caesar adlı üyeden alıntı

O kadar boş konuşan varki konuda. Tekrar yazıyorum boyun uzamak kardeşim en fazla eklem araların genişler ytoplamda 1-2 cm belki uzarsın ama bu uzamak değildir.

Kemik ile eklem arasının açılmasıdır.

Şimdi gelelim teknik bilgiye boy uzatan hormonun adı Growth hormonudur. Ergenlik dönemi bitene kadar bu hormon kemikleri uzatır.

Ergenlik dönemi bittikten sonra ne yazıkki kemikler boyuna uzamayı bırakır ve enine genişlemeye başlar.

4 senedir profesyonel olarak vucut geliştiriyorum ve düzenli olarak günde 6 Ui (6 unite) dışarıdan growth hormonu alıyorum.

Boyu uzattığı gibi kaslarıda hızlı geliştirir growth hormonu. (45 Uİ si - 750 tl) öyne düşünün.

4 Senedir 1 cm bile boyum uzamadı ama omuzlarım ve çenem çok genişledi.

Çünkü kemikler artık boyuna değil enine genişliyor growth ile.

Saygılar.

Growth'un türkçe adı büyüme hormonudur. İnsanlar ergenlik çağında çok fazla salgılarlar sonra yavaşlar ve durur insan için artık yıkım başlar.

O yüzden boş boş konuşanları bırak en azından bir doktora gidersen söylediklerimi aynen sana ileticektir.

Evet hocam çok boş konusuyoruz zaten benim boy 185 değil 70-80 cm falanım bizde fitnes yaptık ama proseffionel hocalar eşliğinde günlük belli bir agırlık kaldırma limiti vardır sonraki agırlıklar boy uzatımını durdurur amatör takıldıgınız çok belli yoksa fitnes yapıp neden boy uzamıyor demezdiniz bu yüzden tartısmaya girmeyeceğim. Boy belli agırlık belli :))))

• Üyelik 24.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 77 / 558
  • Ticaret 10, (%100)
Evet çok amatörüm kardeş. 21 yaşındasın herşeyi sen biliyorsun.

Saygılar.

>/dev/null 2>&1

• Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtube
  • Konum ABD
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 1332
  • Beğeniler 0 / 468
  • Ticaret 17, (%100)

Caesar adlı üyeden alıntı

Evet çok amatörüm kardeş. 21 yaşındasın herşeyi sen biliyorsun.

Saygılar.

konu kas göstermek değil boy uzunlugu amatörlükden bassettiğimde bilgidir. İnsaat işçisinede göstersen agırlık kaldırmayı mass protein tozlarını 5-6 aya kaslı duruma gelmiş olabilir :)) ayrıca yaş 23- 24 e giriyoruz. ne mutluki bu genç yaşımda bir şeyler öğreniyorum geliştiriyorum. 30 lu yaşlarımda vay vay vay

• Üyelik 24.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 77 / 558
  • Ticaret 10, (%100)
önce amatör dedin sonra kas göstermekle olmaz dedin. Doğru söylüyorsun vucut geliştirmede profesyonellik vucut geliştirerek olmuyor aminoasit alan bir amele aynen dediğin gibi mr. olympia oluyor.

Çok boş konuşuyorsun çocuk olduğun için umursamamaya calışıyorum. Bir halt bildiğin yok daha öncede söylemiştim her konuda aynısın.

Bilgisi olmadan fikir sahibi olan insandan her zaman uzaklaşmışımdır. Senden de şuanda uzaklaşacağım gibi.

Saygılar.

>/dev/null 2>&1
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al