ayazbey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
GİRİŞİMCİ CEO
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hiç sıkılmadan dinledim hocam derdinizi. Sizi çok iyi anlıyorum. Aynı sorunlar bendede var eğer çok sık depresyona giriyorsanız size önerim doktor gözetimi altında PROZAC anti depresan kullanmanız. Gayet ben ilk kullandığım zamanlar oldukça yararını görmüştüm. Şuan yan etkileri oluşmaya başladığı için sadece uyku ilacımı sürdürüyorum. Herneyse bunlar uzun mevzular geçelim sizin hakkınızdaki yorumlarıma.
Yanlış anlamadıysam bir çok proje yürütüyorum ve bazen kaldıramıyacak kadar baskın bir duruma geliyorum diyorsunuz. Hocam şimdi, size önerim aklınızdaki " TAKINTILARDAN" kurtulmanız. Şayet ben bu takıntı yüzünden çok pis durumlara geldim. Kendinize olan güveninizi arttırın, başaracağınıza inananın zor olacak biliyorum ama takıntılardan kurtulup hep olumlu düşünmeye bakın.
Etrafınızdaki kişiler yaptığınız işi küçümseyebilirler. Onlarada bir yandan hak vermeliyiz çünkü eskiler eski kafadadırlar amenna burda küçültmek için bu kelimeyi söylemedim. Zaten bu kelimeleri kullananlarda bizden yaşca büyüklerimizdir. (Bırak bu işler, ne kazandıracak, boş işler, yapma, etme vb.. )
Bir çok proje yürütmen kesinlikle aç gözlülük değildir. Bu konuda seni tebrik etmek isterim işini güvenceye alıyorsun. Bu konudada sana önerim youtube hesabımla ilgili bir blog sayfası açtım diyorsunuz galiba ? İşte youtube ve o blogu ana site olarak değerlendirip, en çok ilgiliyi onlara gösterin. Diğer bloglarınıza da günde 1 adet yazı girin, ve gelişme sürecine bırakın. Size söylediğim ana site ve youtube ile ilgilenir diğer bloglarada 1'er yazı girerseniz günde en azından ana projeniz batsa bile diğer projelerinizde sıkıntı yaşamazsınız. örnek ( index hızı artar, ) ve site ne kadar yaşlanırsa googlede okadar iyi konuma gelir.
Kitap yazmanızı ise çok çok beğendim. Umarım oldukça iyi yerlere gelirsiniz. Hiç birşey bile yapmasa insan bence kitap yazmalıdır. Düşüncelerimizi, yorumlarımızı, kurgularımızı, hikayelerimizi, kelimelere aktarabilmemiz bizim için en büyük hediyedir.
Velhasıl, takıntılarınızdan kurtulup, " Başaracağınıza " inanın. Zorda olsa " Takıntılar"'dan kurtulun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
newyorker
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
40 ulke dolastim amerikada yasiyorum omrumun aklim erdi ereli buyuk bir kismini arastirmakla dusunmekle veya birseyleri birseylerle kiyaslamakla geciyor kafami yastiga koydugum andan itibaren geceleri uyansam yine dusunuyorum saatlerce dusunuyorum benim birtek onerim olabilir benim insanim kazansin baskasi elin oglu kazanacagina benim milletim kazansin isterim herzaman benden bir tavsiye demeyim gorus diyelim hangi alana yatkinsan hangi alanda kendini iyi hissediyorsan o alana yonelmelisin eski bir organizetorum turizmciyim cevrem cok genis ama yapayalnizim aslinda herkes yalniz. .. para internette artik arkadaslar herkes basarabiliyormu hayir ama emekler mutlaka birgun karsiligini verecektir ornek vereyim yanlis anlama trde yasarken surundum senelerce cile cektim yillarca acilarla buyudum ha suanda bir gokdelenim mi var hayir ama yikilmaz tecrubem yabanci dilim var bir ornek vericem 2000li yillarda is bulabjlmek icin dualar ederdim yilmadim amerikaya geldim gece gunduz ingilizce ogreniyorum gecemi gunduzume kattim ve halende devam edicem yasim 33 gecenlerde kibristan bir arkadasimla konustum turizm sektorunde beni ise davet etti eger 2 3 ay icerisinde trye donmek istersen birlikte calismak istiyoruz gelirmisin diye sordu suan gelmeyi dusunmuyorum ama imkanlar nedir diye sordum gunde 8 saat aylik 9500 tl + ev lojman + servisle gelip gidersin dedi tesekkur ettim simdilik dusunmuyorum dedim ve 10 sene sonra trye donucem kismet olursa yine paralel seyredecek ve 10 sene icerisinde orta seviyede bir yabanci dil daha neden olmasin yani diyecegim sudurki bundan 5 sene once surunuyordum arkadaslar hangi alanda iyiysen o alana yonel herkes her isi yapamaz ve her alanda basarili olamaz keyifli forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Babanızı da çok fazla suçlamayın sonuçta oda içinde bulunduğumuz toplumun bir parçası. Onun döneminde internetten para kazanma varmıdır? Bırakın interneti bilgisayar var mıdır?
Yaptınız iş ne olursa olsun dışardan yapamazsın olmaz vs. Birçok laf eden kişiler çıkacaktır. Kulaklarını Tıka yoluna devam et. Basaramazsan bile tecrüben deneyimin olacaktır.
www.antiksirlar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Grafiker, Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Eğer yeteneğiniz varsa birçok alanda çalışmanın getirisi daha çok olabilir ama bunun daha fazla zaman, emek istediğini bilmek lazım. Ben de web, grafikerlik vb. çeşitli alanlarda çalıştım ve öğrendim. Sonuçta daha kalifiye eleman olursun, iş derdi olmaz fakat ölçüyü de kaçırmamak lazım. Belirli konularda tam uzmanlaşmalı, diğerlerini ek olarak devam ettirmeli bence.
Sercecik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
10 k hitli siteniz olsa bugün bunları söylemezdiniz. tek noktaya odaklanın bence