-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
34, (%97)
Merhaba arkadaşlar haftada 2 gün yani salı ve perşembe günleri Fitness , haftada 3 gün yani pazartesi çarşamba ve cuma günleri de kick boks yapıyorum . Kaslarim kollarım omuzum ve ayaklarım çok fena ağrıyor . Acaba tavsiyesi olan var mı ? 👊
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
4 yıl muay thai ile ilgilendim hocam, 1 gün aralık şart. dinlenmek için..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
34, (%97)
Hocam muay Tai yi çok merak ediyorum acaba nasıl birsey guzelmi tavsiye eder misiniz
Nesco
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
hocam zamanında sutopu, basketbol ve fitness ı aynı anda yürüttüm. Uzun yıllar yaptım ve basketbolda da sutopunda da teklifler aldım ama eğitimi seçtim. Yani az çok biraz hakimim farklı özellikle birbirine fiziken uymayan olaylara.
Dikkat etmeniz gereken olay çalışan kaslarınızın zıt olmaması. Örnek vermek gerekirse ağır biceps antremanı yapan veya kanat kasları belirginleşen bir insan yüzmede zorlanır. Çünkü yüzme sizin arka kol kaslarınızı çalıştırıken geliştirirken fitness ön kol kası antremanı ağırlıklıdır.
Yani yapacağınız antremanlarda iki farklı spor ile birden ilgileniyorsanız antagonist kasları yarıştırmamaya çalışın. Fitness ile kick boks tam hakim degilm ama yakın sporlar olduğunu düşünüyorum çalışan kaslar açısından ama biraz daha dikkat ederseniz ağrılarınız azalır ve spor içerisinde performansınızda artar.
Hem sporun içinde büyümüş hemde tıp fakültesi öğrencisi kimliğim ile aklıma gelen sıkıntılar bundan kaynaklıdır diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bende mma yapıyorum arkadaşın dediğine katılıyorum dinlenmek şart
alpercetin.net Facebook Ve Diğer Sosyal Medya Botlarınız Yapılır.
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Kasların kendini toparlayıp yeniden inşâ edebilmesi için en az 36 saat gerekiyor. Bu zaman dilimini vücuduna tanımadığın için hem gelişme sorunu yaşıyorsun hem yırtılan kaslarını daha ağır bir spor olan kick boks da kullanıyorsun. Çok daha ciddi rahatsızlık ve sakatlıklara yol açmaması için buna bir an evvel dur demelisin.
Swag
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kaslar dinlenmezse gelişme gösteremez.
Kaslar dinlenirken bir hormon salgılanır ve bu hormon kasların protein bakımından beslenmesini ve gelişmesini sağlar.
1 gün çalışıp 1 gün dinlenmek yada 2 gün çalışıp 1 gün dinlenmek en faydalısı olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Test ve Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Haftanın en azından 1 gününü eğer yapabilirsen 2 gününü boş bırakmanı tavsiye ederim keza kendini sakatlamak üzeresin :D Aynı çalışma düzenini 15-20 yaşları arasında bende uyguladım keza üstünde birde basket antremanlarım vardı. Sonu çok acılı olabiliyor ileriki yaşlarda sürekli omuz ağrıları ve sakatlıkları yaşarsın. Birde muz gibi magnezyum değeri yüksek besinler tüket kas ağrılarının oldukça azaldığını göreceksin. Umarım spor hayatın başarılarla dolu olur :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Pöh
-
-
Ad Soyad
B** A**