KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
131, (%99)
Öncelikle herkese merhaba.
Son zamanlarda küçücük şeyleri bile kafaya takmaya başladım. Her şeyi o kadar kafaya takıyorum ki bir türlü işin içinden çıkamadığım oluyor.
Hatta bazen uyku sorunları yaşıyorum. Bazı geceler uykuya dalamıyorum. Bunu neden yapıyorsun diyeceksiniz. Tamamen istemsiz oluyor. Kafamı güzel şeylerle meşgul etmeye çalışsam da takıldığım şeylerden bir türlü kurtulamıyorum.
Özellikle insan ilişkilerinde bu beni daha da yoruyor. Bir arkadaşım en ufak ve kırıcı bir şey söylesin, onu içime atıp atıp günlerce düşünüyorum. Aklıma geldikçe büyütüyorum. İnsan bir şeyi düşündükçe büyütür de önemi, dolayısıyla değeri artar ya hani.
Tam olarak böyle oluyor. Önemsemek istemesem de önemsiyorum. Eminim ki bu forumda benimle aynı sorunu yaşayan birçok arkadaş vardır. Psikyatrlar buna OKB ruh hastalığı diyorlar. Fakat ben öyle düşünmüyorum. İnsanların genelinde var bu. Bazılarımızda çok fazla sadece. Bu yüzden hastalık demek yanlış olur diye düşünüyorum.
Kız arkadaşınızla, dostlarınızla, arkadaşlarınızla ya da ailenizle bu sorunu yaşıyor musunuz siz de? Yaşıyorsanız ne yapıyorsunuz?
Daha önce böyle olan arkadaşlar neler yapıp da bunu aştı? Birbirimizle paylaşalım diye bu konuyu açtım. Düşüncelerinizi yazarsanız hep birlikte birbirimize yardımcı olmuş olur ve birbirimizin tecrübesinden faydalanmış oluruz.
7 kişi bu mesajı beğendi.
Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Adamlar rakiyi icat etmis millet psikologa gidiyor. 😂 Saka bir yana o herkeste var gunun cok mutlu geciyor birinin dedigi iki kelime laf butun gununu batirabiliyor bi ara doktor tedavisi ise yaramisti ama sonrada yine ayni.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
68, (%100)
Doğal bir durum, günden güne farklılık gösterebilir. Mutlu olduğunuz şeylere odaklanmak, düşüncelere dalarken bu anılara dalmak ve bunu sürekli yapmak çok işe yarıyor, tavsiye ederim. (sürekli yapmaktan kastım düşüncelere daldığınız zaman bütünü için, normal zamanda değil)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
insomnia hastasıyım bu yüzden tam adamına sordun kardeşim. Ben senin aksine günlük hayattaki sorunları takmıyorum ama zihnim sürekli düşünüyor 11de yatıyorum 1de ancak uykuya dalıyorum. Beyin sürekli çalışıyor iyi bir şey değil tabii bu sende de buna benzer bir durum var sanırım en iyi çaresi bitki çayı ve müzik dinlemek o an seni rahatlatan o konudan uzaklaştıran her şey sana iyi gelecektir
Eğer böyle devam edersen kendini hem fiziki hem ruhsal çok yıpratırsın benden söylemesi.
Kafanı yoracak seni o konulardan uzaklaştırıp sakinleştirecek başka konular bul. Bu konuda hobi edinebilirsin
webisyo
Merhaba, ben Ali :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
KDOGAN merhaba, muz yiyin :)
Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.