lostyazilim
tr.link

Her Şeyi Kafaya Takma Sorunu

30 Mesajlar 3.618 Okunma
lstbozum
tr.link

KDOGAN KDOGAN Burada 13 Yıl Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)
Öncelikle herkese merhaba.

Son zamanlarda küçücük şeyleri bile kafaya takmaya başladım. Her şeyi o kadar kafaya takıyorum ki bir türlü işin içinden çıkamadığım oluyor.

Hatta bazen uyku sorunları yaşıyorum. Bazı geceler uykuya dalamıyorum. Bunu neden yapıyorsun diyeceksiniz. Tamamen istemsiz oluyor. Kafamı güzel şeylerle meşgul etmeye çalışsam da takıldığım şeylerden bir türlü kurtulamıyorum.

Özellikle insan ilişkilerinde bu beni daha da yoruyor. Bir arkadaşım en ufak ve kırıcı bir şey söylesin, onu içime atıp atıp günlerce düşünüyorum. Aklıma geldikçe büyütüyorum. İnsan bir şeyi düşündükçe büyütür de önemi, dolayısıyla değeri artar ya hani.

Tam olarak böyle oluyor. Önemsemek istemesem de önemsiyorum. Eminim ki bu forumda benimle aynı sorunu yaşayan birçok arkadaş vardır. Psikyatrlar buna OKB ruh hastalığı diyorlar. Fakat ben öyle düşünmüyorum. İnsanların genelinde var bu. Bazılarımızda çok fazla sadece. Bu yüzden hastalık demek yanlış olur diye düşünüyorum.

Kız arkadaşınızla, dostlarınızla, arkadaşlarınızla ya da ailenizle bu sorunu yaşıyor musunuz siz de? Yaşıyorsanız ne yapıyorsunuz?

Daha önce böyle olan arkadaşlar neler yapıp da bunu aştı? Birbirimizle paylaşalım diye bu konuyu açtım. Düşüncelerinizi yazarsanız hep birlikte birbirimize yardımcı olmuş olur ve birbirimizin tecrübesinden faydalanmış oluruz.
kozlunet uzunlarpc Kotil

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Kotil Kotil Son oynayışlar.. Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Ögrenci / Yazar / Editör
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 2157
  • Beğeniler 1092 / 743
  • Ticaret 90, (%99)
Adamlar rakiyi icat etmis millet psikologa gidiyor. 😂 Saka bir yana o herkeste var gunun cok mutlu geciyor birinin dedigi iki kelime laf butun gununu batirabiliyor bi ara doktor tedavisi ise yaramisti ama sonrada yine ayni.
KDOGAN

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)
Kotil ne yapacağız böyle Taha? Bu hep böyle devam mı edecek?

CloumDigital CloumDigital Cloum.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Reklam Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1534
  • Beğeniler 184 / 336
  • Ticaret 68, (%100)
Doğal bir durum, günden güne farklılık gösterebilir. Mutlu olduğunuz şeylere odaklanmak, düşüncelere dalarken bu anılara dalmak ve bunu sürekli yapmak çok işe yarıyor, tavsiye ederim. (sürekli yapmaktan kastım düşüncelere daldığınız zaman bütünü için, normal zamanda değil)
KDOGAN

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)
ProSeller bunu çok denedim. Birkaç dakika iyi geliyor. Sonra o düşünceler tekrar aklına geliyor insanın. İşin içinden tekrar çıkamıyorsun. Çok denedim olmadı.

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)
insomnia hastasıyım bu yüzden tam adamına sordun kardeşim. Ben senin aksine günlük hayattaki sorunları takmıyorum ama zihnim sürekli düşünüyor 11de yatıyorum 1de ancak uykuya dalıyorum. Beyin sürekli çalışıyor iyi bir şey değil tabii bu sende de buna benzer bir durum var sanırım en iyi çaresi bitki çayı ve müzik dinlemek o an seni rahatlatan o konudan uzaklaştıran her şey sana iyi gelecektir

Eğer böyle devam edersen kendini hem fiziki hem ruhsal çok yıpratırsın benden söylemesi.

Kafanı yoracak seni o konulardan uzaklaştırıp sakinleştirecek başka konular bul. Bu konuda hobi edinebilirsin
KDOGAN

kişi bu mesajı beğendi.

CloumDigital CloumDigital Cloum.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Reklam Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1534
  • Beğeniler 184 / 336
  • Ticaret 68, (%100)

KDOGAN adlı üyeden alıntı

ProSeller bunu çok denedim. Birkaç dakika iyi geliyor. Sonra o düşünceler tekrar aklına geliyor insanın. İşin içinden tekrar çıkamıyorsun. Çok denedim olmadı.

Kullanılan özellik güçlenir kullanılmayan ise körelir kavramı bu olaya birebir uyuyor bana sorarsanız. Başlarda söylediğiniz gibi bir durum oluşabilir ancak düzenli olarak bunu yapmaya çalışırsanız her geçen sefer etkisi daha da artacaktır. Açıkçası ben böyle yapıyorum ve çok işime yaradı :)
KDOGAN doktorYazar

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)

ProSeller adlı üyeden alıntı

Kullanılan özellik güçlenir kullanılmayan ise körelir kavramı bu olaya birebir uyuyor bana sorarsanız. Başlarda söylediğiniz gibi bir durum oluşabilir ancak düzenli olarak bunu yapmaya çalışırsanız her geçen sefer etkisi daha da artacaktır. Açıkçası ben böyle yapıyorum ve çok işime yaradı :)

Çok doğru.

Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

insomnia hastasıyım bu yüzden tam adamına sordun kardeşim. Ben senin aksine günlük hayattaki sorunları takmıyorum ama zihnim sürekli düşünüyor 11de yatıyorum 1de ancak uykuya dalıyorum. Beyin sürekli çalışıyor iyi bir şey değil tabii bu sende de buna benzer bir durum var sanırım en iyi çaresi bitki çayı ve müzik dinlemek o an seni rahatlatan o konudan uzaklaştıran her şey sana iyi gelecektir

Eğer böyle devam edersen kendini hem fiziki hem ruhsal çok yıpratırsın benden söylemesi.

Kafanı yoracak seni o konulardan uzaklaştırıp sakinleştirecek başka konular bul. Bu konuda hobi edinebilirsin

Gün içinde yaşadığımız bütün o stresi atmak için bir hobi mi diyorsun? O düşünceleri yumruklamak gibi mi?

webisyo webisyo Merhaba, ben Ali :) Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Bilgisayar
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 851
  • Beğeniler 801 / 328
  • Ticaret 16, (%100)
KDOGAN merhaba, muz yiyin :)
KDOGAN

kişi bu mesajı beğendi.

Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.

• Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)

Ciddi misin :D

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al