Trump Tweeti attı, Dolar şaha mı kalkıyor? |
22 Mesajlar | 3.439 Okunma |
Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı
Japonya ve Güney kore üzerine çok araştırma yaptım. Adamlar öyle bir büyümüş ki akıl alır gibi değil hele Japonya o kadar badireden sonra her ay milli gelir fazlası verir duruma gelmiş. Adamlar inanılmaz çalışıyor inanılmaz üretiyor inanılmaz çaba sarf ediyor. Kültürlerini de gayet iyi muhafaza ediyorlar. 4 5 sene sonra kadar Almanyadan göçüp Japonyaya yerlesmek gibi bir planım var zaten :) Japonca öğreniyorum şu an. Alanımda da(Yapay Zeka) harika projeler geliştiriyorlar. Benim için ırk kavramı yok evrim gereği sadece ortak atadan gelen insan ırkı vardır. Hayatımı bilime göre şekillendiririm. Fakat her ülkenin de milli kimliğini ve benliğini koruması gerektiğini düşünürüm. Ancak bu şekilde dünya daha ileriye gidebilir. Bu bircok altbaşlıkta incelenebilir uzunca bir konu. Türklük konusuna gelince tarihi kültürü mitolojisine kadar Türklüğü incelemis bilen biriyim. Bugün ülkede kendini milliyetci sanan büyük bir kesmin %90nından daha bilgiliyimdir bu konuda. Araba kaputa Türk Bayrağı yapıştırmayı ya da Üniversitelerde yapılanip mafyalık oynamayı milliyetcilik sanan bir kitle var. Bunların malum partisi de son zamanlarda nasıl döndü biliyorsunuz zaten çok da anlatmaya gerek yok. Benim için en iyi Türklük yapılan bu kültür ve benlik kıyımına yalana dolana haksızlığa baskaldırmaktır. Kastettiğim kitleyi anlamışsınızdır zaten.