Yaşını doldurmamış kedi ve köpekler çok meraklı ve oyuncu olup, sağda solda ne görürlerse burunlarını sokuyorlar. Belki bir ot, belki bir yün,ip parçası kaçmıştır. En iyisi bir veteriner fakat malum biz de veterinerler inanılmaz muayene ücretleri talep ediyorlar.
Ben kedim için 3 günlük tedaviye 500TL ödedim... Açıkcası şimdiye kadar kendim için bu kadar tedavi masrafı ödemedim... Nasıl hayvan besleyeceğiz biz?
Ben kedim için 3 günlük tedaviye 500TL ödedim... Açıkcası şimdiye kadar kendim için bu kadar tedavi masrafı ödemedim... Nasıl hayvan besleyeceğiz biz?
doğru diyorsun hocam bundan önce bir köpeğim vardı kafası yarılmıştı az birşey 3 dikiş atıldı 120 TL para ödedim:) Kendim hastanede yattım o kadar 400 TL aldılar benden :D
50 günlük bir köpeğin dışarı çıkması çok yanlış dostum. Her ne kadar dışarı köpeği olsa da daha çok küçük en azından aşıları bitene kadar dışarı çıkmaması lazım. Biraz araştırma yaptıktan sonra bu sorumluluğu almalısın...
şuan geldi ve hapşırma derecesi baya bir inmiş bir de dediğiniz gibi su iç dedim :) biraz içti sonra burnuna bir kaç damla su damlattım şuan ilk olduğu gibi sık değil geçiyor sanırsam.