Cll
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Muhasebeci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence sitenizi bu gece açın o zamana kadar tecrübe ederek her şeyi zaten yoluna koymuş olursunuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Haber siteleri ve buna benzer diğer demirbaşlar google tarafından düşürülmediği sürece hiç bir blog sayfasının harika işler çıkaracağını ve muazzam gelirler kazanacağını sanmıyorum. Hangi kelimeyle yazı yazarsanız yazın haberler her zaman sizden önde. En nefret ettiğim durumda bu. Bence siz zamanınızı blogla harcamak yerine haber kategorisine girin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Büyük bir blog sitesi açmak, öncelikle büyük miktarda sermaye ister. Eşsiz ve ilgi çeken içerikler üretmek, güncel SEO optimizasyonları için ciddi yatırımlar yapmak, Google News kaydı alabilecek kadar kaliteli ve güncel içerik üretmek, bu işin olmazsa olmazlarıdır.
SEO çalışmaları ve içeriği tek başınıza üstlenirseniz, asla büyük bir blogcu olamazsınız. Sadece sıradan bir blog yazarı olursunuz ve geliriniz orta-düşük düzeyde olur. Sermayesiz olarak bu işe girişirseniz açtığınız başlıkla çelişki doğar.
Bunu yanı sıra, en güçlü hosting şirketiyle anlaşma yapmak gerekir . "BÜYÜK BLOG" kurmak, büyük para ister.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sosyal çalışmacı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam en iyi blog sitelerinin kaç içerik girdiğini gün gün analiz ettim. Sitenin belli bir yere gelmesinden sonra günlük belirlediğim kadar icerik siteye gireceğim. Maddi olarak imkanımın olduğunu düşünüyorum. Ekipsel destek için plama aşamasındayım
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Türkçe sitelerde para kazanmak zorlaştı mutlaka kazananlar var. Önerim uzun soluklu yapacak iseniz İngilizce Blog yapmanız, eğer ingilizce yapmak isterseniz makale de yardımcı olabilirim KD DEĞERİ 0-5, aranma hacimleri en az 1k olacak şekilde belirlediğiniz kelime ve kategori de, en az 300 kelime ayda 15 makale 200 TL ye sağlayabilirim( ahrefs ile beraber)
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Hocam blog kurmak nükleer santral temeli atmak gibi bir şey değil, forumda 50-100 TL ye hazır kurulu olanları var. Emek israfı dışında bir riske girmiş olmayacaksınız.
konu başlıklarını keyword planner den bulursunuz, makaledeki kelime sayılarını da 500-700 civarı yaparsanız, içeriğiniz "faydalı" ise ve büyük sitelerin rakibi değilseniz, az çok hit alırsınız. En kötü ihtimalle birkaç site denemesinden sonra büyük bir site açmak için yeterli deneyiminiz olur.
Kolay gelsin...
Şimdi tövbe zamanı..
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2 ay boyunca bir sitede yazarlık yaptım ve cesaretimi toplayıp sitemi kurdum günden güne işi daha içerden öğrenip geliştiriyorum. Bence fazla bekleme ve azmini bilgini kuracağın siteye tam bir şekilde yansıt.