Genç arkadaşım, 17 yaşında bir domain sahibi olman çok güzel, tebrik ederim. Sana öncelikli tavsiyem, nick/Takma ad kullanmaman. Her zaman gerçek adını ve soyadını kullan. Bu, seni genç yaşında ilerlerken bir çok olumsuzluklardan koruyacaktır. Takma ad seni bulunmaz kılar, ve bu sana gereksiz bir cesaret kazandırabilir internette yaptığın eylemlerde, sözlerde vs. Bu gün, internette birilerine küfretmen için, yahut dolandırman için yahut olumsuz herşey için kendini gizlemen ve yakalanmaman ilk kuraldır. Sen daha yolun başında iken bunu yaparsan, yaşamında birçok olumsuzluktan bu seni koruyacaktır. 17 yaşında olduğundan ilk öğüdüm bu bir abin olarak.
Sitene gelince, sitene girdim ve gözüm yorulmadı sade idi, bir iki düzenleme yapman gerekebilir. Bunlar;
Siteye girildiğinde otomatik açılan pencereyi kaldır.
"Your 468x60 Adsense Code Here" yazan yerleri değiştir. Reklam alamayan bir sitenin çok popüler olduğunu düşünmeyiz.
En alt kısımdaki etiketleri kaldır.
Oyunları mümkün olduğunca kendi sunucunda barındır.
Temanı Türkçeleştir.
İçerik sayını arttır. Ve diğer sitelerin bu oyunları kendi sitelerine koymaları için embed kodu ver.
Oyun haberleri yayınla, ve bu haberlerdeki hedef kelimelere o oyunun url sini linkle.
İçeriklerde her oyun kelimesini 1 defa olmak kaydı ile anadomaine linkle.
Bir iki tanıtım yazısı alabilirsen iyi olur, alamazsan wiki sitelerine ücretsiz olarak yazabilirsin.
Bir iki rss sitesine siteni ekle.
Zaman zaman oyunları sosyal ağda paylaş.
İçerik sayın sektörün göz önünde bulundurulduğunda, iyi yerlere gelmek istiyorsan en az 1000 olmalı.
Sitenin güncelliğini kaybetmesine izin verme, azda olsa 1 tanede olsa her gün içerik gir. Her geçen gün doğal olarak siten daha yukarı çıkacaktır.