-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Merhaba az önce 1000 lira sermaye ile bir iş fikri gördüm daha önce de yapmıştım reel ortamda fakat internette denemedim. Alternatif olarak 10 bin lira sermayeye kadar fikri olan , düşündüm yapamadım diyen varmı ? Ya da kazandırıyor gördüm yapalım diyen de olabilir. Ya da kazandırdığını düşündüğünüz iş modelleri de olabilir. Kesinlikle satış üzerine dayalı olması gerekmiyor , farklı projeler de olabilir. Genelde bu forumda çok fazla fikir alışverişi bu konularda yapmıyoruz. Bence zihin açar yeni fikirler çıkarmamızı sağlayabilir.
Ticaret tecrübem var , Satış tecrübem var , Netten satış tecrübem var , Sermaye 10 bin civarı +/- biraz oynayabilir. Ürün tedarik tecrübem çevrem de var aklınıza gelebilecek her ürünü de en uygun fiyata temin edebilirim. Stoksuz satış anlaşmaları da yapabilirim . Yeter ki fikir olsun. Uzun süredir ilgilendiğim sitem yüzünden uzak kaldım ve şu an ne gider ne gitmez popüler ne var pek bi fikrim yok. Popüler olan tek ürün falan da varsa fikir olabilir en azından. Satan satış ortaklığı alıp iyi dönüş alanlar da özellikle yazarsa sevinirim.
Ne olursa olsun , tıklama başı yada gösterim başı gelir düşünmüyorum ...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam güzel bir fikrim war, uzun zamandır yapmayı planlıyordum ama zamanım ve yapıcak miktarım olmadığı için başlayamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Programlama (öğrenci)
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
yurt dışından ürün getirtimiştim ben iyi bir kar ı var tek başınıza yapacaksınız düşünebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Her gun ya da her hafta farkli tek bir urun satabilirsiniz. Urunu toptan alarak ucuza almis olursunuz. Kariniz fazla olur. İlk 3-4 ay kargolarin icine kucuk hediyeler eklersiniz cok guzel olur. Turk milleti bedava/ucretsiz seylere bayilir. Ucretsiz/hediye gibi kelimeler tuketicinin dikkatini ceker.
reklam ve urun teminati icin param olsa yapacagim ilk projedir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
wild
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
3 önce sene alibaba üzerinden dr dre kulaklık getirtmiştim 12 - 13 bin tl ye maal oldu bana ve hakkını kat kat aldım. DÜnyada popüler olan ama ülkemizde daha yaygınlaşamamış şeyler getirmeniz bence daha mantıklı. Önümüzdeki aylarda SMS Audi kulaklık getirtmeyi planlıyorum bakalım onun da cıvkı çıkmazsa çünkü şuan her yerde dr dre kulaklık görüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bu senin getirdim dediğini saihibinden.com üzerinde satan biri vardı galiba ana sayfadan falan . Çünkü görüntüsü adını duymadığım halde çok tanıdık. Gerçekten fiyatı görünce şaşırdım , bende müzisyenim piyanistim bu kulaklığın üstüne azcık daha eklense profesyonel ritimli org alınır ama biraz da marka takıntısı dedikleri şeyden dolayıdır bilinen bi sembol gibi bişey demek ki . Çok cahiliz çok bunu biri bana getirse 50 lira dese 20 liraya pazarlık yapar sonra da alıp almamak da kararsız kalırdım :) Sms audio dediğin 2011 de çıkmış olduğu yazıyor bi forumda baktım şimdi , şu gün de popüler mi yoksa üst yeni modelleri falan mı çıktı .