-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Valla senin adına çok sevindim kardeşim. Benim arkadaşım da 10 yıldır içiyormuş. Üniversiteyi kazandı adana'ya geldi, bende aynı yıl adana'ya üniversiteye okumaya gittim. Kader denilen şey bu olsa gerek. Hiç birbirimizi tanımıyorken aynı odada kesişti yollarımız. Her şeyiyle kendime çok yakın hissediyordum lakin sigara hariç..
Sigara tüm düzenimizi bozuyordu oda da. O oda da rahat içerken ben oda da rahat edemiyordum, ben dışarı gittiğimde o rahat etmiyordu. Ama çok başının etini yedim. Bırak artık şu zıkkımı diye diye adam resmen bıraktı yahu inanamıyorum. Okulumuzun ikinci senesinde bıraktı. Geçen sene 1 mart'ta bıraktı bu sene 1 mart'ta 1 yıl oldu.
Bu tarihi artık ne o unutur, ne de ben.. Hatta kendini ödüllendirecekmiş ama kısmet olmamış Yaş pastanın üstüne no smoking anlamındaki resim yapıp yiyecekmiş ama dediğim gibi kısmet olmamış :)
Bu arada o yukarıda yazdığın 3 madde kesinlikle doğru. Arkadaşım da diyordu bıraktıktan sonra. Artık mayışmıyorum çok dincim ve yediğim yemeklerden lezzet alıyorum diyordu. Ve de kolay kolay yorulmuyorum diyordu, yani seninkiyle birebir aynı.
Şu yaşıma kadar ağzıma sürmedim inşallah bundan sonra da sürmem. Sana yürekten inanıyorum, inşallah bırakırsın bu illeti. Bence bu sayfayı kaydet ve hergün internete girdiğinde ziyaret et. Verdiğin söz hep göz önünde bulunsun..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Herşey senin kafanda bitiyor hocam.Eğer kararlıyım dersen ve kendini sigara içmemeye şartlarsan hiçbir kuvvet kararından döndüremez.Bu konuda irade devreye giriyor.Bu süreçte başka şeylerle oyalanmalısın.Sigarayı unutturacak şeyler yapmalısın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
ben bırakalı 1 seneyi geçti herkese tavsiye ederim. Ayda 1 veya 2 kez nargile içiyorum sizede tavsiyem bıraktıktan sonra çok canınız isterse gidin bir yerde nargile için kesecektir ben öyle yaptım :)
lodos
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
2 paket resmen ölümle dalga geçmek, bırakmakla iyi yapmışsın. zamanla herşeyin tadı bir başka olacak