-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Sitenin onaylanması için bu kadar acele etmeyin. Adsenseye 24 saatte binlerce site başvurusu yapılıyor. Ve bu durumda ekibin incelemesi zor oluyor. Bir kaç gün gecikmeler normaldir. Önceden kayıt olduğun zaman reklam çıkar ilk onaya gerek kalmazdı. Ama çoğu kişi suistimal etti o yüzden ikinci onay vermeleri gerekiyor. Siteyi detaylıca araştırıyorlar. Hit kaynağı, tıklar ve.s ve.s biraz sabr edin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Arkadaş doğru söylemiş, birde başka site açın onunla başvuru yapın, 2 ay az bir zaman değil, boşu boşuna beklemişsiniz, bakın ben sektöre ilk olarak bedava domain ve hosting hizmeti veren tr gg ile başladım ve adsense'in o sitelere ne kadar zor reklam verdiği biliniyor, bir site kurdum başvuru yaptım kabul edilmedi, tekrar başvurdum yine kabul edilmedi, bu sefer yine tr gg ile facebook fbml kodlarının olduğu bir site kurdum gece başvuru yaptım sabah onay geldi :) Yani demem o ki siz onların iştahını kabartacak ve para kazandıracağına inandıran bir site yapın bakın cevap ne zaman geliyor, 2 ay bekletmeleri bana göre göz ardı etmelerinden kaynaklanıyor.