B Ulusoy adlı üyeden alıntı
Aynı düşünmemiz mümkün değil çünkü siz inanmayı seçtiniz, biz sorgulamayı. Ben oradaydım ve adım kadar eminim ki o yakıp yıkmaların çoğunu yapanlar sivil polislerdi. Çok fazla insan gördük çok fazla insanla konuştuk. Hepsi de çok düzgün insanlardı. Tabii ki bu olayları fırsat bilen anarşistler de alanlara koştu, sisteme ellerinden geldiğince zarar verdiler ama bunların eylemlerle alakası yok. Onlar zaten ne olay olursa olsun çıkıp pisliklerini yaparlar. Ayrıca polislerin etraflarını kolaçan ettikten sonra dükkanların camını kırdığı, atmleri tekmelediği videolar da izledim internette. Ama bu konu tartışarak bitmez. Dediğim gibi insanın dünyaya bakışı ile ilgili.
Emin olmadan, bilmeden konuşma istersen. Ne kadar çirkin birşey ile itham ediyorsun polisleri. Yakıp yıkmaların çoğunu sivil polisler yapmışmış. Polislere karşı bu kadar düşman olmayın. O elinde telsiz olan, provakatörlerin sivil polis dediği adam terörist çıktı. Facebooktan kafanızı kaldırıp biraz haber okuyun.
15-20 gün evine gitmeyen, kaldırımlarda uyuyan, bir taraftan gaz at su sık emirleri gelen, diğer taraftan küfür ve taşlara maruz kalan birinin nasıl sağlıklı tepki vermesini bekliyorsunuz? Azıcık vicdanınız olsun. 6 tane polis sırf bu yüzden intihar etti. Bir sürü polisin psikolojisi bozuldu. Bazıları hakkında da soruşturma açıldı.
Yıllar öncesinden çekilen işkence resimleri, bazı vatan hainleri tarafından sanki polis gezi parkı olaylarında yapmış gibi gösterildi. Allah googledan razı olsun ki, görsel arama diye birşey yapmış. İspat edebiliyoruz. Yoksa yandı gülüm keten helva.
35 yaşındayım. Akpli değilim. Eleştirilere hak veriyorum. Fakat vatandaşların içlerindeki provakatörlere azınlık diyerek küçümsemesine ve tüm suçu polisin üzerine yıkmasına da deli oluyorum. Kaldırım taşları söküldü, dükkanlar, bankamatikler yakıldı yağmalandı, yaralı vatandaşlar ve polisler, ölenler.... Ne gerek vardı bunlara. Keşke vatandaşımız içlerindeki provakatörleri temizleyebilseydi de olaylar bu noktaya gelmeseydi.... Hükümeti eleştirebilirsiniz. Tabi demokratik sınırlar dahilinde. Ama bugüne kadar verdiğimiz binlerce şehit polisi es geçerek, tüm suçu polise yıkan ve onu hedef gösteren, sakın bana vatan sevgisinden bahsetmesin. Ben Milliyetçi bir öğretmen olarak, bu Vatana hizmet eden her meslek grubuna, özellikle asker ve polise büyük saygı ve hürmet duyuyorum. Herkese hayırlı günler.
iPhone cihazım ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi. Yazım hataları için özür dilerim.