-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhabalar arkadaşlar bulunduğum ilin pano reklamlarına ilan vermeyi düşünüyorum ama ne gibi adım atılır kaç tl minimum maliyeti olur bilgim yok bilgisi olan yardımcı olabilir mi ilk araştırdıktan sonra pano sahibi yani belediyeye başvuru yapmak istiyorum kar payı adwords reklamlarına göre nasıldır yada hangi içerikler pano uygun adwords vs. daha iyi kazanç elde ederim.
www.gunceltarifler.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ticaret Rehberi İşletmeni
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Panoya reklam vermektense adwords yada facebook reklamlarını kullanman daha yararlı olur bence.
İlla panoya ilan vericem diyosan;
Belediye ihale yapmıştır ve işletmesini bir ajansa vermiştir büyük ihtimal. Haftalık ücret alıyorlardır. Örneğin benim yaşadığım yerde haftalık 350 tl istiyorlar. Şahsen ben oraya ilan vereceğime Facebook reklamlarını kullanmayı düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Herkese hitap eden bir siteniz yoksa, yani ürün satışları vs vermenize değmez. Ben olsam her ne alanda olursa olsun internette reklam yaparım. Konuma göre ücretler değişir, bizim burada (Kocaeli-İzmit) çöp kutularının önündekiler günlük 10 TL'den kiralanıyor ama çok nadir verenler var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
iyi.
Midas10
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Freelance PHP Coder
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bunlarla uğraşmaya gerek yok 500 Tane bastır a4 kağıdına
Çöp kutularına duvarlara yapıştır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
adwords ile daha çok ziyaretçi kazanırsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webtasarım and grafik
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşın dediği gibi a4 kagıtları ile vede pano reklamları ile bulundugun bölgede satış yapabilirsin. Senin ürünün bulundugun yerde satılsın istiyorsan pano a4 broşür şeklinde olabilir. Ama aynı ürün internette rahat satılacak ürün ise reel işlere tonla para vermek boş benim görüşüm.