-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
donanim & yazilim & sunucu (bilişim)
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar 3-5-10 arkadaşımı ayarlayıp yazıcaz bol bol yazıcaz içerik genel olucak tema haliyle güzel olucak asıl patron ben olucam gerekirse kelime başına makale alarak yatırım yapıcam yazarlar herşey yazabilicek canı ne isterse ister ürün incelemesi yapar ister canı sıkılır ölümden bahseder istersede bugünkü yedigi kızartmadan bahseder yani herşey özgür olucak altyapı google olcak acaba kaç ay sonra reklam alırım ve kazanmaya başlarım ve ne kadar kazanmaya başlarım? ve günlük ne kadar yayın olması gerekir, yayınlar kaliteli kalitesiz karışık olur haliyle, kazançtan bahsedermisiniz lütfen ayrıntılı bilgi verirmisiniz weble aram hiç yok nerdeyse
ek;
abi ben hala asıl cevabımı alamadım, gelen yorumlar hep zor kazanamazsın bırakırsın falan filan, benim sorduğum şey mesela önüme çıkakabilicek engellerden bir örnek?? ve kazanmak için mesela günde ortalama kalitede bir özgün makale paylaşıcaz bunun sayısı günlük ortalama ne kadar olursa ne kadar ayda ne kadar kazanmaya başlayabilirim ortalama bir şey söyleyebilir misiniz
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
O kadar kişiyseniz forum açın daha kolay yol alırsınız. Blog ile o kadar kişi ziyan edilmez.
Forumda alan geniş olur ne isterseniz onu yazın hit alır bir şekilde. blog işi yalnız kovboy işi :D
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Admin onaylı üyelik sistemi yapacan. Herkesi almak zorunda değilsin foruma. Ama ftp'ye tek bir kişi girecek. Çok fazla kişi girerse iş yürümez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Şayet blogun tuttu orjinal bi alan buldun diyelim para kazanmaya başlaman 1 seneyi bulur.