Yanlış düşünüyorsun. Senin öve öve bitiremediğin Android nasıl şişiyor biliyor musun ? Note2 2Gb ram'e sahip diye övünen arkadaşım şuanda Temple Run oynarken bile çıldırıyor.
Sevmediğiniz markaları böyle karalama kampanyası yaparak yeremezsiniz. Size göre eksileri ve artıları ne onları yazarsanız karşınızdakilerin karar vermesine daha çok yardımcı olursunuz. Her marka telefonun bir eksiği var, senin övdüğün S5 ve S4'te hiç mi sıkıntı yok hiç mi eksi yönleri yok ?
Sevmediğiniz markaları böyle karalama kampanyası yaparak yeremezsiniz. Size göre eksileri ve artıları ne onları yazarsanız karşınızdakilerin karar vermesine daha çok yardımcı olursunuz. Her marka telefonun bir eksiği var, senin övdüğün S5 ve S4'te hiç mi sıkıntı yok hiç mi eksi yönleri yok ?
Şişme durumuna istinaden Iphone'de tercihlerimin içinde. Fakat bunu nasıl sağlıyor bilmiyorum? Ne var kendi işletim sistemindede böyle bir faydası var?
Samsunglarda genelde formatlamaya/fabrikasyona başvuruyoruz biz.
Ek olarak ben sana diyeyim. S5 yeni bir ürün ve daha ne olduğu belli olmasa da S4'ün ilk çıkanları sıkıntılı. Genelinde batarya problemine bağlı hatalar var. Ama şuan kısmen azaltıldı. En azından garantiye götürenlerinki anında garantiye girip yenisi veriliyor. S4 yanısıra tecrübe ettiğimce ısınıyor ve ekranı tuzbuz oluyor darbede. Ekran fiyatları inanılmaz :)) Dokunmatik ve çerçeveside öyle. Geliş fiyatları ile yapılış fiyatları arasında trilyon oynuyor. He bu arada s3 ve s4'lerde fabrikasyon çıkışlık ekranda akma gibi bir hata olabiliyor. Sanki yukarıdan aşağıya su sızmış gibi bir görünüm veren birşey.
@Valkyrie Benim telefonum Z1. Aldığıma açıkçası gerçekten değdi ve hiçte pişman değilim.Samsung'u yıllarca kullanmış bir kişi olarak söylüyorum samsung'u hiç ama hiç tavsiye etmem.Tamamiyle para tuzağı gibi bişey.S3 eski telefonumdu.Sürekli bozulup duruyordu.
Z1'iniz mi var yoksa Z1 Compat ürününüzmü var ? Resim kalitesini test edebilmem için çektiğiniz bir kaç resmi paylaşma imkanınız varmı acaba? Oyun oynarken ne kadar süre sonra ısınma yapıyor ?
Telefonu düşürmeyin servis ücreti 1000 tl den başlıyor.
Servis ücreti dediğinizde geniş bir kavram çıkıyor. Ekran gitmiştir eyvallah, dokunmatik gitmiştir eyvallah ama her problemde 1000 tl olacağını zannetmiyorum. Olsa da kalitelidir diyebiliyorum, drop testlerden gördüğüm kadarıyla. Genelde 1000tl çekerse bir servis, vay o servise..