wmaraci reklam

“Bunlar Home Office ise Bizimki Ne!” Diyeceğiniz 15 Home Office Tasarımı

Bakın şu platformda 60 bin kullanıcıyız ama hala bazı şeyleri değiştirebilmiş değiliz. Home Office dediğimiz yer; evin en işe yaramaz, gudubet, köpek bağlasan durmaz köşesinin iş için ayrılması değildir. Hele Home Office; bir masa ve bir sandalye ile oluşturulan çalışma alanları hiç değildir. İşte bunu yaptığınız anda o iş Home Office olmaktan çıkıyor, 

Home Office dediğiniz, sizi her zaman üretken hissettiren, içinizdeki düşüncelerin ve fikirlerin coşup at koşturduğu alan olmalı. Sizi dikkat dağınıklıklarından uzağa götürmeli ve oradayken kafanınızın içinde Fadime’nin Düğünü çalmamalı.Sizi işinizin başınızda tutmalı.

Ha, bu kadar şiirsel olmaya gerek yok aga ben zaten mutfaktaki masanın üzerinde de aynı duyguları yaşıyorum diyorsanız şu Home Office örneklerini bir gözden geçirin, yorum kısmında yine kapışalım :)

1- Sade ve Minimalist

Sarı ve canlı renklerin kullanıldığı bu home office tasarımı, ışığın gücünden faydalanıyor. Aynı zamanda oldukça düzenli ve temiz bir görünüme sahip.

Webmasterlar için 25 Google Chrome Eklentisi
İlginizi Çekebilir!

Webmasterlar için 25 Google Chrome Eklentisi

Bir müzisyen için kaliteli bir enstrümana sahip olmak ne kadar önemliyse bir Webmasterın kullanabileceği işlevsel bir bilgisayar ve internet tarayıcısına sahip olmak da o kadar önemlidir. Webmasterların hala en çok tercih ettiği interne...

2- “The Brain” Beyin Adı Verilen Konsept

The Brain, adı verilen bu home office tasarımı bir film yapımcısının ilham bulması için hazırlanmış. Zaten burayı bana da verseler Fight Clup’ı baştan yazarım.

3- Tamirhaneden Bozma Home Office

Ünlü bloglama servisi Tumblr’ın CEO’su David Karp’a ait olan home office aslında evin bir parçası ancak motosiklet atölyesi havası verilmiş. Dikkat dağınıklığından uzak mekanda bir de Honda motosiklet var.

4- Bir Zamanlar Fabrika, Şimdi Home Office

Buranın bir zamanlar tekstil fabrikası olduğunu düşündükçe insan içi bi gıcıklanıyor. Şu an Home Office olarak kullanılan bu ofis, harika bir kontrast ve fikir fabrikası olma görevini üstleniyor.

5- Zengin Tip Home Office

Bir çoğumuz için üst sınıf bir home office kabul edilecek bu tasarım, koyu tonlarla hazırlanmış harika bir atmosfere sahip.

6- Yenilenen Çiftlik Evi Home Office

Kuzey İtalya’daki bir çiftlik evinin restore edilmesiyle bu hale getirilen home office, bir taraftan modern bir ofis yapı oluştururken diğer taraftan da insanı kendi evinde hissettiriyor.

 

7- Güneş Temalı Home Office

Özel mobilyalardan meydana getirilen bu home office tasarımı, tamamen ışığın gücünden faydalanıyor. Burada oturup gün ışığından faydalanmak için hangimiz erkenden uyanmayı istemeyiz ki!

8- Pers ve Asya İlhamlı Ofis

Tümüyle sadeliği çağrıştıran bu ofis tasarımı ise bir aile evi için Pers ve Asya ögelerinden ilham alınarak oluşturulmuş. Oldukça da güzel olmuş. Yalnız, arkadan bir yerden Coğrafya öğretmeniniz çıkacak gibi durmuyor mu sanki?

9- Açık Hava Home Office

“Güneş ve yeşilliğin hemen içinde olmak varken, pencereler niye?” sorusundan yola çıkılarak hazırlanmış olan bu home office hem havadar hem de içindeki ağaç sayesinde sürekli yenilenen taze bir oksijen deposu.

10- Loft 24/7

Fernanda Marques tarafından hazırlanan bu ofis, doğayla çalışmanın harmanlanmasıyla meydana getirilen bir başka yapı. Muhtemelen bu ofis bir çoğumuzun hayali olabilir.

11- Açık Alan ve Manzara Konseptli Home Office

İlk bakışta burası size normal bir ofisi andırıyor olabilir ancak burası bir evin odası. Geniş yapısı ve harika manzarasıyla muhakkak hepimizin sahip olmak isteyeceği ama doğalgaz faturasını düşünüp vazgeçeceği bir başka hayal işte.

12- Bekar Evi Tarzı Home Office 

Kulağa nasıl geldiğinin farkındayım ama bu gerçek bir bekara ait olan ve “Bekar evi tarzı” olarak lanse edilen bir home office. İnternet ünlüsü Julian Smith’e ait olan ofis, müzik dinlemek ve müzik oluşturmak için ideal şekilde tasarlanmış.

 

13- Mazzali Tasarımı Home Office

Home Office tasarım firması Mazalli tarafından hazırlanan bu ofis, İtalyan kültürüne ait eşyalarla tamamlanmış ve renklerle bütünlendirilmiş.

14- Ağaç Ev Konseptli Home Office

Bir bakışta ağaç ev konseptini anlayabileceğimiz bu home office düşündüğünüz kadar iyi bir fikir olmayabilir. İnsan burada o kadar rahatlar ki, uykusu gelir, iş felan yetiştiremez.

15- Kitap ve Raf Konseptli Home Office

Raflar, özellikle bu tip küçük Home Office konseptlerinde fazladan alan oluşturmak için tercih edilebilecek en iyi çözüm. Kitapların dizilimi de odaya ayrı bir hava katmış. Hem artık evinize gelenlere okuduğunuz kitaplarla kolayca hava da atabilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al