wmaraci reklam

Ekip Network Yeni Altyapısıyla Yayında!

Ekip Network, alanında tek olmak için yola koyulmuş bir içerik ajansıdır. Aynı zamanda bünyesinde freelancer üyeler barındıran bir kapalı sistemdir. Buraya herkes üye olamaz. Buradaki freelance çalışma süreci diğer platformlardan çok farklı yürütülmektedir. Örneğin siteye direkt üye olamıyorsunuz ve genellikle üye alımları kariyer.net gibi iş bulma platformları üzerinden yürütülüyor. Yani sitede yer alan her bir üyenin CV’si inceleniyor ve üyeliğe sakıncası olmayan adaylar sisteme üye olabiliyor. Peki neden süreç bu şekilde yürüyor?

  • Günümüzdeki freelance platformlarda yaşanılan profesyonellik sorunu ortadan kaldırılıyor.
  • Sahte üyeliklerin önüne geçiliyor.
  • Kurumsal bir ilişki kurularak hizmet kalitesi arttırılıyor.
  • Kapalı bir sistem yaratılarak çok daha seçici bir ağ ortaya çıkıyor.

Diğer freelance platformların aksine bu platformlarda müşteriler, freelancer’ların hiçbirini göremiyor. Tüm süreç Ekip Network ekibi tarafından yönetiliyor. Yani herhangi bir müşteri sipariş geçtiği vakit tüm sipariş yönetimi freelancerlar tarafından değil bizzat Ekip Network tarafından yapılıp müşteri isteği doğrultusunda sipariş teslim ediliyor. Bu şekilde her sipariş aynı standartta teslim ediliyor ve doğabilecek tüm sorunlar ortadan kalkmış oluyor.

Ekip Network Güvenilir mi?

Ekip Network, 2015 senesinden beri faaliyette olan ve 2018 senesinden beri de resmi olarak faaliyet gösteren bir içerik ajansıdır. Ancak şu anki sistem beta aşamasındadır. Bu yüzden müşteri ve frelancerlara hiçbir taahhüt verilmemesine karşın (betadan dolayı) güvenlik açısından hiçbir sorun yaşanmamaktadır. Zira Ekip Network Beta'dan kaynaklı tüm sorunlardan ötürü Ekip Network sizlere güvence sağlamaktadır. Yani kısacası Ekip Network sizlere beta sürecinde iken sorunsuz bir iş akışı taahhüt edemiyor ancak söz konusu olabilecek herhangi bir sorundan dolayı gerekli çözüm güvencesi sunuyor. Her sistemde olduğu gibi bu sistemde de betadan kaynaklı sorunlar, gecikmeler yaşanabilir zira üzerine inşa edilen sistemin yazılımı sürekli güncellenmektedir ve henüz bitmemiştir. Bu yüzden beta sürümde iken tam taahhüt verilmemektedir.

Girişim Ekosistemi: Ankara
İlginizi Çekebilir!

Girişim Ekosistemi: Ankara

Gri şehir, gri ve bürokrasi kokulu sokaklarının içerisinde şaşırtıcı derecede iyi bir girişim ekosistemine ev sahipliği yapıyor. Ankara, son yıllarda adını sıklıkla duyduğumuz en başarılı atılımların birkaç tanesinin çıkt...

Ekip Network Kariyer

Ekip Network kariyer.net platformunda yer aldığından beri başvuru rekorları kırdığını biliyor muydunuz? Bugüne kadar 100.000’den fazla yazar adayı Ekip Network iş ilanlarına başvurdu. Bunlardan 8000’den fazlası sisteme kayıt oldu. Şu an kariyer.net platformu üzerinde Ekip Network’ün 30.000’den fazla takipçisi bulunmaktadır.

Ekip Network Ödeme

Bu başlıkta Ekip Network ödeme konusunu “Müşteri” ve “Yazar” tarafı için işleyeceğiz.

  • Müşteri Ödeme

Müşteriler, ödemelerini online kredi kartı/banka kartı veya eft/havale/fast olarak yapabilmektedir. Özel durumlarda ise kripto olarak ödeme yapılabilmektedir. Bugüne kadar 2000’den fazla müşteri Ekip Network’e ödeme yapmıştır.

  • Yazar Ödeme

Ekip Network şu an beta sürecinde olduğu için ödeme sistemi henüz tam oturmamıştır. Her yazar grubunun ödeme sistemi farklıdır. Kimi yazarlar ilgili kotasını doldurup ödeme alabiliyorken kimi yazarlar daha siparişi tamamlamadan ödemesini peşin alabilmektedir. Bazı yazarlar ise her ay ödeme alabilmektedir. Bugüne kadar binlerce yazara ödeme gerçekleştirilmiştir.

Ekip Network Metin Yazarlığı

Ekip Network sisteminde metin yazarlığı tamamen kapalı sistem içerisinde yürütülmektedir. Üyelikler herkese açık değildir ve tamamen davet yoluyla üyelikler kabul edilmektedir. Sisteme direkt üye olup Metin yazarlığı pozisyonunda çalışamıyorsunuz. Bunun için Ekip Network ile iletişime geçip üyeliğe kabul edilmeniz için başvuru yapmanız gerekmektedir. Başvurunuzun olumlu sonuçlanması için CV içinde yer alan bilgilerinizin eksiksiz ve hatasız olması gerekmektedir. Ekip Network sahte üyelikler konusunda oldukça hassas davranmaktadır. Bu yüzden doğru bilgilerle başvuru yapmanız halinde Ekip Network Metin Yazarlığı başvurunuzun olumlu sonuçlanma ihtimaliniz büyük oranda artacaktır.

Ekip Network Şikâyet

Ekip Network hakkında yapılan şikayetler tamamen sistem içerisinde değerlendirilmektedir. Kapalı bir sistem olduğundan dolayı açık yapılan şikayetler değerlendirilmemektedir. Ekip Network hakkındaki şikayetler tamamen Ekip Network iletişim kanallarında yapıldığı sürece dikkate alınmaktadır. En etkili ve hızlı çözüm ise Ekip Network sistemi içerisinde yer alan iletişim kanallarından yapılan şikayetlerdir. Çünkü Ekip Network sisteminin kapalı betada olmasının en büyük sebeplerinden birisi de budur. Sistemde yaşanabilecek sorunları minimalize etmek ve hatta sıfırlamaktır. Bu yüzdendir ki Ekip Network, üyelerinden kendisine yapılan şikayetlere gereken hassasiyeti göstermektedir.

Ekip Network İletişim

Ekip Network ile iletişim tamamen dijital ortamda yapılabilmektedir. Şu an sistem beta sürecinde olduğu için fiziksel iletişim yapılamamaktadır. Ekip Network’e web sitesinden iletişim formu üzerinden kolaylıkla ulaşılabilmektedir.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 4 / 5 (6 değerlendirme)

6 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al