wmaraci reklam

GTA 5'i Arttırılmış Gerçeklik (VR) ile Oynamaya Ne Dersiniz?

Donanım teknolojilerinde ileriye doğru atılan adımlar sayesinde bundan yıllar önce hayalini bile kuramayacağımız teknolojilere artık çok hesaplı fiyatlarla ulaşabiliyoruz. VR teknolojisi de hiç kuşkusuz bunlardan biri. Özellikle son iki yıl içerisinde birçok marka VR teknolojisini çeşitli yollarla kullanmaya ve teknoloji meraklılarına da kullandırma peşinde koşuyor. Peki, bizim asıl hayalimiz olan GTA 5’i VR gözlükle oynamaktan ne kadar uzaktayız dersiniz?

Henüz hayal olabilir ama bugünün VR teknolojisinin de bundan 10 yıl önce imkansız gibi göründüğünü unutmamak gerekiyor. Oldukça eğlenceli bir YouTube kanalı olan ‘Corridor’ da bu düşünce üzerinden yola çıkarak güzel bir soruya parmak basmış; GTA 5 VR gözlükle oynansa nasıl olurdu? diyerekten oldukça güzel bir YouTube klibi hazırlamışlar. 

Videoyu izledikten sonra şöyle bi' düşündük de kim bilir, belki GTA 5’i VR ile oynamak pekte sandığımız kadar havalı değildir? Siz olsanız böyle bir teknolojinin içerisinde yer almak ister miydiniz? :)

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al