wmaraci reklam

Tüm Web Tasarım İhtiyaçlarınız İçin TemplateMonster Dijital Pazaryeri

TemplateMonster dijital pazaryeri, yaratıcı ürünlerini satmak için saygın bir platform arayan satıcılara ve projelerini hızlı bir şekilde başlatmak için kullanıma hazır dijital ürünler arayan web tasarımcılarına hitap ediyor. TemplateMonster, birkaç yıl önce web sitesi tasarım şablonları satan web sitesinden pazaryerine geçiş yaptı. Bugün, web sitesi oluşturmayla uğraşan herkes, çarpıcı bir web sitesi lansmanı için hazır tasarımlar, grafikler, ses ve video dosyaları, araçlar ve diğer temel unsurların nihai kaynağı olarak bu platformu kullanıyor.

TemplateMonster, son 20 yılda web tasarım endüstrisinde lider bir marka olarak kendini kanıtladı. 120.000'den fazla dijital üründen oluşan etkileyici bir koleksiyona sahip olan dijital pazaryeri, kişisel ve ticari ihtiyaçlarınızı karşılayan çeşitli çevrimiçi projeler için bir dizi hazır tasarım sunar.

TemplateMonster'ın dijital bir pazara dönüşmesi, şirketin tüm çevrimiçi ihtiyaçlarınız için tek elden bir çözüm sağlamaya yönelik sürekli çabalarının bir kanıtıdır. İster web sitesi şablonları ister dijital ürünler arıyor olun, pazaryeri çok çeşitli seçenekler sunar. TemplateMonster ürün koleksiyonunda yer alan dijital ürünler, farklı geçmişlere sahip tüm kullanıcılar için, her boyutta ve konuda iş projelerini yönetmek için faydalıdır.

TemplateMonster'ın satıcı topluluğunun bir üyesi olmak, web tasarımı konusunda tutkulu olan herkes için para kazanma fırsatıdır. Ürünlerinizi TemplateMonster dijital pazaryerinde satarak 5 milyondan fazla aktif kullanıcı tarafından fark edilebilirsiniz. Yeni başlayan bir web yöneticisi veya müşteri erişimini genişletmek için fırsat arayan köklü bir web tasarım ajansı olabilirsiniz.

Hâlâ en iyi fiyatla web sitesi şablonlarını nereden satın alacağınızı merak ediyorsanız, TemplateMonster dijital pazaryeri harika bir seçim olabilir. Kaynağı son kullanıcılar ve her ölçekten şirket arasında bu kadar popüler yapan şeyin ne olduğunu görelim.

Geçmişe Dönüş

TemplateMonster envanterini incelemeden önce, TemplateMonster'ın geçmişinden en önemli birkaç olayı ele alalım.

Dijital pazarla ilgili en çarpıcı şeylerden biri, TemplateMonster'ın 20 yılı aşkın bir süredir piyasada olması! 2002'de küçük bir web tasarım stüdyosu olarak başladılar ve bugün bildiğimiz etkileyici yüksekliklere ve taleplere ulaşmak için hızla büyüdüler.

2003, TemplateMonster tarihinde bir başka kayda değer yıldı. Şirket, HTML şablonlarının önde gelen sağlayıcısı haline geldi ve bugün çalışır durumda olan ortaklık programını başlattı.

Birçoğu, web tasarımı ve geliştirme hakkında akılda kalıcı bilgiler okumaktan ve farklı konular ve iş nişleri için ilham verici web sitesi tasarım şablonları koleksiyonlarını incelemekten keyif alıyor. Tüm bunlar ve çok daha fazlası, 2005 yılında başlatılan resmi TemplateMonster blogu MonsterPost'ta bulunabilir.

Modern çağın en popüler CMS'si nedir? İnternetteki WordPress CMS üzerinde çalışan web sitelerinin %43,2'si tarafından paylaşılan görüş budur . WordPress tema dönemi 2006'da başladı. Bu yazının yazıldığı tarihte, WordPress temalarının koleksiyonu 3800'den fazla öğeye ulaştı.

TemplateMonster'da satılan ürünlerin envanteri her zaman daha fazla ve çeşitlidir. İlk 30 bin dijital ürün kilometre taşına 2010'da ulaşıldı.

Ancak bu dünyada her şey değişir. 2017'de dijital bir pazaryeri haline gelmeden önce TemplateMonster, tüm CMS ve e-Ticaret platformları için çok sayıda web sitesi tasarım şablonu üreten bir şirket olarak biliniyordu. 2017 yılına kadar tüm dijital ürünler, şirketin kendi tasarımcıları ve geliştiricilerinden oluşan ekipler tarafından hazırlandı. Şirket, ürünlerini web sitesinde yayınlamak için çok sayıda web tasarımcısı ve ajansından talep aldı. İşte o zaman yeni bir iş modeline geçme fikri ortaya çıktı ve hayata geçti.

Pazardaki ürün koleksiyonuna göz atarsanız, 2019'da başlatılan MonsterONE abonelik hizmetine birçok öğenin dahil edildiğini fark edeceksiniz. Sunulan abonelik planlarından birini almak, farklı amaçlar için çevrimiçi projeler başlatan web tasarımcıları için harika bir para tasarrufu fırsatıdır. CMS ve ihtiyaçları, araç takımları için web tasarımı ürünlerinin nihai kaynağını arıyor.

Her Webmasterın Yaşama Sevincini Elinden Alan 10 Şey
İlginizi Çekebilir!

Her Webmasterın Yaşama Sevincini Elinden Alan 10 Şey

Müptezel bir Webmaster olarak 2017’den en büyük dileğim internet çağını yaşadığımız 2017’de artık birazcık kenarından köşesinden Webmaster diye bir mesleğinin olduğundan insanların haberdar olması ve kız istemeye gittiğimi...

Envanter

İstatistiklere göre , web sitesi tasarımcılarının %80,7'sinin web sitesi tasarlaması bir ay sürüyor. Tema tabanlı bir proje başlatmak, sürece ne kadar dahil olduğunuza bağlı olarak bir hafta veya daha kısa sürebilir.

En iyi web sitesi tasarım şablonlarını ararken, TemplateMonster dijital pazarı ve 240.000 üründen oluşan etkileyici koleksiyonu kullanışlı olmalıdır. Envanter, dünya çapında 4 binden fazla satıcı tarafından yapılmış web tasarım varlıklarını içerir. Dijital varlıkların koleksiyonu, web temalarını, eklentileri, sunum şablonlarını, medya ürünlerini, 3D görselleri, grafikleri vb. içerir. Pazaryeri, farklı kategorilerde en popüler ürün türlerini içerir. Örneğin, blog oluşturma ve iş ihtiyaçları için binlerce çarpıcı WordPress teması ve dönüşüm odaklı e-Ticaret web siteleri için Shopify temaları bulabilirsiniz. Genel olarak pazaryeri ürünlerini deneyen 5 milyon mutlu müşteri sayısını gururla paylaşıyor.

TemplateMonster Dijital Pazaryeri Avantajları

TemplateMonster dijital pazaryeri ile birçok avantajdan yararlanabilirsiniz. Bunlardan bazılarını sıralayalım.

  • Web sitelerini bağımsız olarak nasıl oluşturacağınızı öğrenmeye yeni başlayan biriyseniz, ücretsiz ürünler harika bir seçim olmalıdır. Ayrıca, pazarda birkaç farklı konu için ücretsiz e-Ticaret web sitesi şablonları bulunur. Web sitesi şablonu temaları koleksiyonunda birçok premium ve ücretsiz öğe bulabilirsiniz. Bu harika bir özellik çünkü TemplateMonster her bütçeye uygun ürünler sunuyor.
  • MonsterONE abonelik hizmeti, web tasarımcılarının herhangi bir sınırlama veya kısıtlama olmaksızın indirebilecekleri çarpıcı web tasarım ürünlerinin nihai kaynağıdır. Aboneliği satın alırsınız ve tercih ettiğiniz öğelerden gerektiği kadar indirme elde edersiniz.
  • Meşgulseniz ve web sitesi lansmanı için daha fazla zamana ihtiyacınız varsa, TemplateMonster çevrimiçi projenize hızlı bir başlangıç yapmanız için özel bir dizi hizmet sunar. Şirket, temalardan ziyade farklı web geliştirme, özelleştirme, optimizasyon ve diğer hizmetler sunuyor. Böylece hiçbir şey için endişelenmenize veya bir web tasarım ajansının hizmetlerine para harcamanıza gerek kalmaz.
  • Tüm dijital varlıklar premium destekle satılmaktadır. Satın aldığınız web tasarım ürününün geliştiricilerinden destek hizmeti alabilir, canlı sohbette profesyonel yardıma güvenebilirsiniz.
  • Pazaryeri, blog gönderileri, video eğitimleri, inceleme makaleleri ve sosyal medya yayınları dahil olmak üzere birçok eğitim materyali sunar.
  • Pazaryeri her zaman en son web trendlerini takip eder ve satıcılar için yeni ürün türleri ve araçlar sunar.
  • Her satıcının, kaydolmayla ilgili yardımdan banka hesabına nasıl para çekileceğine kadar birçok soruyu ve sorunu çözmeye yardımcı olabilecek bir kişisel yöneticisi vardır.

Son sözler

Web sitesi şablonlarını nasıl satacağınızı veya web sitesi şablonlarını nereden satın alacağınızı merak ediyorsanız, TempplateMonster dijital pazarı bu soruların her birine yanıt verebilir. Web tasarım ürünlerinin koleksiyonu, aldığınız ürün ve hizmetlerin kalitesinin yanı sıra etkileyicidir. TemplateMonster envanterindeki herhangi bir öğeyi "WMARACI" promosyon koduyla %7 indirimli olarak indirebilirsiniz. MonsterONE abonelik hizmeti ihtiyaçlarınıza daha iyi uyuyorsa, herhangi bir abonelik planında %10 indirim kazanmak için aynı promosyon kodunu kullanabilirsiniz!

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 4.67 / 5 (3 değerlendirme)

3 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al