wmaraci reklam

Hala İstediğiniz Sıralamada Değilseniz Bir de SEO Hosting Farkını Görün

Bir çoğumuz internet sitesini bireysel olarak dahi kursak ilk önceliğimiz bu site üzerinden kazanç elde etmek. Dolayısıyla da sitenin mutlaka arama motorlarında üst sıralarda olması ve kalıcı olarak bu sırada kalması gerekmektedir. Hal böyleyken de internet sitenizin üst sırada çıkması ve sıralamada kalması için SEO çalışması adı altında birçok çalışma yapılmaktadır.

Sadece Özgün İçerik SEO Çalışması İçin Yeterli mi?

Anahtar kelime ve arama hacmine göre bu sorunun yanıtı hem evet, hem de hayır. Düşük rekabette olan kelimelerde sadece özgün ve kaliteli içerikler ile sıralamada üst sıraya çıkmak mümkün olurken, rekabeti yüksek olan kelime ve sektörlerde ise sadece içerik ile bir yere varılması pek mümkün görünmemektedir.

Yoast SEO Eklentisindeki Bug, Sıralama Kaybetmenize Neden Olabilir!
İlginizi Çekebilir!

Yoast SEO Eklentisindeki Bug, Sıralama Kaybetmenize Neden Olabilir!

Yoast SEO eklentisini kullanıyorsunuz ve son birkaç ayda sıralamalarınızla ilgili anormallikler mi var? O halde siz de Yoast SEO eklentisinin kurbanlarından biri olabilirsiniz. Yoast’ın resmi basın açıklamasına göre Mart 2018’de yayı...

Hostingi Genelde Önemsemeyiz Ancak Hosting En Büyük Etkenlerdendir

İnternet sitesi ile yüksek kazanç elde etmek isteyen kişilerin genelde ilk mantığı maliyetleri düşük tutmak amacıyla “önce ucuz hosting ile başlayalım sonra yükseltiriz” düşüncesidir ki ilk hata burada yapılır.

Donanımsal olarak kötü olan ya da içerisinde kapasitesinin de fazlasıyla site doldurulan sunucularda yavaşlık, donma ve kapanma gibi sorunlar olup, internet sitelerinizin yavaş açılmasına neden olacaktır ki bu da sitenizin açılış hızını etkileyerek, sitenize giren ziyaretçilerin çok çabuk sıkılarak sitenizden çıkmasına ve sitenizin adının akıllarda olumsuz kalmasına sebep olacaktır. Tüm bunların yanı sıra paylaşımlı IP’lerde bir IP üzerinde binlerce site olacağından IP üzerinde yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluk, spam gibi durumlarda sizin siteniz de olumsuz etkilenebicektir.

Hayat Kurtaran Hosting – SEO Hosting

Tam bu noktada SEO Hosting paketleri imdadımıza yetişmektedir. SEO hosting paketlerinde, normal paylaşımlı hostinglere göre birçok avantaj bulunmaktadır.

  • Her sitenin IP’si farklı A ve C Class IP olacağından, sunucudaki sitelerden çok büyük oranda bağımsız olacaktır.
  • Paylaşımsız IP SEO Hosting ile siteniz sadece kendinize ait IP üzerinde barınacaktır.
  • Paylaşımlı SEO Hosting alınsa dahi, 1 IP üzerinde binlerce site olmaz, 1 IP üzerinde maksimum 20 adet site barındırılır ki bu da diğer sitelerde olacak herhangi bir sorundan etkilenmenizin olasılığını düşürecektir
  • Birden fazla siteniz olduğunda her sitenizin IP’si farklı Class IP olacağından kendi siteleriniz, sanki rakip siteler gibi görüneceğinden, sitelerinizden alacağınız backlinkler maksimum fayda sağlayacaktır.
  • Link inşanızı oluşturduğunuzda kalıcılık bilindiği üzere çok önemlidir. Dışarıdan alacağınız paralı backlinkler hem süreli olacaktır, hem de yüksek meblağlara sebep olacaktır. Ancak SEO Reseller Hostingler ile her sitenizin farklı Class IP de olması link inşanızın da çok uygun bütçe ile kalıcı olarak oluşturulmasına sağlayacaktır.
  • Paylaşımsız IP SEO Hosting paketleri ile SSL sertifikası aldığınızda tekrar IP almanıza gerek kalmayacaktır.

SEO Hosting paketlerinin yukarıda sayılan ve daha fazla sayılabilecek çok fazla faydası vardır.

Daha Büyük Projeler İçin de Çözüm Var, Kiralık Fiziksel SEO Sunucu

“Özel bir yazılımım var” ya da “özel bir projem var ve yüksek trafikler sağlayacak alt yapımız” var diyorsanız üzülmeyin. Kiralık Fiziksel SEO Sunucu paketleri ile yine tüm alt yapınızı kendiniz oluşturabilirsiniz.

Kiralık SEO Sunucunun da SEO hosting paketlerinde olduğu gibi bir çok avantajı vardır.

  • SEO Sunucu paketlerinde özel IP blokları sadece sizin sunucunuza atalı olacaktır. Bu sayede IP’leriniz hiçbir müşteri ile pay edilmeyecektir.
  • SEO IP’lerinizi paylaştırarak aynı şeklide IP’lerinizde birden fazla site ekleyerek paravan alt yapınızı sektörlere göre gruplayabilirsiniz.
  • SEO sunucu olması sebebiyle IP’leri paylaştırdığınız için SEO Reseller paketlerindeki gibi site limitlerine takılmazsınız. Örnek SEO reseller paketlerinde 10-20-30 adet gibi site ekleme limitiniz olurken, SEO sunucuda ise site ekleme sayınız bulunmaz.
  • SEO sunucuda, SEO hosting paketlerindeki gibi herhangi bir CPU ya da RAM limitlerine takılmadan yüksek performans elde edersiniz
  • Disk alanı sadece size ait olacağından yüksek disk kapasiteli paravan alt yapıları oluşturabilirsiniz
  • SEO hostinglerde sunucu yönetimi size ait olmadığından kısıtlı imkanlar olacaktır. Ancak SEO sunucu tamamen size ait olduğundan istediğiniz özelliklerde sunucunuzu yapılandırabilirsiniz. Örnek cPanel yerine plesk panel ya da DirectAdmin panel tercih edebilirsiniz.

Fiziksel Kiralık Sunucu paketlerinin bu ve bunlar gibi onlarca faydası vardır.

Sitelerimizde kimi zaman sadece özgün içerik yazarak, kullanıcı etkileşimini artıracak yazılar ile ve yüksek takipçili sosyal medya hesaplarında bu yazılar paylaşılarak yüksek hit elde etsek bile, esasında bu gelen trafik tamamen doğal olmakla birlikte sadece sosyal medyadan gelmektedir ve olası bir sosyal medya sorununda bu trafiği kaybetmek an meselesi olacaktır. Ancak doğal yollardan arama motorlarında üst sırada olan siteler ise trafiğini direkt olarak arama motorlarından sağladıklarından bu risk kısmen ortadan kalkmaktadır. Bu şekilde sağlayacağınız yüksek hitler SEO hosting paketlerinin yetersiz gelmesine sebep olacakken, SEO Sunucularda ise limit sorunu yaşamazsınız.

Türkiye’nin Lider SEO Hosting ve SEO Sunucu Firması Akweb Hostingi Olarak Neler Sağlıyoruz

Akweb Bilişim Hizmetleri olarak, tamamı firmamıza ait olan Supermicro, Dell ve HP markalı gerçek rack tipi sunucular ile 2 X 1 GBPS port üzerinden yüksek hızlar ile aynı şekilde toplamda 130 farklı A ve C Class SEO IP ler ile SEO Hosting, SEO Reseller, SEO Sunucu ve Fiziksel SEO Sunucu hizmeti vermekteyiz.

SEO Hosting ve SEO Reseller sunucularımızda samsung pro serisi SSD diskler, 128 GB ve 256 GB RAM’li, E5 serisi işlemcili sunucular ile hizmet vermekteyiz.

SEO fiziksel sunucularda ise samsung evo ve pro serisi SSD diskler, 16 GB ile 256 GB RAM kapasiteli E3 ve E5 serisi işlemciler ile kiralık fiziksel seo sunucu hizmeti vermekteyiz.

Tüm Hizmetlerimiz incelemek için www.akwebhostingi.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al