wmaraci reklam

LimonHost, Hizmetleri İle Sektörde Çıtayı Yükseltiyor

Bir web sitesinin internet üzerindeki IP varlığına karşılık gelen adı ya da adresi domain bir diğer deyişle alan adı olarak tanımlanıyor. Domain sayesinde internet üzerinden yayın yapılması, ürün ya da hizmet satılması ve pek çok farklı şekilde para kazanılması mümkün olabiliyor. Domain satın alındığı zaman domain satın alımın yapıldığı süre boyunca kullanıcı adına tescil edilmiş oluyor.  Domainin ne zaman düşeceğini öğrenmek için LimonHost’un Whois sorgulama aracına tıklanıp alan adının hangi tarihte biteceği öğrenilebiliyor. Yenileme tarihinde yenilemesi yapılmayan bir alan adı 80 gün içerisinde yeniden satın alınabilir duruma geliyor. Alan adları süresiz olarak kayıt altına alınamıyor. Alan adları için kiralama prosedürü geçerli olup ülke uzantıları için 5 yıl diğer domain uzantıları içim ise en fazla 10 yıllık kayıt yapılabiliyor. com.tr gibi ülke domainlerini tescil etmek yani satın almak isteyen kullanıcıların ilgili domainin belgeleri ile birlikte başvuruda bulunması gerekiyor. İsim ve soyismi için com.tr domaini satın alınmak istenildiğinde kimlik fotokopisi yeterli oluyor. Diğer durumlarda ise; faaliyet belgesi, ticaret sicili gazetesi, alan adı tahsis formu, şahıs firmaları için kimlik fotokopisi ve marka marka tescil belgelerinin ibraz edilmesi gerekiyor.

LimonHost, Whois sorgulama aracı ile herhangi bir domainin kime ait olduğunu sorgulamak isteyen kullanıcılara hizmet veriyor. Domainin sahibinin bilgilerini gizlememiş olması durumunda kullanıcılar kaydı yapan kişinin; e-mail, adres ve telefon gibi kişisel bilgilerine doğrudan ulaşabiliyorlar. Kullanıcılar satın aldıkları bir domaini LimonHost hosting paketlerine ekleyip cPanel arayüzü aracılığı ile diledikleri bir alan adına yönlendirebiliyorlar. Yine LimonHost müşteri paneli içerisinde bulunan Alan Adı başlığının altındaki Transfer bölümü aracılığı ile alan adını ve transfer kodunu yazarak domainlerini LimonHost’a transfer edebiliyorlar. Domain uzantıları girişimlerin markalaşmaları için önemli olabilse de arama motorları açısından herhangi bir önem arz etmiyor.

LimonHost Avantajlarından En Uygun Fiyatlar İle Yararlanabilirsiniz

Limonhost müşterileri isimsoyisim@alanadiniz.com adresine özel olarak herhangi bir ek ücret ödemelerine gerek kalmadan mail servisini kullanabiliyorlar. Hazır web sitesi tasarım aracından yararlanarak ücretsiz site kurulumlarını. Kolaylıkla tamamlayabiliyorlar. DNS Zone işlemlerini domain panelleri aracılığı ile herhangi bir ek ücret ödemeksizin online olarak yönetebiliyorlar.

İyi bir domain seçimi, kullanıcıların markalaşmasını ve yatırımlarının dönüşümlerini artırmalarını sağlamada önemli bir rol oynuyor. Bu nedenle domain adı seçimi esnasında; marka değeri yüksek, özgün, kısa ve akılda kalıcı isimlerin tercih edilmesi önemli bir nokta olarak kabul ediliyor. Domain uzantısının iş fikrini yansıtması ve domain adının işletme ile ilgili aramaları karşılama özelliği olan anahtar kelimeleri içermesine özen gösterilmesi uzmanlar tarafından tavsiye ediliyor. Bu sayede arama motorlarında üst sıralarda yer alınması sağlanabiliyor. Özel karakterler içermeyen kullanıcı dostu alan adları da web sitelerine hızlı erişim sağlanmasında etkili oluyor.

LimonHost’un müşterilerine sunduğu hizmetler arasında limitsiz hosting de yer alıyor. Limitsiz hosting belirlenmiş kullanım alanının zaman içerisinde artması ya da kullanıcının ihtiyacının artması durumunda herhangi bir kısıtlama yaşanması söz konusu olmadan disk alanında ya da aylık trafikte sınırlama olmaması şeklinde tanımlanabiliyor. Oldukça kullanışlı ve maksimum fayda sağlayan bir hizmet olan limitsiz hosting kullanıcılara internet sitelerindeki kullanımın artması durumunda herhangi bir sınırlama ile karşılaşmama ve hizmet kalitesinin düşmemesi avantajını sağlıyor. Aynı zamanda belirli bir sınıra yaklaşıldığında siteye erişimin yavaşlaması ya da sayfaların yüklenememesi gibi sıkıntılar ile karşılaşılması riskini de ortadan kaldırıyor. Bu nedenle limitsiz hosting aylık 500.000 civarında ziyaretçiyi hedefleyen, aktifliği yüksek internet siteleri için en uygun uygulama olarak kabul ediliyor. Özellikle e-ticaret sitelerinde limitsiz hosting paketlerinin tercih edilmesi hizmet kalitesinin devamlılığı açısından önemli bir nokta olarak kabul ediliyor. Kullanıcılar projelerinin yazılım diline göre Windows ya da Linux platformlarını tercih edebiliyorlar. LimonHost kullanıcıları limitsiz hosting sayesinde istedikleri kadar sayfa oluşturabiliyor ve bu sayfaları yine istedikleri hızla kullanabiliyorlar. En büyük sıkıntının yaşandığı disk konusunda ve trafik akışında da herhangi bir kısıtlama ve sınırlandırma yaşamamış oluyorlar. Yüklemelerini rahatça yapabiliyor ve alanlarını kolay bir şekilde yönetmenin tadını çıkarabiliyorlar.

LimonHost Veeam Bulut yedekleme çözümü sayesinde kullanıcılarının fiziksel ve sanal makinelerini karşılaşılabilecek olağanüstü durumlara karşı güvenli bir şekilde saklıyor. LimonHost tarafından sunulan bulut yedekleme çözümü ile şirket içerisine yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı veri yedekleri korunabiliyor. Veeam’in Cloud Connect özelliği ile herhangi bir ek donanıma ya da yazılıma ihtiyaç duyulmadan yedekler kolayca bulutta saklanabiliyor. LimonHost bulut yedekleme hizmeti ile kullanıcılarının verilerini dünya standartlarındaki veri merkezinde saklıyor. Önerilen erişilebilirlik kurallarına göre verilerin en az 3 kopyasının bulunması gerekiyor. Bu kopyaların 2 farklı sosyal medyada saklanması ve en az 1 tanesinin ilgili kurumun dışında olması öneriliyor. Veeam Cloud Connect hizmeti ile LimonHost kullanıcılarına verilerinin bir kopyasının kurumları dışında saklayabilme imkanını veriyor.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al