wmaraci reklam

Türkiye'nin En Büyük Prefabrik Yapı Showroomu Açıldı

Türkiye’nin lider prefabrik fabrikalarından biri olan ve 1996’dan beri alanında engin bilgi birikimi ve son 5 yıldır aktif şekilde üstlendiği prefabrik üretim ve ev imalat tecrübesi ile kalitesini ortaya koyan son derece başarılı bir işletmedir. Gelişen teknoloji ve işi alanındaki gelişmelere her zaman ön plandan bakarak kendini çağa uyduran ve edindiği görevlere etik iş anlayışına saygılı ve müşterilere verdiği sözü harfiyen tutan, başarılı; işinde profesyonel ekip arkadaşları ile işini son derece sahiplenen Asprefabrik istediğiniz alana, istediğiniz şekilde sizin yuvaya çevireceğiniz mükemmel bir ev yapabilir.

Prefabrik evler; prefabrik yapılar kurulumu son derece kolay ve inşası çok kısa zamanda yapılabilen kullanışlı ve diğer evlere nazaran daha ekonomik olan bir yapı şeklidir. Prefabrik yapılar tüm malzemeleri önceden fabrikada hazırlanarak istenilen yere yapılan su basmanı üzerine gerektiği gibi monte edilen ve kurulumu tamamlandıktan sonra sorunsuz, hızlı ve kolay şekilde kullanılabilen yapı tipidir. Prefabrik yapılar pencereleri, duvarları, kolonları her türlü yapı malzemesi fabrikada boyutlarına göre üretilir. Zemin betonu, su basmanı, giderler vb. ev alt tabanı yapıldıktan sonra gerektiği gibi ve istenilen yapı şartlarında inşa edilir. Çelik kolonlar ile yapılan prefabrik evler iki katlıda yapılabilir ve çelik maddeler kullanıldığı için son derece güvenli ve kalitelidir. Asprefabrik çeşitli üretim şekilleri ve birçok alanda kullanabileceğiniz son derece kaliteli prefabrik evler üretmektedir. Bu prefabrik evler tek katlı ya da iki katlı olabilir. Aynı zamanda şantiye ve ofis binaları, cumbalı prefabrik ofisler, şantiye yemekhaneleri ve yatakhaneleri, çelik hangar depolar ve zemin betonu ile ev, ofis ve şantiye için gerekli olabilecek her türlü yapı çok kısa ve kolay bir şekilde kalite anlayışı ve müşteriye olan sonsuz saygı ile inşa edilmektedir.  Asprefabrik konteyner çeşitleri ile size ister ev ister ofis ya da başka bir amaçla kullanabileceğiniz yapılar oluşturmaktadır. Konteyner paket ev ile istediğiniz her yere kolay kuruluma sahip ve kullanışlı aynı zamanda ekonomik bir ev yaptırabilirsiniz. Asplus konteyner, WC-duş konteyner ve projeleri ile size çok kolay bir o kadarda kaliteli yaşam alanları oluşturan Asprefabrik’in referanslarını ve web sitesindeki fotoğraflara da bakarak yapıları daha yakından görebilirsiniz.

Güvenlik kabinleri nedir ve nasıl inşa edilir; güvenlik kabinleri gerek okul gerek site kapı girişlerinde bulunan ve güvenlik elemanlarının ortak olarak kullandığı kabindir. Her mevsim kullanıma uygun olan ve güvenlik elemanının gerekli görevlerini yerine getirmesi için uygun şekilde tasarlanmış olan güvenlik kabinleri boyut farkı olarak üretilir ve fabrika girişlerinden istenilen her yere monte edilebilir. İçerisinde güvenlik elemanlarının oturabileceği; masa, sandalye ve gerekli ofis araçlarının bulunabileceği her türlü imkan sağlanabilen bir kabindir. Asprefabrik kaliteli ve güvenli üretim ve inşa anlayışı ile birçok boyutta güvenlik kabini üretmektedir. Asprefabrik’in ürettiği güvenlik kabinleri 150x150 boyutundan başlayarak 150x215, 150x270, 215x215, 215x270, 215x390, 270x270, 270x390, 270x510, 270x630 ve son olarak 270x750 boyutlarında birçok ürünü bulunmaktadır. Her parçası son derece kaliteli ve uzun zaman sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz güvenlik kabinleri istediğiniz her yerde ve her amaç ile kullanılabilir. Güvenlik kabinleri boyutlarına göre kapı ve pencere sayısında da değişim yapılabilir. En büyük boy olan 270x750 güvenlik kabini 3 pencere ve tek kapı olarak üretilmektedir. İstenildiği takdirde çift kapı yapılabilir. Kış aylarında ısıtıcı kullanılmasında hiçbir problem bulunmayan güvenlik kabinleri aynı zamanda ısıyı içeride tutma konusunda başarılı bir üretimdir.

Su depoları; su deposunu seçmeden önce kullanım amaçlarını ve depoya verileceği konuma karar verilmelidir. Depo seçiminden önce deponun ne amaçla kullanılması gerektiği belirlenmelidir çünkü üreticiye deponun kullanım amacı belirtilmeden üretimin yapılması sakıncalıdır. Eğer depoyu içme suyu ve ya temiz su deposu için kullanılması planlanıyorsa UV stabilizanlı şekilde üretilmiş olması gerekmektedir. Üretim esnasında deponun yoğunluğu ve kalınlığı arttırılmış olarak üretilmiş olmasına dikkat edilmeli. Eğer depoyu kuracağınız alana karar verdiyseniz ve girişi dar bir alana yapılacaksa alanında monte edilen depolar tercih etmelisiniz. Bunun için en önemli nokta imalat isteyeceğiniz firmadan gerekli yapıda üretim istemenizdir. As prefabrik alanında başarılı ve kaliteli işe anlayışı sayesinde istediğiniz boyutlarda üretim yapabilmekle birlikte istediğiniz şekilde monte edebilmektedir. As prefabrik üretim yaptığı su depolarından yatay ve dikey olmak üzere farklı boyut ve yapılarda su depoları tasarlamaktadır. Farklı maddelerden yapılan su depoları polietilen, polyester ve mavi olmak üzere 3 çeşide ayrılmaktadır. Bunların yanı sıra madde dönüşümü ya da üretimi yapabileceğiniz dik silo salamura depoları ve turşu zeytin depoları ile normal bir su deposunun iş alanlarını genişletmekte kullanım amaçlarını çeşitlendirmektedir. Su depolarını ister iş yerlerinizde ister evinizde isterseniz sulama yapmak zorunda kalacağınız tarla ya da bahçelerinizde kurulum yapabilirsiniz. Edindiğiniz su depolarının temizliğini düzenli olarak yaptığınız takdirde as prefabrik ürünü olan hiçbir depoda temizlik ya da sağlık sorunu yaşamazsınız.

As prefabrik geniş kapsamlı bilgi içeriği ve ustalarına da ulaşabileceğiniz geniş iletişim bilgisi ile size kolay hizmet vermenin ve iletişim sıkıntısı çekilmeden istediğiniz her türlü soruna çözüm bulabilmeniz için sitesinde tüm iletişim bilgilerini vermektedir. Sizde eğer prefabrik yapılar yaptırmak ya da güvenlik kabini almak hatta prefabrik bir fabrika yaptırmak için bile as prefabrike danışabilirsiniz. Size ev ya da ofis hatta fabrika yapmak istediğiniz alan için geniş bir araştırma ve neler yapabileceğiniz hakkında kapsamlı bilgiler verdikten kendi tasarımları ile sizin seçmek istediğiniz herhangi bir yapı varsa isteğinize göre şekillendirmek ya da üretime geçtikten sonra sizin istediğiniz zaman ve istediğiniz şekilde inşasını yapmaktadır. İster kabin ister depo almak isteyin eğer neye karar vereceğinizi ve ya nasıl kurulum yapmanız gerektiğini hatta neyi tercih etmeniz gerektiğini bile bilmezken size en iyi ve kaliteli hizmeti verecek olan as prefabrik’ e güvenebilirsiniz. Kaliteli işleri ve etik çalışma anlayışı ile birleştirdiği teknolojik olanaklarını sizin memnuniyetiniz için kullanacak olan ulaşmak için internet sitesi olan www.asprefabrikyapi.com adresine girip istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz. 3 adet showroom merkezi bulunan as prefabrike Kumburgaz, Çatalca, Ege showroomların da ulaşabilirsiniz. Size yakın olan showroom için adres alabilir ve ya telefon numarası ile iletişime geçebilirsiniz. Eğer aklınızda bir proje varsa öncelikle 0212 884 10 10 numarasını arayarak teklif isteyebilirsiniz. Sitesinde 4 dil seçeneği ile hizmet veren as prefabrik size kaliteli ürün ve hizmet verebilmek için Türkiye’nin her yerine zamanında ve olması gerektiği şekilde ulaşmakta ve görevini yerine getirmektedir. Asprefabrikyapi.com sitesine girerek prefabrik evler ve ya prefabrik olarak yapılan her ürün hakkında bilgi alabilir ve resimlerine bakarak sizde istediğiniz projeyi seçebilirsiniz. Seçtiğiniz seçenekler arasında metre kara farkı varsa ya da yapısında bir farklılık olmasını istiyorsanız teklif anında belirtebilirsiniz. Alanında öncü ve lider olma başarısını her zaman devam ettirecek olan as prefabrik aramanızı beklemektedir.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al