wmaraci reklam

Uydu ve Elektronik Ürünleri Dev Tedarik Merkezi

Elektronik ile ilgili ürün tedariği öncesi derin araştırmalar günümüzün ritüeli haline geldi. Teknoloji ile buluşan dev firmalar, ürün ve hizmetlerini internetten tanıtmaya, var olan güçlerini internette uygun fiyat / kaliteli hizmet politikasıyla süsleme başladılar. Bu gelişmeler son kullanıcılar için oldukça yararlı oldu nitekim rekabet arttıkça ürün ve hizmet kalitesi artarken fiyatlar da makul seviyelere indi. Önceleri çok fazla el değiştiren ürünler artık dev bayilikleri olan firmalardan direkt olarak satıcıya ulaşabiliyorlar. Bu iki taraf için de kazançlı bir sistem demek.

Mert-er Elektronik, internetin gelişimine ayak uydurmuş, mevcut web sitesi ve b2b sistemi ile sektörde ağırlığını hissettiren dev bir marka. 1984 yılında İstanbul – Bakırköy’de kurulan şirket, uydu alıcı sistemleri başta olmak üzere birçok elektronik malzemeyi en uygun fiyatla evlerinize getiriyor.

Şirketin dev markaları arasında; Powermaster, Weko, MAG, Hello, Huayu, Mersat, Magicvoice, Magbox, Elektromer bulunmakta. Şirket sadece son kullanıcıya değil, aynı zamanda toptancıya da ürün tedariği yapabiliyor. Bunun için bambaşka bir sistemi de aktif olan Mert-er elektronik, sektörün internetle buluştuktan sonra nerelere varacağını belirkeyen bir yapı olarak da görülmekte.

Buradan yapılan alışverişlerde garanti koşulları işliyor mu?

Evet, elbette. Standart bir satıcıya mal tedariği yapan bir firma olduğundan alışveriş yapılan dev markalardan ürün garantileri hakkında ek isteklerde de bulunabilir bir yapı.

Raspberry Pi’nin Yeni 10 Dolarlık Bilgisayarı; Zero W
İlginizi Çekebilir!

Raspberry Pi’nin Yeni 10 Dolarlık Bilgisayarı; Zero W

Mini ve DIY (Do it Yourself) bilgisayar çipleri üreticisi Raspberry Pi, 5. yaşını yeni ürün lansmanında yeni bir cihaz ile birlikte kutluyor. 5 koca yılı ardında bırakan ve toplamda bu güne dek 12 milyon mini bilgisayar satışı gerçek...

Sadece uydu alıcı sistemleri mi var?

Uydu sistemlerinde güçlü bir tedarikçi olan Mert-er Elektronik; elektronik malzeme, tv yedek parça, seslendirme, güvenlik sistemleri ve ağ sistemleri üzerine de geniş tedarik ağına sahip. Bu ürünlerle de tamamlayıcı niteliği taşıyarak sizlere alanında en uygun fiyatı sunmaktadır.

Yurtdışından sipariş verilebilir mi?

Evet, Merter elektronik yurtdışına da ürün gönderebilmektedir.

Hepsi ve daha fazlası için ziyaret etmeniz gereken adres: https://www.merterelektronik.com

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al