lostyazilim

Kredi Kartı Harcamalarınızda Axess Ayrıcalıkları Yanınızda

Alışverişlerini nakit harcama yerine kredi kartı ile yapmak isteyen kullanıcıların en büyük destekçisi Axess Kredi Kartı olmuş durumda. Kredi kartından daha fazla avantajlar sunan Axess sayesinde, hem alışverişlerinizi yapabilir hem de yaptığınız alışverişler ile yeni chip-paralar kazanarak, bunları başka alışverişlerinizde de kullanabilirsiniz.

Alışverişi kolaylaştıran kredi kartı olma özelliği taşıyan Axess Kredi Kartı’na ilk defa sahip olacak Akbank müşterileri ekstra avantajlarda kazanıyor. Axess sahibi olmak isteyen müşteriler, Akbank internet sitesi üzerinden kredi kartı başvuru işlemlerini kolayca yaparak, anında kart sahibi olabilirler.  1.250 TL’ye varan chip-para kazanma fırsatı elde eden Axess Kredi kartı sahipleri, ayrıca 6 aya varan % 0 faizli 15.000 TL’ye kadar taksitli avans kullanabiliyorlar. Axess Kredi Kartı kullanıcıları, böylece hem harcamalarını kontrol ederken hem de sıfır faizli kredileri ile diğer nakit ihtiyaçlarını da karşılamış oluyor.

Kredi kartı başvuru işlemleri sonuçlanan kullanıcılar, kartlarını fiziki alışverişlerinde POS cihazlarında ya da diğer ödeme yöntemlerinde kullanabilecekleri gibi, sanal kart özelliği ile de kartları kendilerine ulaşmadan online ödeme sistemleri ve dijital ödemelerde de kullanabilirler.

Akbank kart başvurusu ile harcadıkça 1.250 TL’ye kadar chip-para kazanın

Akbank internet sitesi üzerinden kredi kartı başvurusu yapan müşteriler, açılan sayfa üzerindeki formu doldurarak en kısa zamanda Axess Kredi Kartlarına sahip oluyorlar. Bu kartları ile hemen alışveriş yapma imkanı elde eden Axess Kredi Kartı kullanıcıları, market, akaryakıt ve elektronik sektörlerinde yapacakları her 1.500 TL ve üzeri harcamaya 250 TL chip-para kazanma fırsatı yakalıyor. Kampanyaya katılan kullanıcılar toplamda 1.250 TL’ye kadar chip-para kazanabiliyor. Kart sahipleri kazandıkları bu chip-paraları isterlerse başka bir alışverişlerinde kullanabilecekleri gibi isterlerse, kartlarının extre ödemelerinde de kullanabilirler. Böylece Axess sahipleri, hem alışverişin en avantajlı halini yaşarken hem de daha fazla kazanç elde etmiş oluyor.

Akbank’ın dijital uygulaması olan ve fırsatları kullanıcılara sunan Juzdan uygulaması üzerinden hemen katıl butonu ile anında kampanyalara katılabilirsiniz. Juzdan üzerinden size özel diğer kampanyaları da görebilir, bunlara katılarak alışverişlerinizi daha kazançlı hale getirebilirsiniz. Tüm bu avantajlarından yararlanırken, ilk yıl kart ücreti de ödemiyorsunuz.

15 Ağustos 2023 tarihine kadar devam eden toplamda 1.250 TL’ye varan chip-para kazanma fırsatı sunan bu kampanyadan yararlanmak için hemen Akbank internet sitesini ziyaret ederek, kredi kartı başvuru işleminizi gerçekleştirin.

Bulut Bilgisayarlar Geleceğin Teknolojisi mi?
İlginizi Çekebilir!

Bulut Bilgisayarlar Geleceğin Teknolojisi mi?

Bulut teknolojileri çıktı çıkalı, dünya genelinde atılan büyük bilişim adımları üzerine konuşuyoruz. Bu adımların bazıları silinip giderken, bazıları uzun yıllardır bizimle birlikte. Peki, uzaktan yönetime olanak sağlayan bul...

Akbanklı olun % 0 faizli 15.000 TL taksili avansa sahip olun

Harcamaların ve ihtiyaçların arttığı dönemlerde, Akbank yeni müşterilerine çok güzel fırsatlar sunuyor. İlk kez dijital karta başvurarak Akbanklı olan kullanıcılar 15.000 TL nakit avans kullanma imkanı elde ediyor. 6 ay vadeli Yüzde 0 faizli olarak kullanıcıların hizmetine sunulan bu nakit avanstan yararlanmak için yapmanız gereken tek şey Akbank internet sitesine girerek, kredi kartı başvurusu yapmak ve burada bulunan formu doldurmak. Yaptığınız başvurunuzun olumlu olarak değerlendirilmesinin ardından hemen kartınızı ve sıfır faizli olarak size tahsis edilen nakit avansınızı kullanabilirsiniz.

48 aya varan taksitlerle kredi sahibi olun

Akbank Kredi Kartları, müşterilerine alışveriş ödemelerinin yanında nakit ihtiyaçlarının giderilmesinde de büyük kolaylıklar sunuyor. Akbank Kredi Kartı sahipleri, acil nakit ihtiyaçları olduğu zaman, kartlarının anında kredi özelliği ile nakit ihtiyaçlarını gidermek için kredi talebinde bulunabilirler. 48 aya varan taksitler ile anında kredi sahibi olan kullanıcılar hem nakit ihtiyaçlarını gidermiş oluyor hem de borçlarını 48 ay gibi uzun vadede rahat rahat ödeme imkanı elde etmiş oluyor.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 3.33 / 5 (3 değerlendirme)

3 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al