wmaraci reklam

WhatsApp'a GIF Paylaşma Özelliği Getirildi

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp sonunda beklenen GIF paylaşma özelliğine kavuştu. Bugün WhatsApp tarafından yayınlanan güncellemeyle birlikte iOS cihaz kullanıcıları için WhatsApp’ın GIF paylaşma özelliği güncelleme olarak sunuldu.

Facebook Messenger, iMessage ve daha birçok servisin GIF paylaşma özelliğine sahip olduğunu göz önünde bulunduracak olursak WhatsApp’a GIF paylaşma özelliğinin kazandırılması konusunda geç kalındığını bile söyleyebiliriz. WhatsApp’ın yeni GIF özelliği sayesinde artık konuşmalarda verilmek istenen duygu karşı tarafa daha iyi hissettirilebilecek ve konuşmalar daha renkli hale gelecek.

WhatsApp’ın yeni güncellemesinde kullanıcılara sadece hazır GIF dosyalarını paylaşma imkanı sunulmuyor. Kullanıcılar isterlerse 6 saniye uzunluğundaki videolarını kullanarak kendi GIF’lerini oluşturabiliyor, ve bunları sohbet ekranından paylaşabiliyor.

Hazır GIF dosyaları için WhatsApp da diğer popüler servislerde olduğu üzere yine Giphy servisinden faydalanıyor. iPhone’un yeni nesil cihazlarının sahip olduğu Live Photos seçeneği de artık WhatsApp sayesinde aktif olarak kullanılabilecek. iPhone kullanıcıları çektikleri bir Live Photo’yu 3D Touch özelliğinden faydalanarak doğrudan WhatsApp üzerinden GIF olarak paylaşabilecekler.

Güncelleme şuan için sadece iOS işletim sistemine sahip cihazlar için sunuldu ancak kısa bir süre sonra aynı güncelleme Android platformu başta olmak üzere diğer platformlar için de sunulacaktır.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al