kabus54
Makale Yazarı ve Editör
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / K
-
Meslek
makale yazarlığı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
Bir bayan bayanlara özel konuları kendini de göz önüne alarak ve aynı zamanda da kendi hayatından örnek vererek doğru bir şekilde kaleme alır. Bir erkek ise; kaynağa bakarak o yazıyı tamamlar. Sonuçta her ikisi de özgün yazar; ancak, web site sahibi daha çok yaşanmışlık içeren bilgiyi isteyebilir. Bir bayan olarak dediğinize katılmıyorum. Örneğin; ben her konuda makale yazarım ama Metin 2 yazısı yazmak beni sıkar, 2016 Modası başlıklı bir yazıyı yazarken keyif alırım... Müşteri de işinden haz alan yazar aramakta haklıdır. Bence konuya buradan bakınız...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
61, (%95)
Valla belki de son bir haftadır bu yazılanları dillendirmek istiyordum ama vazgeçiyordum açıkcası. Bende makaleler yazıyorum ve şuan kürtaj, tüp bebek ve birçok kadın konusunda, birçok üniversite mezunu bayandan daha bilgili olduğumu düşünüyorum. Sonuçta sıfırdan bir şeyler yazmıyor, olanları değiştiriyoruz. Burada önemli olan tek unsurun, okuduğunu iyi anlayarak doğru imla kuralları çerçevesinde uygun cümleler üretebilmek olduğunu düşünüyorum. Kadınlar bir araba reklamında mini etekli bir kadın oynadığında, "Al işte bak. Kadın obje olarak kullanılıyor" diye veryansın ederken, bazı bayan yazar arkadaşların özellikle "Bayan yazardan" "Bayan makaleciden" diye başlamalarını açıkcası hayretle karşılıyorum. Çok güzel bir konuya değinmişin arkadaşım. Yani neden cinsiyete atıfta bulunuluyor anlamıyorum. O bayan arkadaşların çoğu ile istedikleri konuda makale yarışına girmeye hazırım. Buradaki arkadaşlarda şahit olup değerlendirme yapabilirler. Bana göre gerçekten hiç yakışık almayan bir durum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Böyle düşünmemek lazım. Ve tabiki işini pazarlamada bu gibi belirleyici unsurlar öne çıkarılabilir. Sadece bayanların tecrübe sahibi olduğu konularda (regl, hamilelik dönemleri gibi) bayanlar daha avantajlı. Bu gibi satış konu başlıklarında bayan makale yazarı, yüksek lisans ögrencileri, öğretmenler gibi unsurları belirten birçok kişi var ve bu da normaldir.
Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Evet arkadaşlar BAYAN 'dan makale yazısı isterseniz pm üzerinden ulaşabilirsiniz. Bayan makale yazarımız mevcuttur :D
Yahu bazıları tamam EYVAALLAH titizlik bakımından falan bayanları tercih ediyor bazılarıda muhabbet sohbet için nedenirki..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
@kabus54 ben zaten kpssyi kazanmamış bir öğretmenim. Yani zaten sınava falan girmiyorum. Diploma ve transkript özetimde "Bilişim Teknolojileri Öğretmeni" yazıyor. Yani ben atansam da atanmasam da, öğretmenlik mesleğini devam ettirmiyor olsam da Bilişim Teknolojileri Öğretmeniyim. Benim sorduğum soru şu, kadın olmak neden makale konusunda sizi bir üst noktaya çıkarsın?
Haber sitesinde editör iseniz bunu belirtebilirsiniz, diplomanız ya da ünvanınız bu iş kapsamındaysa belirtebilirsiniz. Ama sizinki sadece "kadınlık" konusunu pazarlamak oluyor.
Siz hiç telefonda konuşurken "öncelikle ben kadınım" diyor musunuz? Manavdan alışveriş yaparken "ben kadınım" diyor musunuz?
Not: sizin bu tarz konu başlığında ilanınız var mı bilmiyorum ben size değil sadece sizin görüşünüze cevap veriyorum. "kadınlık" konusunu pazarlamaktan kastım da "kadınlar en iyisini yapar" algısına ithafendir lütfen yanlış anlamayınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.