-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
4x12 yapma , 3x8 en iyisidir.programini her 2 ayda bir degistirki kaslarina farkli sok etkileri gitsin , belli zaman sonra kaslar ayni hareketlere alisiyor ve gelisim olmuyor.su bol ic.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Katzfiel aynen 10-15 günüm kaldı sonraki programım da o şekilde olacak 12 10 8 tekrar gibi :) drop setler şahane şeyler olcak :D
Kurumsal, E-ticaret ve Özel Yazılım ve SEO İhtiyaçlarınız İçin BCYSoftware Solutions firması olarak yanınızdayız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Katzfiel valla egoyla işim gücüm yok ben kendi sporuma bakarım sadece :) hocalarımdan ders almasını bilirim :)
Kurumsal, E-ticaret ve Özel Yazılım ve SEO İhtiyaçlarınız İçin BCYSoftware Solutions firması olarak yanınızdayız.
suskun009
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Şuan işsiz...
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
17, (%88)
Ben de yazılmak istiyorum ama işe başlayınca evde temeli oluşturdum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
suskun009 bencede yazıl güzel aktivite oluyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kardeş sporunu yap istediğini ye iç ancak kesinlikle sporcu besinlerinden kullanma ben kullandım kilo alamadan çok hızlı kilo verdim hani şöyle düşünme doktoru sordum bir şey olmaz arkadaşım kullanıyor bende kullandım bir şey olmaz deme dikkat et kardeş.
Çanakkale
HTF
Digital Marketing
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
1 ay 1 hafta oldu benimde :) Yazın 3 ay boyunca can kurtaranlık yaptım sudan çıkmadım. 1 ayda omuzlarımın ve sırtımın daha çok geliştiğini hissettim. :) Bu ayın sonunda Universall Mass Gainer alıcam. Fazla öğün yeme şansım olmadıgı için ara ogunlerde 1'er ölcek alacağım :)
Bakalım şuan 66 kiloyum. Başladıgımda da 66 idim fakat arada inanılmaz derece de sıkılaşma farkı var.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
4 yıl boyunca vücut geliştirme yaptım. İş hayatına geçince devam etme imkanı olmadığı için bıraktım gitti. Hayat sporsuz daha güzel hem para bana kalıyor hem türkiyenin her yerini geziyorum. Hemde bunu yemeyim şunu yiyeyim derdi yok bulduğunu yiyorsun mis gibi :)
Vakit öldürmek için spor güzel bir uğraş. Sosyalleşme için vs
-----Dipnot----
Uyarı niteliğinde olsun düşünen varsa :)
Toz kullandık mı evet sonra ne oldu karaciğer sorunları çıktı, sarkmalar çıktı, böbreklerde sıkıntı çıktı bunlarla uğraştık 1 yıl geçti.
Toz kullanmayın, düşünmeyin bile. Sağlık açısından hepsi sıkıntılı spor ile uğraşacak adamın zengin olması gerekiyor ki doğal beslenip gelişsin etin 60 tl olduğu bir memlekette bu sıkıntı, zamanında tozları 90 tl den alıyorduk şimdi baya almış yürümüş