-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
bilgisayar
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
yaşın kaç sadece kız arkadaşınmı? velenmeyimi düşünüyorsun? yoksa sırıl sıklam aşıkmısın durum nedir
Ek Olarak: EVLENMEYİ*
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sanırım seçenek sırıl sıklam aşk olacak. Gerçekten başkasından görmediğim değeri ondan görüyorum kısa süredir çıkmaya rağmen iyi günde de kötü günde de ben onun yanındaydım oda benim. Gerçekten ilkdefa birine karşı bu derece ggüçlü bi duygu hissettim ama o olanları öğrenmek zoruma gitti. Ama çocukluk aklımı ergenlik mi artık neyse yapmış bir şeyler. Bildiğimi çaktırmadan sorduğum halde bile ağlamaya başladı. Biraz konuştuk ve şundan eminim yaptığı hatanın farkında ama mesele benim nasıl bir yol izlemem yönünde. Benim yaş 18 i geçti ama o 17 o yüzden savcılığa gitmek ailesinin ve çevresinin haberi olmasına neden olur.
rude61
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci | Çevirmen | Truzim İşletme Mezunu | Grafiker | Oyun Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ayrilmak hocam benim görüşüm..Saygılarımla
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
web yazılım
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
arkadaşım kendi duygumu söyliyim ergenlik filan boş iş çevremde de öyle kızlar varki vay lan dersin onlar hiç mi ergen olmadı istemiş atmış diyosun bi kaç tanesinde de beraberler değmez sen o kızla evlendin o işi yapcaksın lan demezmisin benden önce tenine başka ten değmiş haaa sende önceden böyle bi halt yaptıysan demeye hakkın yok.. sen bugune kadar temizsen temiz kız bulacaksın ergenlikmiş vayyy bahane hazır benim canımda istedi ergenlikte bi kız ile bişeyler yapmak aklıma gelen ilk şey ya ilerde şansıma böyle kız gelirse ne diycem hakkım olmaz dedim en fazla öpüştüm bu ilerde pişmanlık yasıycaksan bırak 22 yasındayım yasını bilmiyorum abi tavsiyesi arkadaş tavsiyesi herkes dengine bi kaç kişi düşüncemi sevmeyebilir ama işte buda benim kendi duygularım sen temizsen temizi hak ediyosun değilsen bu konuyu açman bile hata :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Güvenlik Ekipmanları
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kusura Bakma Ama Resimden Ötesi de Olmuştur. Resim isteyen kişi sadece resimle bırakmaz.
MaxTeknoloji.Net - Bozkurt.Net.TR