lostyazilim

Bir fırın açmak istiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.

27 Mesajlar 12.097 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ArdaEgridere ArdaEgridere Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 1247
  • Beğeniler 77 / 110
  • Ticaret 6, (%83)
hocam internetten araştırın bence
tanerava

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

TheBurak TheBurak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 175
  • Beğeniler 27 / 15
  • Ticaret 1, (%100)
Mesaj Silindi.
 

 

Mrkurt Mrkurt Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bilgisyar / Teknik Servis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 94
  • Beğeniler 49 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam benim çok aradığım ve bulamadığım , Tahinli pide Ve Tosuncuk(içi mercimekli küçük börek ) Bunları araştırırsanız Marmara bölgesinde bunları yapan hiç görmedim.Bunlarıda ekstra olarak satarsanız . Size geliceklerinden eminim.Para kazanmakda en son önceliğiniz olsun önce işinizi sevin.
tanerava

kişi bu mesajı beğendi.

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)
"konuyla alakalı değil ama bu forumda bunuda mı görecektim" demedim değil.
tanerava Ersen16

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

VipTema VipTema Vip Tema Web Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad Ö** I**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 704 / 703
  • Ticaret 21, (%100)

amatoryus adlı üyeden alıntı

Hocam öncelikle ekmekleri özgün yapın. Backlink falan alın :))


:) :) Bu süper olmuş ya :)
tanerava amatoryus

kişi bu mesajı beğendi.

HknCOLAK HknCOLAK www.hakancolak.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhasebe, Blogger
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 874
  • Beğeniler 84 / 394
  • Ticaret 0, (%0)
Ekmek, poğaça, pide vs ek olarak kurabiye, tatlı, kek gibi şeylerde ekleyebilirsiniz. Bizim burada ki fırın bu şekilde çalışıyor.
tanerava

kişi bu mesajı beğendi.

www.hakancolak.com

GokhanGok GokhanGok Karşıyakalı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgisayar donanım uzmanı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)
Boyoz yap hocam istanbulda boyoz bulmak cok zor gelip alırım =)
tanerava nettebugun

kişi bu mesajı beğendi.

Kuva-i Kafsinkaf

murat709 murat709 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad N** D**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 48 / 66
  • Ticaret 8, (%100)
Öncelikle işlek bi yere çekmelisin.Açtığın yerin dışana masalar koymalısın. Gelen müşteriler oturur çay içer yada pasta yer. Fırın açacaksan mutlaka bunlara girmelisin bence. Sadece ekmek değil, Yaş pasta, kuru pasta, Baklava, Kadayıf, Şeker pare gibi tatlılarda çıkarmalın. Bunları hem paket olarak satarsın hemde dışarı koymuş olduğun masalardaki insanlara satarsın.
tanerava

kişi bu mesajı beğendi.

tanerava tanerava İlle Edep, İlle Edep Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek EVDEN EVE NAKLİYAT
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 473
  • Beğeniler 108 / 107
  • Ticaret 56, (%100)

amatoryus adlı üyeden alıntı

Hocam öncelikle ekmekleri özgün yapın. Backlink falan alın :))


tanıtım yazısıda alayımmı ?

Ek Olarak:

ermaneray adlı üyeden alıntı

Özellikle ramazan ayi kritik aydır pide ustası bulamazsın yada elinde tutamazsın bir bakmışsın komşu fırıncı 500 tl fazla vermiş usta gitmiş
çalışan eleman iyi olursa ekmek satılır odun daha maliyetli ve zor daha önce doğalgaz ile çalışan usta odunun ateşi külü vs uğraşmam deyip gidebilir ama odun ekmeğinin tadi bir başka olur
velhasıl eleman eleman eleman gerisi için tedarikçi kanalı falan ayarlarım ciddi olduğuna inanir ve görürsem


Vallahi hocam elamandan yana sıkıntım yok 3 kişi biziz artı 2 elaman tuttukmu sıkıntım kalmaz her halde

Ek Olarak:

tevfikaktunc adlı üyeden alıntı

Öncelikle inşallah başarılı olursunuz.
Lakin bizim burada derler ki çıraklığını yapmadığın bir işin ustalığını yapamazsın derler. Ama gönülden isterim ki işiniz tutsun, çünkü emek sarf edilecek, masraflar çok olacak.


Hocam sizin orası neresi bilmiyorum ama gerçekten haklılar ama olaya bir de şu açıdan bakın .
inanmadığınız hiç bir işi başaramazsınız veya inanmadığınız hiç bir işte başarılı olamazsınız.

Ek Olarak:

AlfaOis adlı üyeden alıntı

Fırın işi zor iştir, fırıncılara bakarsanız köklü fırıncılar uzun yıllar babadan oğula bu işi yaptıklarını görürsünüz keza çalışanlarınız güvenilir olması gerekir, arkadaşların dediği gibi güvensiz adamlar ramazan dönemleri gibi dönemlerde zaten belli olur, neden köklü fırınlar dedim bu adamların hali hazırda kontakları vardır siz bu adamlar ile tecrübesizlikle fiyatta yarışa giremeyeceğiniz gibi size bulunduğunuz yerde çok daha ucuza bir fiyattan satış yaptırmazlar, İstanbul için konuşuyorum, bu konular üzerine 1-2 olay görmüştüm özelden yazarsanız bilgilendiririm. Aynı şekilde tek tavsiyem bulunduğun yerde okul yoluna yakın ve fırın olmayan işlek bir cadde de fırın açmanız sadece marketlere bakkallara bel bağlamayıp, diğer unlu mamüllerden de para kazanmayı hedeflemeniz daha sağlıklı olacaktır.


hocam evet köklü bir tarihi olabilir ama benim bulunduğum yerde istanbul bağcılarda bana diş gösterecek kişi tanımam çünkü buranın en eskilerinden biride biziz çevre hep bizden. tek sıkıntım 2 elaman oda olur diye düşünüyorum olmazsada en fazla 4 ay zarar ederim. çünkü benim zaten rayına oturmuş bir işim var ondan belirli bir gelirim var zaten.
bugün bir yere bakacağım dediğiniz gibi okul yolunda, ben simit poğaça ürünleride satmayı planlıyorum

Ek Olarak:

kalemdir adlı üyeden alıntı

Ben poğaça , pide, simit vb. yanında değişik ekmek çeşitleride üretmenizi isterim. Hangi ilde açacaksınız bilmiyorum , mesela büyük illerde lavaş bulmak zor , büyük marketlerde satılan lavaşlar yufka gibi incecik oluyor, Urfa'ya gitmişseniz bilirsiniz onların lavaşını , ilgi ne kadar olur pek bilmem ama ben olsam alırdım (fiyata da bağlı tabi.) .

Yani kepeklisi olsun , lavaşı olsun bol çeşit ekmekte üretilmeli. Hatta fırının önüne masa sandalye koyarak ekstra bir kafe hizmetide verebilirsiniz, Simit,poğaça - çay


hocam simit poğaça kesinlikle olAcak lakin lavaş olmaz çünkü istanbul gibi bir yerde lavaşı pide yapan salonlar lokantalar yapıyor günlük 5 10 tane lavaş satmak boş ve gereksiz. ama fırının önüne masa sandalye koyacağım simit poğaça çay meyve suyu falan satacağım

Ek Olarak:

TheBurak adlı üyeden alıntı

Yeri burası değil ama bölgede fırın yoksa ve bölge gelişmeye müsaitse öyle bir yerde fırın açım ki o bölgede malı siz temin edin. Yoksa alt sokakta başka bir fırın varsa öyle bir yerde açmayın.


hocam istanbulda herkes kendi rıskını yer tabi aralarında biraz mesafe olcak ortaama 700 metre ama günlük 1000 adet ekmek bile satsanız aylık 30.
000 bin yapıyor fırın yıne dönüyor yani artı ben zarar bile etsem 5 ay 6 ay diğer işten gelen kazancımla ayakta durabilirim

Ek Olarak:

WebDost adlı üyeden alıntı

"konuyla alakalı değil ama bu forumda bunuda mı görecektim" demedim değil.


özellikle özür diledim halen neden konuyu baltalıyorsunuz.
sizin ve sizin gibi insanların fikirlerini almak ülkemizde ne suç nede ayıp

Ek Olarak:

murat709 adlı üyeden alıntı

Öncelikle işlek bi yere çekmelisin.Açtığın yerin dışana masalar koymalısın. Gelen müşteriler oturur çay içer yada pasta yer. Fırın açacaksan mutlaka bunlara girmelisin bence. Sadece ekmek değil, Yaş pasta, kuru pasta, Baklava, Kadayıf, Şeker pare gibi tatlılarda çıkarmalın. Bunları hem paket olarak satarsın hemde dışarı koymuş olduğun masalardaki insanlara satarsın.


kesinlikle yapacağım sabah simit poğaça çok gider burada buranın sabahı öğlesi ve akşamı çok işlek saat 11 e kadar çalışacağımı umuyorum allah yardım ederse
 

 

nettebugun nettebugun Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Doktora öğrencisi.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 798
  • Beğeniler 386 / 218
  • Ticaret 16, (%100)

GokhanGok adlı üyeden alıntı

Boyoz yap hocam istanbulda boyoz bulmak cok zor gelip alırım =)


Boyoz olursa, bence kumru da olabilir. :D Eğer sabah saatlerinde işe yaya giden bir sokak ya da cadde üstündeyse, bu gevrek hamuru gibi olan ekmeğin içine tulum (veya türevi, emin değilim cinsinden), domates, isteğe göre yarım veya tüm yeşil biber (acı) olabilir. İzmir'de sabahları sanırım en çok giden üç üründen biri.

Ayrıca, çevre sakinleri lahmacun-pide içi getirirse, bunları da hazırlayıp verirseniz ek kazanç sağlanabilir.

Bir de emin değilim pek, ama bulunulan semtte ağırlıklı olan insanların kültürlerine/aşina oldukları mutfaklara yönelik ekmek hazırlayabilirsiniz. (Alaşehir, Trabzon vs.)

Bir şekilde aracı (komisyoncu) olayını bertaraf edebilir ya da etkisini düşürürseniz, ürün başına daha yüksek kazanç sağlayabilir ve gelecekte olası bir rekâbet durumunda fiyat indirimine gidebilirsiniz.

Müşterilerin elleyerek seçmesine izin vermemeniz ve görevli kişinin de paraları ve diğer her yeri ellediği eldivenlerle ekmeklere ve diğer ürünlere temasını önlemeniz, belki çok müşteri kazandırmaz. Ama bence vicdanınız için olumlu olabilir.

Son olarak, naçizane önerim, eğer masa-sandalye koyma olayına giderseniz, pastane - fırın arası bir şeyde kalmayarak net karar vermeniz.

Hakkınızda hayırlısı olsun, başarılar dilerim...
tanerava GokhanGok

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al