Youtube linki koyarsaniz falan ondanda kasabilir siteye girerken tablet agirlasti gibi bisi oldu sistemi yeniden kurun yedeginizi falan alin sifirdan ayni hostingden boyle detayli detayli inceleyerek kurum yapip dosyalarinizi atin derim ..
Yalnız konu anlatım videolarım konuların, yani yazıların içerisinde, yani anasayfada değil. Onlar bir sorun teşkil etmez herhalde açılış hızında, sayfalar arası geçişte vs dimi ?
Sitenin açılışında bir tek video var, onu hosta koyup ordan yükleyebilirim eğer hız kazandırır diyorsan. Ama diğer tüm videoları elbette hosta yükleyemem, paylaşımlı hosting kullanıyorum sonuçta.
Ek Olarak:
Acikcasi heni ben ne profesorum ne sey yanlis bilgilendirmiyimde reklam yapmiyorum sonra biri cikip laf demesin . hocam baska kaynaktan cekiyorsunuz heni onun gelmesi lazimki o video gorunsun uzun bir video ise gelmesi uzun surer mantigndayim hosta yukleseniz mesela ordan cekseniz daha iyi olur diye dusunuyorum ..
Sormak istediğim şu. Konu anlatım videolarım ana sayfada değil. Ana sayfada 2 dklık bir tanıtım videosu var sadece. Yani konuların/yazıların içerisinde konu anlatım videolarım açılış sayfasını nasıl etkiler ? Ya da etkiler mi ? (Tamamen bilmediğim için soruyorum dostum)