-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sürekli neyi farklı yapmalıyız diye sormuşsunuz, peki ben de size bir soru sorayım; ülke ülke gezip, bunları güzel ve detaylıca anlatıp, ziyaretçilerin ilgisini çeken blog'lar mevcut, neden sizin seyahat blog'unuzu okuyayım? Kısaca neden siz? Yapmak istediğiniz proje'nin farklı olmasından önce, sizi farklı kılan ne? Günümüzde dünya'yı gezmek, farklı ülkeler görmek çokta sıradışı bir durum değil malum, aaa bak bunlar dünya'yı gezmiş, hadi bunlara sponsor olalım demelerini gerektirecek şey nedir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ben blog'ları değil, yazarları tanımak isterim önce. Bu sayede gezi yazılarını okurken aynı zamanda o anları yaşarım. Atmak istediğiniz adımlarla ilgili kafamda artık daha net bilgiler var ve blog okumayı, özellikle de seyahat blog'ları okumayı çok seven birisi olarak merakla bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Gezi siteleri çok para kazandırır dediler, ben de girdim sektöre. (Öncelikle belirteyim, umutsuzluğa kapılmanız için yazmıyorum, gereken ilgiyi gösterememiş olabilirim; çünkü sıktı beni o sektör; ve çok iyi sitelerime yaptıklarımı gezi siteme yazmadım.)
Domainim hala duruyor, süspand ettim site sunucumu yorduğu için. Eğer düşünürseniz onu da size, içeriğiyle birlikte, bir fiyat belirleyip verebilirim, çünkü yeniden ilgilenmeyi düşünmüyorum. Konumuza gelecek olursam:
Sağlam konularda 1. sayfa, 1. sıra olduğum oldu. Özel tatil günlerinde falan sitenin hiti en fazla 600'ü buldu. Ortalama 200'lerde devam ediyordum. Bir gün bir baktım, hit 10'a düşmüş. :) Komik geldi bir anda bu şekilde oluşu. O anda tamamen koptum siteden.
AdSense bana çok yüksek getiri sağlamadı bu siteden. Ama, SEO çalışması yapan diğer tatil sitelerinden linkler aldım, bu şekilde gelir elde ettim. Ki zaten tatil siteleri çok iyi SEO çalışması yapmazlarsa çok fazla ilerleyemiyorlar.
Benim domainim .net uzantılı. Ve ben .com'un cazibesine inanmaktayım. Eğer bir kere daha denersem bile bu domain üzerinden olmayacak.