konusal
Saygılı olmak lazım.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Yazıcı - Okuyucu
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yapılanlardan neden bahsedilmemiş ? Ya da köprü yapıp trafiği (-ki İstanbul trafiğinden bahsediyoruz) rahatlatmak gelişmişlik için bir faktör değil mi? Hava alanı yapılıyor olması gelişmişlik değil mi ? Eğitim deyince sadece din ile sorunu olanların aklına geliyor bence imam hatip. Veririm parasını yaparlar mantığından ziyade, beş kuruş vermeden, istediklerin yapılıyor artık, yap işlet devret modeli ile.
Hangi taşın altına el koyuldu da bu Ülke gelişmedi ?
Mevcut Hükümeti zerre sevmem, fakat yaptıklarını görmemezlikte ayıptır.
wmaracı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
bu konuya az çok kimin post atacağını tahmin edebiliyorum :) birazdan damlayacaklar
1 kişi bu mesajı beğendi.
konusal
Saygılı olmak lazım.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Yazıcı - Okuyucu
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yapılan yollarla övünmüyorum ben. Dediğim gibi, iyi yapılanları görmezden gelmemek gerektiğini söylüyorum.
Trafik sıkıştığında küfreden, isyan eden insanları görüyoruz. Bu köprü neden buna ilaç olmasın ?
Hava alanların da beklemekten, rötardan bıktık, hükümet bi işe yaramıyor, hep yol yapıyorlar diye isyan edenler bu hava alanı yapıldığında neden bu dertlerinin bittiğini görmesin ? Belki ilacı bu hava alanıdır ?
İlk mesajda demokrasi , insan hakları denilerek polis resmi konulmuş mesela. Kanuna aykırı iş yaptığında polis görevini yapmasın mı ? Teröristler yol kestiğinde, ilçelere girip taşkınlık yaptıklarında polis görevini yapmasın mı ? Devletin, esnafın malına demokrasi adı altında zarar verecek, polis dursun mu?
Önce yatırımlara izin verilse, sonra bunun devamında bir şey yapılmıyorsa hesap sorulsa ?
Dedim, yine tekrarlayayım, ne mevcut hükümeti, ne de Ak Partiyi severim. Umurumda değil inan. Birini yerin dibine sokmaya çalışırken, önce neden niçin çıkmış, kimden çıkmış bu sorunlar onları araştırmak lazım.
wmaracı