KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
Arkadaşlar s.a;
Yaklaşık ıkı yıldır yanı yurtdışından dönüp 5 yıllık kız arkadasımdan ayrıldıgımdan berı sanırım hızlı bı kılo surecıne gırdım. Tabırı caızse hayvan gıbı yememım bunda etkısı buyuk belkı ınanmayacaksınız ama soyle bı son bır haftama baktıgımda gunluk rahat 20-40 lıra arası abur cubur yıyorum. Gunde ıkı uc cıkolata, en az ıkı gunde bı trılece ya da sutlac, bıskuvıler bılmem ne. Ikı yıl once 72 kılo ıken suan da98 kılodayım. Boyumda 1,78 yanı en az 20 kılo vermem lazım ama 15 versem opup basıma koyacagım.
Bundan bır yıl once 94 kıloya cıımıs ve dukan yapmıstım 89 kıloya dustum. Ama malesef ırademıze hakım olamadık ve sımdı 98 kılo olmusum yuze ramak kalmıs yanı tovbe tovbe :( evet ve su sabah du an ıtıbarı ıle dukana yenıden baslıyorum. Buradan herkese de söz vermek ısterdım ama vermıyım soz bozar mozarım vebalı olmasın ama en sz 85 e gelene kadar bozmayacagım. He bu arada dıyetısyene gıt ne duknaı falan dıyenler olabılır. Dıyetısyen,herbalıfe ve dukan denemıs bırı olarak dukanda karar kıldım .
Haydi bakalım. Bismillahirrahmanirrahim
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
ogretmen
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
dost sporsuz diyet ise yaramaz %100 oguttur
herkes uymali ben de :)
kolay gelsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Antrenör
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eğer istikrarlı ve harfi harfine dukan diyetini uygularsanız muhtemelen işe yarayacaktır. Ama benim tavsiyem bir diyetisyen takibinde bu işe girmenizdir. En azından sağlığınız açısından bir diyetisyen ile çalışmak sizin için daha iyi olacaktır. Çünkü diyet yaparken, kas kaybetmemek oldukça önemli. Spor yaparken yağ yakabileceğiniz için destekleyicidir. Ancak sporsuz diyet işe yaramaz diyemeyiz. En iyi örneğini yaklaşık 1 aydır evde annem ve babamın diyetisyene gitmesi ile biliyorum. Neredeyse şekerli hiç bir ürünü tüketmiyorlar. Ara öğünleri bol, yemek saatlerinde örneğin bugün sebze yemeği varsa doktor onlara sadece bu sebze yemeğinden 10-12 yemek kaşığı (kişiye göre değişiyor) , salata ve yoğurt yemelerine izin veriyor. Babam yaklaşık olarak 100 kilo iken, sporsuz 1 ay içerisinde 9 kilo verdi. Başlarda da bahsettiğim gibi, sporda egzersiz süresi arttıkça yağ yakımı oluşacağı için bu yönden kilo vermenize yardımcı olur.
Kolay gelsin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
ogretmen
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
soyle soyliym
yuzmek kesinlikle dunyanin en super en yararli sporu
kesinlikle ustune tanimam
yuzme zayiflatir ancak cok az
yuzme verdigin kilolarla degisen vucudunuzu sekile sokmaya yarar daha cok
kesinlikle tavsiye ederim ayrica tum vucudu calistiran tek spordur
ayrica su da cok onemlidir
su 3lt altina dusmemeli gunluk
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
eyw hocam o zaman ben salonda da spor yaptıktan sonra duş alıp havuza gırsem daha ıyı olucak sanırım ama ona da erınıyorum ama bu erıngenlıgı atmam lazım ustumden bakalım. Gelişmeleri ara ara buraya yazarım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ameliyathane Hemşiresi
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
ben niye kilo alamıyorum diye düşünüyorum siz kilo verme derdindesiniz :D
negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam o diyeti bu diyeti derken sağlığınızdan olmayın. Sporla birlikte kendinize en uygun programı oluşturun. Harcadığınız kalori aldığınız kaloriden fazla olursa kilo verirsiniz zaten isterseniz baklava yiyin fark etmez. Protein ağırlıklı beslenme uzun vadede kilo kontrolü sağlar doğrudur ama bu sadece proteinle beslenin demek değildir. Ayrıca sadece yağda eriyen vitaminler bulunmaktadır ve yağlı şeyler tükettiğinizde bunlar direk olarak vücutta depolanır gibi bir durum söz konusu değildir. Kilo kontrolünde önemli olan basit şekerlerden uzak durarak kalori hesabı çerçevesinde sporla birlikte dengeli beslenmektir. Yıllık sağlıklı kilo verme vücut ağırlığınızın %7-%10'u arasında değişir, ilk dönemlerde daha hızlı kilo verirsiniz ancak daha sonra kilo verme hızınız yavaşlar. Ne yazdım be ^^